Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Easy rider with a P. Awesome. Ρε συ, εφόσον [B]ήσουν[/B] στη μεριά του 7 και σε είπε "απ'τη άλλη μεριά για κέντρο" για το 32 δίκιο είχε. Το 1, απ'τη μεριά του 32 που πάει για κέντρο, πάει Carrefour. ...Και το μαθα με τον δύσκολο τρόπο. Πήρα το 1 απ'τη μεριά της εκκλησίας και ήθελα να πάω στα ΚΤΕΛ εκεί και κατέληξα στα Carrefour! xD Καλά που ήταν Σάββατο και τα super market είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 και ο μπαμπάς μου εκείνη τη στιγμή ήταν εκεί και με πήγε εκεί που ήθελα! Τύχη όμως...
Jul 05 2011 10:24
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Εμ, πρεπ' πού και πού και το γκαζών' μ' λίγο να νιώθ' eas' rider, πώς να το κάν'μ. Έλα ρε συ, πλάκα κάνεις! Ήμουν απο τη μεριά του 7 και λέω ας ρωτήσω για καλό και για κακό και ρωτάω έναν κύριο που ήταν εκει αν πάει για κέντρο και μου λέει 'από την άλλη μεριά για κέντρο'. Δλδ αυτός ο άνθρωπος ήξερε πού πήγαινε; Δλδ ευτυχώς που δεν κάθισα να περιμένω το 32, έλεος.
Jul 05 2011 10:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Δεν ξέρω αν θα μ'ανέβει η πίεση απ'τον ενθουσιασμό απ'το γέλιο πάντως σίγουρα! Μα κι εσ' μαρή ολόκλ'ρ' χελώνα? Με τι ιλιγγιώδ' ταχύτ'τ' πή'αινες? Α, πήγες προς τα κάτω ε? Χα χα χα, τέλειο, έτσι, όλα γίνοντα! Καλά το ότι έχετε εσείς εκεί πέρα απλώς τέλεια συγκοινωνία δεν το συζητώ! Ορίστε, πήρες δύο λεωφορεία κι έφτασες νωρίτερα απ'ότι θα φτανα εγώ στο κέντρο επειδή τα δικά μας λέωφορεία περνάνε όποτε τους καπνίσει. Τσ τσ τσ, αδικία! Πάντως, εφόσον το 1 σε έβγαλε σε εκείνο το τέρμα σημαίνει ότι καταλάθος πήγες απ'τη σωστή μεριά του 1 αλλά την λάθος του 32. Αν το παιρνες από κει το 32 θα πήγαινες πάνω πάλι κι όχι στην πόλη! XD Απ'τη μεριά του seven σε πάει στο τέρμα του 32 στον Εύοσμο/άνω Ηλιούπολη!
Jul 05 2011 09:52
Photo

Kenobi-sensei

Για το Kingdom Hearts συμφωνώ και εννοείται πως ο Don Rosa είναι κορυφή (τη βιβλιοθήκη μου κοσμεί ο βίος και πολιτεία με την υπογραφή του :)) αλλά ρε και ο Barks ήταν πολύ καλός, μη ξεχνάμε ότι αυτός δημιούργησε σχεδόν όλη την οικογένεια του Donald (με κορυφαίο το θείο του που από δευτερεύων χαρακτήρας έγινε πρωταγωνιστής). Βέβαια ο Don Rosa έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά και παράλληλα έγραψε φοβερές ιστορίες(πάντα ψαγμένες). Και οι 2 είναι κορυφαίοι τι να λέμε ,όταν έπαιρνα κομιξ αυτόυς διάβαζα πρώτα και μετά τους άλλους...
Jul 05 2011 09:49
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τωρ' τελευταία μόν' με Π γίν'ται η δουλειά, αλλά είμ' αστέρ', άμα με δεις πώς το χειριζ'μαι θα σ' ανέβει η πίεση από τον ενθουσιασμό. Προχθές προσπέρασα και μια χελώνα. Χθες που λες, δεν ξέρω πώς τα κατάφερα κατέληξα στην στάση του 32, αλλά τελικά πήρα το 1, κατέβηκα τέρμα και πήρα το 28 και έφτασα σπίτι γιατί το 32 δε φαινόταν στον ορίζονται αλλά το 1 ερχόταν σε 5'. Ω, I love my neighborhood, 5'-10' είναι η στάση από το σπίτι, μια χαρά με βόλεψε.
Jul 05 2011 09:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι ναι, άσε, κοιμήθηκα και με κλειστό παντζούρι και με σεντόνι. Άντε ωραία! Κάτι είναι κι αυτό...Αχ αχ αχ, κι εσύ όλα ανοιχτά? Πάντως αυτό το πιάσιμο είναι πάντα σπάσιμο νεύρων. Χα χα χα χα χα χα, τώρα που το λες έλα ντε? Σαν γιαγιάδες μιλάμε! XD Tη μαγκούρ σου την έχεις? Εγώ πάντα δίπλα μου! Lol you.
Jul 05 2011 09:17
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Άντε ωραία, ετυχώς δηλαδή. Να προσέχεις τώρα. Κάπως καλύτερα σήμερα αν και κατάφερα και πιάστηκα το βράδυ. Αυτά παθαίνεις όταν κοιμάσαι δίπλα στην μπαλκονόπορτα και την έχεις ανοιχτή όλο το βράδυ. :hahaha: Ρε, δλδ όταν γεράσουμε για τι θα μιλάμε; Ε, ναι, να μην πέφτουν 1-1 και νιώθουν μοναξιά μωρέ, τα καημένα. Οπότε έτσι όλα μαζί και τελειώνει η υπόθεση.
Jul 05 2011 09:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλημέρα! Μια χαρά! Αν και πονάει λίγο η κοιλιά μου επειδή, μάντεψε, μου ήρθε περίοδος. xD όλα μαζί ρε συ. Πώς λέγαμε κι εχθές, όλα τα κακά θα πέσουν πάνω σου όλα μαζί. Κάτι τέτοιο. Παρόλαυτα ούτε πυρετός, ούτε πονοκέφαλος ούτε ζεσταίνομαι...ε, λίγο αλλά εντάξει, έχει ζέστη σήμερα! :D Εσύ πως είσαι? Το αυτί?
Jul 05 2011 09:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → DoB

E he he...Indeed πολύς Seto Kaiba...! xD Αν και δεν είμαι φαν του yaoi, θυμάμαι μια φορά που συζητούσαμε με την Kai και είχαμε καταλήξει ότι ο μόνος άντρας που θα ταίριαζε με τον Seto ήταν ο Jou. Χα χα, ήταν φοβερή συζήτηση. Αλλά...Sakura X Sasuke? Και Seto X Anzu? Χμ, δεν ξέρω, δεν τα βλέπω...ε, το δεύτερο κάπως τρώγεται (αν και είμαι σίγουρη η Anzu ακόμα αμφιταλαντεύεται μεταξύ Yami Yugi και μικρού Yugi, lol) αλλά η Sakura...με τον Sasuke? Που πήγε να τη σκοτώσει πισώπλατα? Χμ... Εσένα τι σ'αρέσει στα συγκεκριμένα? Βέβαια κάτι μου λέει ότι ο Kishimoto υποστηρίζει επίσης Sasuke X Sakura και Naruto X Hinata(so cute :3) αν πάρουμε παράδειγμα από τα τελευταία chapter του πολέμου -ειδικά στην φάση που έδειχνε την Hinata να λέει ότι θα αντέξει για χάρη του-. Οπότε, εσύ πετυχαίνεις δύο στα δύο! xD Από Naruto τι άλλα pairings σ'αρέσουν? Α, εννοείται εκτός Temari X Shikamaru. Δεν έχουν εξαίρετη χημεία? Εγώ έχω [B]μία[/B] κρυφή απόλαυση -και να ναι καλά το fanfiction και το Deviantart που την τροφοδοτούνε: [SPOILER]Sasuke X Hinata :3 Δε θυμάμαι πως άρχισε να μ'αρέσει αυτό αλλά από τότε που το βρήκα...κακό πράγμα τα crack pairing γιατί αν είναι καλλογραμμένα μετά απογοητεύεσαι που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα! xD Και τώρα είναι εδώ που λες, "καλά σε πειράζει το Sasuke X Sakura κι όχι αυτό? Έλα ντε...και να φανταστείς δε με πολυαρέσει ο Sasuke![/SPOILER]
Jul 05 2011 08:34
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλημέρα! Πώς είσαι σήμερα;
Jul 05 2011 08:18
Photo

Fandom → Kenobi-sensei

Μπα τα Kingdom καμία σχέση , τα αυθεντικά παπιά πολύ καλύτερα . Εγώ πάντως πιο πολύ και από Carl προτιμώ Don Rosa , αυτό το σχέδιο δεν το έχει κανείς άλλος .
Jul 05 2011 02:19
Photo

Kenobi-sensei → Fandom

ασε ασε ...αν και πιστεύω ότι χάνεται η μαγεία της Disney και των παπιών....κάτι που δε τα βλέπουμε κάτι που δε τα ακούμε...καλά τα Kingdom Hearts αλλά σαν τα κομιξ του uncle Carl....
Jul 05 2011 02:11
Photo

Fandom → Kenobi-sensei

Και μένα , που δυστυχώς δε θα ξαναδούμε στην Ελλάδα :(
Jul 05 2011 01:58
Photo

laraska → Ramona

...[URL="http://www.youtube.com/watch?v=-jMruFHTwrY"]scott pilgrim [/URL]ε?
Jul 05 2011 01:25
Photo

Kenobi-sensei → Fandom

το avatar σου μου θυμίζει πολύ ωραία πράγματα.....nice :)
Jul 05 2011 00:42