Community Status Updates
Zem@c → Amaranth
apo periergeia agapiti amaranth patisa sto youtube "gazette" gia na dw ti einai.,,,exw akousei ena mono kommati "casis"" nomizw ..... ta spaei...... exeis kanena allo na m protineis?
Jul 12 2011 00:40
Night Wizard Seal → acid black cherry
Είναι έξι γεμάτα CD. Με περιγραφές κλπ. Πάλι μιλάμε για απίστευτη μουσική. :P
Jul 12 2011 00:17
Anelis → BrainDeadAlive
Πώς να το βάλω αφού δεν το έχω δει ακόμα; :P
Για πες, λέει;
Καλά μ αρέσει που την τελείωσες τώρα, ντροπή σου!
(Δες Game of Thrones btw)
Jul 12 2011 00:04
Anelis → Petran79
Hey~!
Μήπως έχεις βρει κάποια[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=514970&postcount=24"][B] ανάλογη[/B][/URL] ανάλυση του Utena?
Ο redpyramid είχε βάλει στο θρεντ που είχε ανοίξει για το anime link από ένα φόρουμ που ήταν ολόκληρο αφιερωμένο στη σειρά αλλά είχε πολλά και μπερδεμένα πράγματα εκεί μέσα, και δυσκολεύομαι λίγο να βγάλω άκρη.
Jul 12 2011 00:02
Vagelio → Kain
Noob you? Μου φαίνεται πως δεν έχεις δει πραγματικούς noobs XD. Ok, μιας και έχει φόρουμ θα κάνω ένα join από τώρα για να το ψιλοψάξω. thank you ^_^
Jul 11 2011 23:26
Kain → Vagelio
Forum είναι κυρίως. Εκεί, στο forum, βρίσκεται η κατηγορία "critique", όπου μπορεί ο οποιοσδήποτε να ποστάρει τη δουλειά του και οι υπόλοιποι να πουν τη γνώμη τους. Μόλις έχεις κάτι έτοιμο στα χέρια σου, ανοίγεις εκεί ένα θεματάκι και μπορεί να σου πουν κάποια πολύ χρήσιμα πράγματα. Θα το εκτιμήσουν πολύ, πιστεύω, που θα δουν κόμικ, και μάλιστα του δικού σου επιπέδου. Έχουν βαρεθεί να βλέπουν noobs που ποστάρουν μόνο σκίτσα *points at self*. Χ-Ρ
Jul 11 2011 21:46
BrainDeadAlive → Anelis
+ Είδα επιτέλους Walking Dead! Είμαι έτοιμος για τη νέα σαιζόν. Μ'άρεσε!
Jul 11 2011 20:44
Vagelio → Kain
Good, θα περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να φτιάξω κάτι ποιο "σοβαρό" και θα ποστάρω. Έχει και φόρουμ?
Jul 11 2011 20:06
acid black cherry → Night Wizard Seal
ειναι ενα δισκοπωλειο κοντα στο σπιτι μου στην Πετρουπολη
που παραγγελνω cd αφου δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες καρτες
και βεβαια ειναι πιθανο να μου κοστιζε λιγοτερο αν εκανα μονος τις αγορες
παρολα αυτα εμενα μου κοστισε 34ευρω και απο οτι βλεπω στο amazon.uk
το εχει γυρω στα 40ευρω ενω στο cdjapan 24ευρω!
απο την αλλη ειναι και μια μικρη βοηθεια σε ενα δισκοπωλειο που αξιζει να
μεινει ζωντανο γιατι εχει μια διαφορετικη φιλοσοφια και αρνειται να γινει
σκυλαδο-σουπερμαρκετ!
οσο για αυτο που λες μπορω να ρωτησω τιμη και να σου πω.
Jul 11 2011 17:19
Jorg → Kamen Tantei Zura
Ναι, καλά το φαντάστηκα... από το lol πρέπει να είναι, ε; :P
Jul 11 2011 15:48
Kain → Vagelio
Ναι, αυτό είναι. Εκεί μπορείς στο critique να ποστάρεις κάποιο κόμικ σου, και επαγγελματίες Έλληνες σχεδιαστές να σου πουν γνώμες και συμβουλές. Τον τελευταίο καιρό πιο πολύ εκεί μπαίνει ο Helm, των ομόνυμων εκδόσεων, ο οποίος εμένα με βοήθησε αρκετά μπορώ να πω λέγοντάς μου αρκετά χρήσιμα πράγματα.
Jul 11 2011 13:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed