Community Status Updates
mono → Jorg
Πιγκουίνοι για τη νίκη!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :3 Μου βγήκε η πίστη για τη sig (είμαι νουμπ στο φοτοσοπ) οπότε με κάνετε χαρούμενη :P
Jul 13 2011 23:41
Jorg → mono
PENGUINS!!! :P
Υπέροχο σετάκι mono!
(Όχι, ήθελα να γράψε πιο πριν από τον DMC, αλλά το ξεχνούσα)
Jul 13 2011 23:35
Atropagr → animestarling
[B]χχμμμμ....απο ποτε ασχολουμαι ε?Πρεπει να ειναι καμια 3αρια χρονια χοντρικα αλλα ασχολιομουν κυριως με τα μανγκα διοτι στην προηγουμενη δουλεια δεν ειχα χρονο για πολλα....οταν αλλαξα δουλεια και βρηκα το χρονο,αρχισα να ασχολουμαι και με τα ανιμε.κοινως τον τελευταιο εναμιση χρονο.Το πρωτο ανιμε που ειδα(εκτος απο candy candy,kabamaru kai Jumaru τα οποια λογικα δεν πιανονται γιατι τα εχουν δει ολοι τουλαχιστον που ειναι κοντα στην ηλικια μου),ηταν το DeathNote το οποιο μπορω να πω πως θα μεινει για παντα χαραγμενο στο μυαλο μου.τωρα το δευτερο ηταν το Vampire Knight...μετα αρχισε το καψιμο :D.και δε λες παλι καλα που βρηκα και site που ειχε τα παντα και αρχισα να κατεβαζω αβερτα!Οσο για τη J-Rock ,γενικα παντα ημουν ατομο που ακουγε τα παντα εκτος απο ελληνικα.αν και κυρια ακουσματα μου ειναι η ροκ και η μεταλ,γενικα ακουγα παντα οτι μου καθοταν καλα στο αυτι...δλδ....τουρκικα,αραβικα,ισπανικα(τανγκο,μπολερο,παραδοσιακα),πορτογαλικα,γαλλικα,ιταλικα,κορεατικα,γιαπωνεζικα,ακομα και κλασσικη μουσικη ακουω.απλα δεν ειχα επαφη με τη Visual Kei ,και με τους Buck-Tick ανακαλυψα τον κοσμο :)[/B]
Jul 13 2011 22:10
animestarling → Atropagr
Εμενα μου λες... Οι πορτες της J-Rock για μενα ανοιξαν με το Dress των Buck-Tick... :blush2:
To Trinity Blood ειναι και το δευτερο anime που ειδα μετα το Hellsing Ultimate- Hellsing οποτε ειναι απο τα anime μυησης μου στον otaku world..:8):
Και ολα αυτα μολις πριν απο ενα χρονο...
Εσυ απο ποτε ασχολεισαι με τα anime & τα manga...;;;
Jul 13 2011 18:32
Kalamaris → The Tragic Prince
[QUOTE]Πιασε τα απ την αρχη ,του NES με τη σειρα την main σειρα. αυτα βγαινουν ανετα σε μια βδομαδα
μετα το 7 του snes και χωσε και τα X μετα και εισαι αρχοντας[/QUOTE]To προβλημα μου ειναι πως δεν εχω κανενα nes η snes rom site.Ξερεις κανεναν αξιολογο?
Jul 13 2011 17:23
Anelis → BrainDeadAlive
Δεεεεες το που σου λέω και θα με θυμηθείς. Trust me, θα σου αρέσει...Πολύ.
Jul 13 2011 12:25
BrainDeadAlive → Anelis
Λέει λέει!! Σκέψου insanitarium φάση 15 χρόνια πριν. :P
Night of the Creeps έχεις βάλει? Δεν θυμάμαι...
Τσυνώμη...
Μπα δεν νομίζω να δω game of thrones...δεν είναι των γούστων μου..
Jul 13 2011 12:05
Atropagr → animestarling
[B]Χαχαχα!Καλα εκανες!Ηα αληθεια ειναι πως οταν ακουσα το opening theme του Trinity Blood,επαθα απανωτα εγκεφαλικα! και οταν ειδα το βιντεο στο youtube,ηρθε και εδεσε!και ναι,μπορω να πω πως αυτος ο ανθρωπος απλα δεν υπαρχει!(για τον Sakurai μιλαω εννοειται!)και οταν εβαλα στη δυσπιστη κολλητη μου το βιντεο που σκαει μυτη στο live των Abingdon Boys School τραγουδωντας το cover του Dress και παταει τον τραγουδιστη κατω,τοτε η κολλητη τον ειδε και ερωτευτηκε σφοδρα!και γενικα το Trinity Blood εχει μια ιδιετερη θεση στην καρδια μου γιατι τοτε που το ειχα δει ,μου ανοιξε τις πορτες σε ενα νεο ειδος μουσικης το οποιο μου αρεσει παρα πολυ!και μετα αρχισε το καψιμο! [/B]:hehe::music:
Jul 12 2011 21:24
Hyuuga_Nikorasu → veg3ta
[QUOTE=veg3ta;515079]Για ποιο λογο αυτο? Πρεπει να παρουμε αδεια απο τον διοργανωτη?[/QUOTE]
πρεπει να παρεις τα πνευματικα δικαιώματα απο τον επισημο φωτογραφο του κλαμπ...
αλλα 9 η ωρα Κυριακη το πρωί θα πρεπει να εισαι στην εκκλησια, you atheist fag
Jul 12 2011 20:57
Night Wizard Seal → acid black cherry
Εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Jul 12 2011 19:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed