Community Status Updates
rahxephon → giannis121
καλημερα.Στειλε μου το email σου.Θες μονο αγαλματα και φιγουρες δρασεις με λιγα λογια?
Jul 09 2011 15:07
elfeleni
Μήπως θυμάται κανεις το όνομα κάποιου άνιμε ή καρτουν που ήταν 4 ή 5 άτομα με ηλεκτρικες κιθαρες που πυροβολούσαν leaser beam,νότες πεντάγραμμα κτλ απο τις κιθάρες?νομίζω ήταν μεταλάδες και είχαν και μια βασίλισσα μαζί τους.πρεπει να είναι παλιο
Jul 09 2011 11:41
giannis121 → rahxephon
Καλημέρα με ενδιαφέρει η συλογή σου εκτός τα βιβλία.Θα ηθελα μια συνολική τιμή και εαν μπορείς πιο αναλυτικές photo.
Σε ευχαριστώ πολύ
Jul 09 2011 09:04
Lord Leon → zoro77
δεν νομιζω οτι εισαι απο τους υπερβολικους γενικοτερα, και το θεμα ειναι να μην παμε και στο αλλο ακρο να σκεφτομαστε συνεχεια τι θα πουμε...
Περισσοτερο αφορμη ηταν το ποστ του Zane (και όχι μονο), καθως ναι μεν το ΟΡ θεωρειται ενα fighting shounen κτλ. πλην ομως εχει ενα αξιοπρεπεστατο drama κομματι, διηγειται ιστοριες ανθρωπων σε αγριους καιρους, και διαφορα αλλα. Καποιοι απο εμας οπως εγω ο warchief o mad hatter αλαλ και αλλοι, τα γουσταρουμε πολυ αυτα τα κομματια, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο ανεκτικοι οταν, για παραδειγμα, εχουμε xuσει με επεισοδια που εχουν κλαμα γελιο, απιστευτες ιστοριες η εξηγουν πραγματα που μας φαινοντουσαν εντελως κουλα και ανξηγητα, πριν απο 100-200-400 επεισοδια - αλλα δεν εχει ανοιξει ρουθουνι, να πεταγεται παντα καποιος (που ποτε δεν ειναι ενας) καφρος και να λεει "εεεε ουγκ τι θα γινει ρεεεεε, θα πεσει κανα μπουνιδι κοντευει να σκιστει το στομα μου απο το χασμουρητο!".
Εξαλλου αυτο που ειχα πει καποτε στον διδιμακια ειναι το εξης. Μεσος ορος ηλικιας στο φορουμ, ειναι καπου στα 20. Αυτο σημαινει 2 πραγματα. Αφενος βραζει το αιμα XD (καλο ειναι αυτο) και αφετερου κανεις δεν το παρακολουθει ongoing απο την αρχη του ως τωρα.
Με αποτελεσμα, καποτε να το ετρεξε και να μην εδωσε σημασια στο ποσα τσαπτερς ηταν το καθετι. Τωρα ομως που τα περναει σε real time pace, μουρλαινεται.
Το οτι ειναι λογικη αυτη η συμπεριφορα παντως, δε σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη.
Ελπιζω να σε καλυψα. παντως μη σε πολυ απασχολει. το θρεντ μαζευει πολυ κοσμο. αλοιμονο αν ειμασταν ολοι ιδιοι χαρακτηρες.
Jul 09 2011 08:54
Lord Leon → Zem@c
εμενα παλι για μια ελαφρως πιο ερυθρη αποχρωση του δερματος μου φανηκε, που ειναι λογικο λογω σκιας της μπαντανας, αλλα και απειδη μιλαμε για τσινορο. Εγω με το χασιμο του ματιου εχω ξενερωσει γενικως, και ελπιζω να εχουμε καμια θετικη εκπληξη αργοτερα σαν αυτες που ειπα στο θρεντ.
Σορρυ για την καθυστερηση η δουλεια με εχει αποσυντονισει εντελως.
Jul 09 2011 08:41
Lucy Heartfilia → animestarling
:hahaha: Σορρυ μου διέφυγε! ααααααααααααααα Miura Haruma, αγάπη μου!!!! <3 Παντρέψου με, και αν όχι εμένα τον Takeru Sato :lovulovu:
Jul 09 2011 02:23
Vagelio → Jorg
Hahahaahahahahahahah! Thankies, μπαίνω nyattorrentzs να κατεβάσω.:joyful:
Jul 09 2011 00:54
Jorg → Vagelio
Είναι josei με shounen ai στοιχεία. Τώρα είναι μικρά bishounenάκια, αλλά μετά το timeskip, όπως βλέπουμε και από το op και ed, γίνονται κανονικότατα bishounen. XD
Δες το 1ο επεισόδιο και αποφάσισε. Πιστεύω θα σου αρέσει. :P
Jul 09 2011 00:27
Vagelio → Jorg
[QUOTE]Ναι, αν κάνει τα ίδια με το Heroman...
Γενικά και εγώ περιμένω το timeskip.
Καλά η σκηνή στο κρεβάτι και ειδικότερα εκεί με το κουτάλι... XD Πολύ γέλιο.
[/QUOTE]
Δηλαδή να το αρχίσω? Θα μου αρέσει? :nbleed:
Jul 09 2011 00:16
meidei → eyl
Υπάρχει η Accept LGBT Κύπρου που κάνει δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ. Βγήκαν και στην τηλεόραση. Στην Ελίτα 2 εκπομπές, στον Τσουρούλη μια εκπομπή, στο ΡΙΚ μια εκπομπή + ένα ένθετο, συχνή αρθρογραφία στις εφημερίδες, εκδηλώσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο σχεδόν κάθε μήνα...
Προωθούν πολλά ζητήματα όμως, όχι απλά αυτό του γάμου.
Jul 08 2011 21:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed