Community Status Updates
Kenny → Kai
So... το νέο manga του Kano Yasuhiro είναι ecchi love comedy... your thoughts? :hahaha:
Εγώ πάντως το απολαμβάνω τα μάλα (and I keep my fingers crossed να αντέξει για πολλά chapters).
Jul 14 2011 13:49
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Δεν κάνεις τον έξυπνο...είσαι, always :tensai: αλλά ναι, είναι θέμα επιλογής. Οχο! Θα αλλάξω στυλ κι εγώ. Θα μαστε δύο που θα κάνουμε τους έξυπνους.
Αλλά εκείνο ήταν κυριολεκτικά θεϊκό σχόλιο, ένας από τους λόγους που γράφω σ'αυτό το forum. Γιατί τουλάχιστον, δεν είμαι μόνη μου!
Jul 14 2011 13:34
Kenny → Babba
Στο τελευταίο επεισόδιο του Higurashi Rei, έχει ένα σημείο στο οποίο παίζουνε mahjong. Αν χρειαστείτε βοήθεια με τους όρους σ' εκείνο το σημείο, let me know.
Jul 14 2011 13:11
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Ναι, σε αυτό αναφερόμουν. XD
Πραγματικά, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο... But ok ο καθένας όπως βολεύεται. Εμένα μου αρέσει να κάνω τον έξυπνο. :hahaha:
Jul 14 2011 13:05
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Δεν ήμουν τότε αλλά και τότε καλά έκανες, κάποιος πρέπει να τα πει. Πες μου ότι ήταν εκείνο το υπέροχο post που έκανες του στυλ "πρόσεχε μη σπάσεις κανα δάχτυλο"? Επικό σχόλιο! xD
Και που δεν τα παίρνω τι καταλαβαίνω? Λέω να είμαι ευγενική και με παίρνουν για ηλίθια...καλύτερα που τουλάχιστον λες και τι σκέφτεσαι σου με μεγαλύτερη ευκολία.
Jul 14 2011 12:47
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Το είχα σχολιάσει και παλιότερα, αλλά τώρα δεν άντεξα, άφησα το rage να ξυπνήσει. :P
Πάντως να είχα την υπομονή σου να μην τα έπαιρνα με το παραμικρό...
Jul 14 2011 12:36
Fallen_Mpougatsa → Jorg
[QUOTE]Χοχο, κάποιος έμαθε να χρησιμοποιεί μια λέξη. Μπράβο BFL, μεγαλώνεις. Αναφερόμουν σε ένα post το οποίο και έκρινα με 3 λέξεις. [B]Δηλαδή όταν γράφεται εσείς απαντήσεις της μια πρότασης δεν είναι spam, ε (με τη δικιά σου λογική πάντα);[/B][/QUOTE]
Πες τα χρυσόστομε!
Jul 14 2011 12:30
demonicMC → Kaidou
Από ότι έχω καταλάβει θα έχει την ίδια ιστορία με το παιχνίδι, αν θες την βασική ιδέα του παιχνιδιού δες [URL="http://megamitensei.wikia.com/wiki/Persona_4"]εδώ[/URL] (η λέξη εδώ είναι λινκ)
Jul 14 2011 12:06
demonicMC → mono
Βρε όλο το επεισόδιο το είδα, από το δεύτερο μισό και μετά εννοούσα...
Jul 14 2011 11:12
demonicMC → mono
mono, να σε ρωτήσω. Είναι φυσιολογικό που στο μισό πρώτο επεισόδιο δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει;
Jul 14 2011 01:55
demonicMC → Kaidou
Θα γίνει άνιμε το Φθινόπωρο, είναι το Persona 4, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μόνο παιχνίδι για το PS2
Jul 14 2011 00:38
animestarling → Atropagr
Εγω το Death Note δεν το εχω αρχισει ακομα.. Δεν ξερω ισως αργοτερα.... Το Vampire Knight το διαβαζω ακομα(αφου ειναι ongoing) αλλα τελευταια εχει αρχισει να με χαλαει... Ασε.. Εντομεταξυ το ανιμε ηταν απογοητευση, εγω δεν το εχω δει αλλα απο animation... πατος..
Εμενα τα ακουσματα μου ειναι απο jazz μεχρι k-pop... Ακουω οτι με ευχαριστει.. Κλασικη μουσικη αναμφισβητητα- εκανα και 5 χρονια πιανο-...
Πραγματικα το VK δεν εχει αρχισει να χαλαει απιστευτα(manga)...;;!!!!
Αυριο αρχιζω Ιαπωνικα... Ζηλεψε....:try::hihi2:
Jul 13 2011 23:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed