Community Status Updates
Nicktheartist → animestarling
[URL="http://get.adobe.com/reader/"]Adobe Reader[/URL] is your friend then.Εγω τουλαχιστον με αυτο διαβαζω τα .pdf.Ελπιζω να σε βοηθησει.
Jul 14 2011 23:45
Εχεις καποιο λινκ να μου δωσεις για να το τσεκαρω?Αν και παλι δεν εχεις θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις το ιδος του αρχειου(π.χ. χχχχ.pdf) οστε να μπορω να βρω το καταλληλο προγραμμα.
Jul 14 2011 23:32
Atropagr → animestarling
[B]μεσω skype ε? καλη φαση!εγω εχω κατεβασει applications στο ipod απο το Thejapanesepage.com που ειναι ολα τα λεφτα!τα hiragana ακομα τα παλευω αλλα σε γενικες γραμμες ψιλοκαταλαβαινω τι γινεται.απο λεξουλες καλα παμε(εμ...στραφη θα πηγαινανε τοσες ωρες καψιματος στα ανιμε??),αλλα εκει που ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα,για μενα τουλαχιστον,ειναι η αναποδη συνταξη που εχουν!αλλα δεν πτοουμαστε!ο επιμενων νικα![/B]
Jul 14 2011 23:32
animestarling → Nicktheartist
Ωραια η Καστορια.. Δεν εχω παει αλλα εχουμε οικογενειακως φιλους απο εκει...
Ενα βιβλιο Ιαπωνικων..:smokingg:
Jul 14 2011 23:24
animestarling → Atropagr
Ναι... Εκανα το πρωτο μου μαθημα.. Λοιπον ηταν πολυ ωραιο.. Αλλα πρεπει να μαθω 45 συμβολα hiragana και κατακανα... Ειχε φαση.. Εμαθα και λεξουλες(romaji-μην φανταστεις- για να μαθω να γραφω Ιαπωνικα πρεπει να περασουν 50 χρονι... Βασικα δεν παω σε φροντιστηριο αλλα κανω μεσω skype..
Jul 14 2011 23:20
Παω στο χωριο μου στην Καστορια.Τι ειδους αρχεια ακριβως εννοεις?
Jul 14 2011 23:18
Atropagr → animestarling
[B]!!!αρχισες ιαπωνικα???ζηλευω!!εγω σημερα πηρα τηλεφωνο στο φροντηστηριο που θελω να παω για να μου δωσουν πληροφοριες,και μαλλον εκλεισε το θεμα και αν ειμαστε καλα,τον οκτωβρη θα αρχισω και εγω :D
το DeathNote σου προτεινω να το δεις,δεν ειναι πολλα επεισοδια και ειναι ανατρεπτικο μεχρι τελους!οσο για το Vampire Knight,πρωτα ειδα το ανιμε(και επειδη ειμαι και λιγο ανωμαλη,μου αρεσε)αλλα γενικα εχω ενα προβλημα...δεν μπορω τα ανιμε που τελειωνουν με ερωτηματικα....και παντα αρχιζω μετα τα μανγκα για να δω τι θα γινει στη συνεχεια.Ετσι εγινε και με το VK.αλλα η αληθεια ειναι πως αρχιζει να μας τα κανει λιγο τσουρεκια :D Ειδωμεν!αα! και να μου πεις πως ηταν το πρωτο μαθημα!![/B]
Jul 14 2011 23:17
Μια χαρα.. Εγω φευγω αυριο για Παρο και γυριζω τη Δευτερα... Που πας..;;Οντως...
Λοιπον ποιο προγραμμα πρεπει να καταβασουμε για να μας διαβαζει τα αρχεια που κατεβαζουμε απο το ιντερνετ..;;
Jul 14 2011 23:16
Μια χαρα ειμαι.Εσυ πως εισαι?Καιρο εχουμε να τα πουμε.Φευγω το σαββατο και ερχομαι τελος του μηνα.Σε τι μπορω να σε βοηθησω:smokingg:?
Jul 14 2011 23:13
Πως τα πας..;; Διακοπες θα πας...;
Βασικα θελω να σε ρωτησω κατι μιας που σε βρισκω online.:hiding_something:
Jul 14 2011 23:05
Jorg → Kamen Tantei Zura
Άρχισα να παίζω πριν λίγες μέρες και άρχισα με Nunu. Περιττό να πω ότι τον έχω ξεφτυλίσει τον χαρακτήρα. Και επειδή σιχαίνομαι και λατρεύω τους clowns έψαξα και είδα ότι τον λένε Shaco (Ναι είναι καλά οι καμμένοι φίλοι του αδερφού μου :P)
Χαχα, don't worry, take your time. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. :3
Jul 14 2011 23:00
Kamen Tantei Zura → Jorg
ναι καλα φανταστηκες :D απο το λολ ειναι. για το αλλο σου κομμεντ θα σου απαντησω οταν γυρισω θεσσαλονικη γιατι σου γραφω απο κινητο.:P
Jul 14 2011 22:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed