Community Status Updates
Jorg → Vagelio
Βασικά εννοούσα να σου στείλω link του profile του (έτσι για να δεις πως είναι, όχι τίποτα άλλο), αλλά από ότι κατάλαβα θες link της συζήτησης, η οποία είναι long buried τώρα πια και δεν τη βρίσκω. Και πραγματικά δεν άξιζε.
Εσύ από που είδες ότι τσακώθηκα με fanboy? Στο reborn manga thread έγινε κάτι (το οποίο και σχολίασε η FAI), αλλά δεν ήταν τσακωμός.
Καλά, κάτσε να έρθει η 20 και βλέπουμε. Από τώρα θα το κανονίσουμε; :P
Jul 15 2011 17:23
Vagelio → Jorg
Νόμιζα ότι είχε γίνει αντιπαράθεση και σε φόρουμ πέρα από το φέιτσμπουκ. Στείλε μου λινκ άμα σου είναι εύκολο να τον ξεκατινιάσω λίγο (βασικά πιο πολύ να τον τρολάρω μιας και μιλάμε για fb XD). Αχ, να δω λίγο ακόμα από το χάλι της ελληνικής άνιμε κοινωνίας Τ^Τ
Θα κατέβω στις 20 γιατί κανονίζω βόλτες και events με τα παιδιά από την σχολή και από τα forums. Πότε σε βολεύει να βγούμε καμιά βόλτα ή να έρθεις επίσκεψη?
Jul 15 2011 15:54
Jorg → didimakia
Δεν είμαι op hater, είμαι op fanboys hater. Δεν εννοώ αυτούς που τους αρέσει, αλλά αυτούς που λένε ότι το op είναι το καλύτερο anime κτλ κτλ. Εκεί πραγματικά μου τη δίνει. :P
Jul 15 2011 14:15
didimakia → Jorg
Κι εσυ κακομοιρη μου, σ'εχω δει απο εδω και απο εκει να γινεσαι One Piece hater και δεν μ'αρεσει!
Παραδεξου το, οτι αγαπας το One Piece :D
Jul 15 2011 14:06
RiDeLub → RaiD3n
[QUOTE=RaiD3n;515532]Και να σας κάνω μια ερώτηση βλέπω συνέχεια αυτήν την λέξη 'arc" τι εννοείτε με αυτό;[/QUOTE]
Εννοούν μια ενιαία ιστορία πολλών επεισοδίων ( [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Story_arc"]Story Arc[/URL] )
Όλα τα filler επεισόδια με τα Bounds πχ μπορούν να θεωρηθούν ένα arc
Jul 15 2011 13:55
Jorg → didimakia
Ήμουν έτοιμος να το διορθώσω γιατί το διάβασα ως οντα και όχι οτνα. XD
Το γ@μημένο internet κολλάει όμως. :P
Jul 15 2011 13:31
didimakia → Jorg
Μπα,καταλαθος αλλα γτ ρωτας? υπαρχει τιποτα σχετικο με το οτνα? XD
Jul 15 2011 13:29
Jorg → didimakia
[QUOTE=didimakia;515623]Εχει δικιο η Nighteyes!
Θυμαμαι [size=3][b]οτνα[/b][/size] το ειχα πετυχει 2-3 φορες, συνεχεια τα trollαρε τα μικρα XD[/QUOTE]
Πες μου ότι δε τό᾽ κανες επίτηδες! Πραγματικά! :P
Jul 15 2011 13:27
mono → iristella
AXAXAXAXAXAXAAXAXAX
Όχι που δεν θα το σκεφτόντουσαν :hihi2:
[SPOILER][IMG]http://i.imgur.com/ZwdKv.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jul 15 2011 11:10
jiohnis → Nicktheartist
Δυστυχώς είναι ο τυπικός κλαψιάρης χαρακτήρας . Από την άλλη η Yuno είναι τρελή , απρόβλεπτη , δολοφονική αλλά και με ωραίες καμπύλες !!! Και πιστή όσο δεν παίρνει ! Τι άλλο θες ? Πάντως έχω φτάσει 100 στο Suzuka και ακόμα καθόλου rage ! Περίεργο , πολύ περίεργο !
Jul 15 2011 10:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed