Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yavannie → DoB

Hehe thx!! Υπάρχει ένα group στο lj, το [URL="http://gintama-route18.livejournal.com"]SilverSoul[/URL], το οποίο μεταφράζει διάφορα Gintama Dj. Αν γίνεις μέλος μπορείς να κατεβάσεις ότι θες. Οι εικόνες που χρησιμοποίησα στο sig μου είναι απο μια συκγεκριμένη artist που μου άρεσε πιο πολύ το στυλ της. Μπορείς να τα βρεις [URL="http://gintama-route18.livejournal.com/tag/c%3A%20plug"]εδώ[/URL].
Sep 06 2011 22:13
Photo

Vagelio → Hellraider

Δεν θέλει emulation config? Με το που το συνδέω παίζει δηλαδή κανονικότατα χωρίς να ρυθμίσω τίποτα? :kakaka: Στη χειρότερη θα τρώω μια βδομάδα τζάμπα από τα χαλασμένα της σχολής και θα μαζευτούν μια χαρά τα λεφτά =w=. Thanks :)
Sep 06 2011 22:00
Photo

KennyNighteyes

Τίποτα προς το παρόν. Όλα είναι safe.
Sep 06 2011 17:28
Photo

NighteyesKenny

[QUOTE]Ναι, η... "πολυγαμία" είναι ένα θεματάκι στα h-manga, και αν δεν σου αρέσει μειώνεται πολύ το πλήθος των manga που μπορώ να σου προτείνω, αλλά θα τα βολέψουμε. :P[/QUOTE]Α Πες τοτε τι να κοψω απο την λιστα.:P
Sep 06 2011 17:20
Photo

KennyNighteyes

[QUOTE]Κριμα και θα ήθελα ενα copy του manga folder σου.[/QUOTE]Ναι, έπρεπε να είχαμε κάνει κάτι τέτοιο! Θα με είχε σώσει τώρα, ως ένα βαθμό. Ναι, η... "πολυγαμία" είναι ένα θεματάκι στα h-manga, και αν δεν σου αρέσει μειώνεται πολύ το πλήθος των manga που μπορώ να σου προτείνω, αλλά θα τα βολέψουμε. :P
Sep 06 2011 16:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μπα. Βαρεμάρα και άγιος ο Θεός. Άλλη φορά.
Sep 06 2011 16:54
Photo

NighteyesKenny

Είχα δει και ένα αλλο νορμαλ αλλα με απολύτως κανενα ενδιαφερον, μ' έναν τυπο που είχε πάρει ολοκληρη ομαδα κολυμβησης ντυμενος ομως αυτος, μειδιάζοντας και μη βγαζοντας αχνα.:P Τελικα δεν τον ανεστησες τον σκληρο, ε; Κριμα και θα ήθελα ενα copy του manga folder σου. (Και ενα της iri.:P) Thanks θα τα κοιταξω καποια στιγμη.
Sep 06 2011 16:33
Photo

Nighteyes → Shihama-ru

15 χρονων shota δεν είναι. Φυσικα προτιμω να βλεπω μεγαλυτερες ηλικιες και ανεπτυγμενα σωματα (αν και εχει τυχει ουκ ολιγες φορες να δω μεγαλους που μοιαζουν με 15 αλλα τεσπα πχ [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=47013"]αυτο [/URL]αλλα εχει γέλιο και στο προτεινω αν δεν το χεις διαβασει.) αλλα είναι πολλα τετοια αφου απευθυνονται σε μικρες ηλικιες. Θα το κοιταξω πάντως, μολις ειδα ότι εχουν βγει 3 τομοι οποτε θα χω αρκετο υλικο πριν φτασω up to date.
Sep 06 2011 16:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Tελικά θα ρθεις σήμερα? ^^
Sep 06 2011 16:09
Photo

BoredForLife → Darthnicolas

ωραια μια χαρα τοτε...αυτος το μονο δυσκολο που ειχε ειναι οτι συνέχεια αποφευγε -.-
Sep 06 2011 15:46
Photo

Goutcou → metalmusicmaniac

Thaaanks :) Διαβάζεις κι εσύ τέτοιου είδους βιβλία?
Sep 06 2011 14:40
Photo

metalmusicmaniac → Goutcou

Πολύ καλό γούστο θα πω και εγώ! Ειδικά τα αστυνομικά-μυστηρίου που ανέφερες
Sep 06 2011 14:16
Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Χαχα! Να σου πω την αλήθεια, έχω μείνει στο Breaking Dawn και δεν λέω να το τελειώσω! Το διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το ψιλοβαριέμαι και το διαβάζω με πολύ αργούς ρυθμούς... Το "Σκοτεινός Τόπος" της Gillian Flynn δεν το έχεις διαβάσει? Αν όχι, στο προτείνω, αν και πιστεύω πως ίσως το βαρεθείς λίγο, γιατί δεν έχει ομαλή ροή! Γενικά μου αρέσουν τα βιβλία φαντασίας και τα αστυνομικά-μυστηρίου! Βέβαια, αν μου δώσεις να διαβάσω κάτι ιστορικό ή κοινωνικό εννοείται πως δεν θα πω όχι! Εσένα γενικά τι σου αρέσει να διαβάζεις? :)[/COLOR]
Sep 06 2011 14:16
Photo

Zetto2Saiyan

Πες μου μέσω π.μ από εδώ για να το δω κάποια στιγμή σίγουρα.
Sep 06 2011 14:11
Photo

plotolp → Goutcou

Μου αρέσει το γούστο σου:ureshii: Έχω διαβάσει όλα όσα ανέφερες. Και τα harry poter, όλα τα twilight και τα αιχμηρά αντικείμενα! Τι άλλο σου αρέσει να διαβάζεις? Θέλω να πώ αν έχουμε παραπλήσιο γούστο μπορείς να μου προτείνεις κάτι ή αντίστοιχα εγώ.
Sep 06 2011 13:48