Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Ω? Ώστε έτσι μάγε-γιατρέ της φυλής? Θα κάνεις τον χορό της βροχής. Μήπως τον έκανες κι εχθές και λες ψέματα πως δεν προκάλεσες εσύ τη χθεσυνή μπόρα? Βέβαια το γεγονός ότι κατέβηκα κι εγώ στην πόλη δε μπορεί να παραληφθεί...αλλά μήπως τα φυσικά φαινόμενα που ακόμα μου κρατάνε μούτρα για κάποιο λόγο είχαν μια μικρή βοήθεια? Ε? Δάχτυλε του Ariabert και του τσαγιού της Liptia?
Sep 07 2011 15:52
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Καλέ, δεν είπα τίποτα τέτοιο. Ίσα ίσα XD Εγώ λατρεύω την δροσιά. Να βρέξει περισσότερο να χαιρόμαστε. Θα πάω να κάνω τον χορό της βροχής.
Sep 07 2011 15:46
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
E τώρα, πλάκα κάνεις? Δε σ'αρέσει αυτό το φοβερό δροσερό πρωινό/μεσημέρι/βράδυ (εν τέλη)? Χα χα, ναι καταλαβαίνω.
Sep 07 2011 15:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Usted habla correctamente mi querido amigo. Yo disfrutaba especialmente la honestidad de Franz. No le parece? :himitsu:
Sep 07 2011 15:43
Putin → Mad_Hatter
Μάλλον jD εννοείς. Όπου βλέπεις j πριν από οποιοδήποτε input σημαίνει πως το κάνεις στον αέρα. Βλέπω στο πρώτο κόμπο κάπου γράφει dj2DD, μάλλον για typo πρόκειται.
Και CSII παίζω πλέον, από που προέκυψε το συμπέρασμά σου; :P
Also, post in the thread so we can get the hype going. D:
Edit: τώρα πρόσεξα πως το βίντεο είναι του 2010. Είναι δηλαδή από το CS, όχι από το CSII, οπότε πιθανόν η διαφορά στο damage να οφείλεται σε αυτό.
Γενικά, ΠΑΝΤΑ κοίτα να γράφει CS2 μπροστά, ευτυχώς δεν έχω πετύχει κανένα που να γράφει CS σκέτο και να είναι από το CS2.
Edit 2: τώρα κατάλαβα την ερώτησή σου περί CSII. :P Το θέλω για να δοκιμάσω τους Platinum και Valk, στο console version πρέπει να τους αγοράσεις. -_-
Sep 07 2011 15:37
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Σήμερα έβρεχε κιόλας οπότε είναι λίγο πιο δροσερό πρωινό. :P Η αλήθεια είναι ότι όλο αποθηκεύω meme και σκέφτομαι να τα κάνω, και ποτέ δεν γίνεται αυτό. Εδώ και χρόνια δηλαδή.
Ήταν λίγο μικρή η εικόνα και την έψαξα στο deviantart. Αν μου έρθει όρεξη ίσως το κάνω, δεν ξέρω XD
Sep 07 2011 15:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
[COLOR=#333333][COLOR=#333333]Sabia Quei sabía que ibas a disfrutar de su excelente desempeño, creo que sellevó a cabo perfectamente las emociones de cada personaje, mi querido amigo.[/COLOR] :drink:[/COLOR]
Sep 07 2011 15:15
Mad_Hatter → Putin
oh thanks, ιδέα δεν είχα για τα περισσότερα απο αυτά, φαίνετε θα μου πάρει λίγο περισσότερο από όσο υπολόγιζα για να γίνω buppa!
Ξέρεις μήπως τι είναι το d, dj σε αυτό το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=OKqceojBfME"]video[/URL] ?
Κάτι κάνω λάθος και μου βγαίνει 400dmg λιγότερο. Είναι πάντως σχετικά εύκολος τρόπος να σκάσεις 3κ dmg.
Άρχισα να ψάχνομαι και με hazama, αλλά μέχρι στιγμής παλεύω με την αλυσίδα αντί για τον αντίπαλο xd
btw δεν έχεις το cs2 στο ps3, γιατί ψάχνεις να βάλεις psp emulator για αυτό?
Sep 07 2011 15:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oh, por favor, excelente video de la Gankutsuou, señorita! Me gusta mucho! xD
Sep 07 2011 14:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
Θα το απολαύ[B]θ[/B]εις
[spoiler]
[YOUTUBE]keklGhrLuzU[/YOUTUBE]
[/spoiler]
Sep 07 2011 14:21
Kamui → Mike The Great
Βασικά με τα ωράρια που έχω αποκτήσει το τελευταίο καλοκαίρι, αυτό έχει καταντήσει να είναι νωρίς πλέον.
Και να προσπαθήσω να κοιμηθώ, δυσκολεύομαι.
Όταν νυστάζω παίρνω να διαβάσω ένα κεφάλαιο απο agatha cristie για να νυστάξω περισσότερο, αλλά αυτό καταλήγει να με κάνει να ξυπνάω όλο και πιο πολύ.
Ε και πάντα καταλήγω να κοιμάμαι κατα τις 6.
Μετά ξυπνάω τρεις και σιγά μην κοιμηθώ μετά απο μόνο 12 ώρες.
Τολάχιστον σήμερα κοιμήθηκα μόνο 7 ώρες οπότε ίσως καταφέρω να αντιστρέψω το ωράριο αυτή τη φορά.
Sep 07 2011 13:19
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, είναι γλύκας μωρέ εμένα μου αρέσουν πολύ και λατρεύω την φωνούλα του. Πάντως ναι, παραδόξως τα πάει καλά στα τραγούδια του ειδικά εκεί που είναι με τον Gokudera, αλληλοβοηθούνται.
Sep 07 2011 12:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, η αλήθεια πως ο Hidekazu δεν πάει πίσω στα φάλτσα σε κάτι σημεία στα τραγούδια αλλά ο seiyuu του Yamamoto δίνει ρέστα. Παραδόξως στα τραγούδια του τα πάει πολύ καλύτερα.
Sep 07 2011 12:44
Jorg → Lucy Heartfilia
Στο λέω γιατί την είχα πατήσει με το Nurarihyon. Έλειπαν ακόμα και ολόκληρες φράσεις.
Τίποτα. :)
Sep 07 2011 11:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed