Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

*ύφος χιλιάδων Καρδιναίων* Γεια σου καλή μου! Τι κάνεις αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό ζεστό πρωινό? Εφόσον δεν κάνω κάτι καλύτερο και πολύ πιθανώς να διαβάζεις είπα να σε σπαμμάρω λίγο δίνοντάς σου αυτό το υπέροχο meme να έχεις να σκέφτεσαι αν θες να το κάνεις: [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/khr_meme_blank_by_cindry_sama-d33wnq7.png[/IMG][/SPOILER] Yamamoto :joyful:
Sep 07 2011 11:31
Photo

plotolp → Goutcou

Φαντασίας και αστυνομικά? Καλά που ήσουν τόσο καιρό κρυμμένη?:P Τα βιβλία φαντασίας (επιστημονικής και μη) και τα αστυνομικά είναι τα αγαπημένα μου είδει. Γενικά διαβάζω πάρα πολλά βιβλία και όπως λες και εσύ κάτι αξιόλογο θα το διαβάσω ανεξαρτήτως κατηγορίας αλλά αυτά τα 2 είδει τα ευχαριστιέμαι περισσότερο. Για να σου δώσω μία ιδέα απο στυνομικά έχω διαβάσει τα άπαντα του Κόναν Ντόιλ, Αγγάθα Κρίστι και ένα σωρό από πιο σύγχρονους συγγραφείς ή βιβλία όπως τα αιχμηρά αντικείμενα (το σκοτεινός τόπος δεν το έχω διαβάσει αν και το έχω πολύ καιρό στα υπόψιν για αγορά). Από φαντασίας η λίστα είναι εξίσου μεγάλη! Ασίμωφ, Τόλκιν, Μούρκοκ, Κλάρκ, Χέρμπερτ, Κίνγκ, Γκίπσον, Κόλιν, Πούλμαν είναι μερικοί βασικοί από τους συγγραφείς που έχω διαβάσει και μου αρέσουν. Αν θέλεις πες μου κάποια από τα αγαπημένα σου βιβλία ή κυρίως συγγραφείς που προτιμάς να πάρω μια πιο συγκεκριμένη ιδέα του τι σου αρέσει.
Sep 07 2011 11:28
Photo

Lucy Heartfilia → Jorg

οκ θανξ! :'3
Sep 07 2011 11:26
Photo

BoredForLife → Anelis

Oση δυναμη του Cthulu Και να εχεις δεν ειναι ικανη να αντιμετωπησει το τερας :tensai:
Sep 07 2011 11:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαι μιας και μιλάμε για Gokudera κι αναφέρθηκε κι ο Yamamoto: Oretachi wa aaaaaashita noooo DOA o tatakunda~! (σημείωση: θυμήσου την φάλτσα φωνή του Yamamoto να το φωνάζει έτσι για το comic effect :3 :D)
Sep 07 2011 10:57
Photo

metalmusicmaniac → Goutcou

Ναι μπόλικα! Ξεκίνησα με τα πιο απλά και τώρα έχω φτάσει να διαβάζω Αγκάθα Κρίστι στην καθαρεύουσα (παλιές εκδόσεις του παππού μου). Αγαπημένοι Ellery Queen, Peter Cheney
Sep 07 2011 10:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Trololol; μου την έκανε την χάρη ε και τώρα ότι έκανε έκανε ε? xD Απ'το στόμα μου το πήρες! Ασ'την μικρή! Αυτή θα τον συμμαζέψει, αφού σου τον πήρε και δεν χρειάζεται να κάνεις και διπλή δουλειά! Τουλάχιστον τους άλλους τους θυμάμαι πιο συμμαζεμένους, βλέπε Hibari, Xanxus...
Sep 07 2011 09:41
Photo

Putin → Mad_Hatter

Ναι αυτό είναι. Το 5 είναι neutral. Δηλαδή 5C ξέρω΄γω = σκέτο C. What are them technical style layouts? D: Αυτά ξέρω πως υπάρχουν μόνο στα arcades, με το καθένα να έχει διαφορετικά presets στα κουμπιά. Το Barrier Burst υποθέτω εννοείς. Ναι, υπάρχει ακόμα το burst πατώντας Α+Β+C+D, αλλά δουλεύει τελείως διαφορετικά. Σε κάθε ματς ξεκινάς με 1 έτοιμο προς χρήση, έχοντας ακόμη ένα σλοτ άδειο. Άμα χάσεις ένα γύρο, το σλοτ αυτό γεμίζει. Σε σύνολο μπορείς να έχεις μέχρι 2 bursts στη διάθεσή σου, και αν χρησιμοποιήσεις ένα το slot του εξαφανίζεται. Δηλαδή πες ότι παίζει ένα ματς με 5 γύρους. Burst στον πρώτο γύρο, χάνεις. Το άδειο σλοτ γεμίζει. Ξαναχρησιμοποιείς μπερστ, ξαναχάνεις. You don't get anymore bursts. Επίσης, όταν το χρησιμοποιείς δεν πας σε danger state όπως στο ct. Αν το κάνεις όσο τρως ξύλο, τότε κάνεις το λεγόμενο Green Burst, το οποίο σε σώζει αλλά σου μειώνει τα guard primers στο μισό. Αν το χρησιμοποιήσεις όσο είσαι σε neutral state ή όσο εσύ κάνεις κόμπο, κάνεις Gold Burst το οποίο δε σου μειώνει τα primers, και πετάει τον αντίπαλο πάνω αντί για απέναντι, επιτρέποντάς σου να τον πιάσεις όσο πέφτει για κόμπο. Επίσης, τα bursts χρησιμοποιούνται και από τα Astrals. Τα primers είναι εκείνα τα τετραγωνοειδή σκατά κάτω από το lifebar, ο κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό αριθμό. Ο Ragna πχ έχει 5, ο Tager 10. -__- Αυτά σπάνε κάθε φορά που μπλοκάρεις ορισμένες επιθέσεις. Όταν σου σπάσουν όλα, τότε παθαίνεις guard break και μένεις stunned για ΠΟΛΛΑ δεύτερα, ανοιχτός σε οτιδήποτε. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή στο σύστημα είναι πως σχεδόν όλες οι επιθέσεις που κάνουν knockdown και στο ct/cs είχες το χρόνιο να κάνεις 2B or something και να συνεχίσεις το κόμπο, πλέον δε στο επιτρέπουν εκτός αν το knockdown είναι counter. Ή αν το αντίπαλος δεν κάνει tech εγκαίρως, κάνοντας το κόμπο μπλε βέβαια. Blue combos = κόμποζ που θα μπορούσαν να διακοπούν, αλλά ο αντίπαλος σε άφησε. Αυτά. D:
Sep 07 2011 03:44
Photo

Mike The Great → Kamui

Καλησπερα!πως και ετσι αργα?Αγρυπνιες εχεις?
Sep 07 2011 03:36
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα. Ε, εντάξει, δεν έχει παράπονο. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο σου την χάρισε αρκετές φορές, καιρός να επιστρέψουμε στα παλιά. Ναι, η αλήθεια είναι ότι όταν θες να γλιτώσεις το διπλάσιο συμμάζεμα μαθαίνεις ακόμα πιο γρήγορα πώς ν' αποχωρίζεσαι πράγματα. XD Όταν τελικά συμμαζευτούν θα γίνει το πανηγύρι που θα τα έχω όλα φρέσκα και θα ψάχνω για καινούργια (αν και έχω κι άλλους για συμμάζεμα). Του Yamamoto θα τον αφήνω προς το παρόν μπας και τον συμμαζέψει η Vagge γιατί ήρθε τις προάλλες και μάζεψε ό,τι βρήκε σε Yamamoto. Γίνεται κι εκεί ένας χαμός και δεν τον πιάνω με τίποτα για την ώρα. XD
Sep 07 2011 01:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:3 Άσε, η πρώτη αστραπή με το που μπήκα στο αμάξι με τον μπαμπά που με κατέβασε -επειδή πήγε να πάρει τη μαμά- τότε έπεσε. Το inner cursing δε λέγεται! Χα χα, ΟΚ τότε, απλώς ελπίζω να μη δημιουργώ κι άλλα προβλήματα στον διαβόητο φάκελο! xD Κοίτα, ότι τα σβήνεις τουλάχιστον είναι καθάρισμα και το πιο σημαντικό...μαθαίνεις να αποχωρίζεσαι από πράγματα! Ε χε χε, αυτό το θέμα με το συμμάζεμα είναι πολύ σπαστικό, ειδικά αν έχεις τις φώτο που έχεις εσύ!
Sep 07 2011 01:33
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, κατάλαβα ότι ο πρώτος κεραυνός που έπεσε πρέπει να ήταν την ώρα που συναντηθήκατε. :p Όντως πάντως το έριξε για τα καλά εδώ, έτρεχα σαν το χαζό να μαζέψω τα ρούχα γιατί αρχίκά τα είχα ξεχάσει. Πάει πολύς καιρός που έχω σταματήσει ν' αποθηκεύω από DA οπότε don't worry, εκτός κι αν υπάρχει και σε άλλο site, το πιο πιθανόν είναι να μην το έχω. Οπότε στέλνε εσύ XD . Άσε και σήμερα άρχισε να ψιλοσυμμαζεύεται σε νορμάλ επίπεδα ο φάκελος. Μου έχει μείνει βέβαια αρκετή δουλειά ακόμα, αλλά πολύ λίγη σχετικά με το καθάρισμα που έχει φάει ως τώρα. Το τι έσβησα δε λέγεται. Από τη μια τα πονάω, από την άλλη λέω 'θα ζήσω και χωρίς αυτά' όταν τα σβήνω. XD
Sep 07 2011 01:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Παρεπιμπτόντως, καλά που δεν ήρθες. Μια βροχή... Επίσης, το ξέρω ότι είμαι κακιά που στο κάνω αυτό αλλά βρήκα κι αυτά και δεν ξέρω αν τα έχεις αλλά στη μικρή περίπτωση που δεν, να τα: [url]http://haranohana.deviantart.com/art/KHR-Undressing-217483059?q=boost%3Apopular%20KHR&qo=105[/url] [url]http://comatove73.deviantart.com/art/KHR-Gokudera-Vector-116610759?q=boost%3Apopular%20KHR&qo=273[/url] Σου στέλνω το link γιατί βαριέμαι όλη τη διαδικασία: σώσε-τη-φώτο, ανέβασε-την-στο-photobucket,πάσταρε-το-άλλο-link-εδώ. xD
Sep 07 2011 01:14
Photo

Hellraider → Vagelio

Εννοείται πως θα θέλει emulation config αλλά τουλάχιστον θα δουλεύει σωστά.Με το Logitech που είχα είχα και χίλια δυο προβλήματα από τα κουμπιά να είναι αναπόδα μέχρι και οι ίδιοι οι αναλογικοί να είναι ο αριστερός στη θέση του δεξί! >_< Δεν κάνει τίποτα.Και για Monhun συμβουλές εδώ είμαι (ή καλύτερα στο thread μπας και μαζέψει κόσμο και το δει κανείς).:P
Sep 06 2011 22:33
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

θανξ! :) μμμμμμμ .... δεν ξέρω :P Αυριο πρώτη μέρα σχολείου,... *αϊδιασμενη φάτσα* εσύ έχεις κανένα νέο; :/
Sep 06 2011 22:27