Jump to content

Community Status Updates

Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Καταραμένεεεεεεε!:erk: I hate you...:nanana: Κι εσένα και το Requiem, που εξαιτίας του καρφώθηκα :uhh: Δεν πειράζει ρε συ..απλώς αν δεν το έλεγες, ήθελα να δω πόσο χρόνο θα τους πάρει να το βρουν! Γιατί οκ..ήταν σχετικά εύκολο, αλλά δεν ξέρει και όλος ο κόσμος τον Jared Leto! Οι περισσότεροι δεν ξέρουν το όνομα του..τον ξέρουν απλά ως τραγουδιστή των 30 Seconds To Mars! Γι' αυτό είπα να το βάλω! :congrats:[/COLOR]
Sep 17 2011 09:00
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Lol, πήγα και κοίταξα. Δεν ταιριάζει λέει. Ντροπή και αίσχος, αμφισβητούν τόσα χρόνια σχέσης.
Sep 17 2011 08:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

ΟΚ! xD Εσύ έχεις δει αν ταιριάζεις με τον δικό σου husbando? Lol, ναι. Μ'άρεσε το όνομα και είπα να το βάλω. Αν και δε θα έχει καθόλου τον χαρακτήρα του. Απλώς είναι ένας φόρος τιμής :3
Sep 17 2011 08:39
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Α, ναι. Ξέχασα κι εγώ να επανέλθω μετά. Νομίζω στον Κριό έπεφτε. :hahaha: Πήγαινε να δεις αν ταιριάζετε τώρα. :/ Idris;
Sep 17 2011 08:10
Photo

zweistein → SkullKaizer

εγώ στο διάστημα αυτό βασικά εάν δεν λιώνω για τι σχολη παίζει να είμαι και Σπάρτη, θα ξέρω μετά τις 19~20 για σίγουρα.
Sep 17 2011 07:26
Photo

Kenobi-sensei → Mike The Great

ΗΥΣ φίλε μου....3 εξάμηνο μπαίνω you?
Sep 17 2011 03:50
Photo

ZeD → SkullKaizer

posted!!
Sep 17 2011 02:30
Photo

SkullKaizer → ZeD

θα ποσταρεις αργοτερα το fanfiction στοthread σου;
Sep 17 2011 02:19
Photo

Night Wizard Seal → BrainDeadAlive

Σε έκανα add στο γιουτιούμπ. :P
Sep 17 2011 01:43
Photo

SkullKaizer → Vagelio

χαχαχαχαχα
Sep 17 2011 01:42
Photo

d.neko-angel → metalmusicmaniac

sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα μέρες να μπώ Τέσπα λοιπόν η sig μου είναι από το Toaru Kagaku no Railgun για περισσότερα δές στο animedb [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6460[/url]
Sep 17 2011 00:52
Photo

plotolp → Goutcou

Πάντως όντος δεν ήθελα να στο κάψω στο δεύτερο post, απλά θυμόμουν που είχες αναφέρει ότι σου άρεσε ο jared και το έγραψα πιο πολύ για πλάκα. Για αυτό το έβαλα και σε spoiler. Τώρα στάνταρ θα ξενέρωσες την ζωή σου που το έκαψα αμέσως αλλά ήταν πέραν των προθέσεων μου.:( Τουλάχιστον έπρεπε να έβαζες καπάκι ένα δεύτερο πρόσωπο, γιατί ήταν άδικο που έχασες την ευκαιρία σου έτσι..
Sep 16 2011 23:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lol, 1 μισι ώρα μετά έλεος! Συγγνώμη αλλά οι γονείς μου είχαν καταλάβει το pc! xD O ho ho, άσε, σε φαντάζομαι να χορεύεις σε ένα τραπέζι με το μπουκάλι στο χέρι! Ε χε χε χε... Χα χα χα, όταν δεις πες με κι εμένα! Χμ...έλα ντε? Κανονικός άνθρωπος εδώ? Λοιπόν, θα σε δώσω ένα hint βέβαια θα το καταλάβεις: ha. Ha. Ha...
Sep 16 2011 23:47
Photo

Fandom → Osama Bin Laden

Τελικά μάλλον δε θα μπορώ αύριο , αν μπορέσω μετά τις 9 το βράδυ:/
Sep 16 2011 23:16
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Πλάκα-πλάκα με φαντάζεσαι να έπινα σαμπάνια, ενώ ούτε πορτοκαλάδα δεν μπορώ να πιω από το ανθρακικό τι είχε να γίνει; Η αλήθεια πάντως είναι ότι ούτε χυμό δεν ήπια για να γιορτάσω το γεγονός, ντροπή μου. Ναι, αλλά καλύτερα αργά, παρά ποτέ. :wooi2: Τώρα τον έχω καθαρό και ταχτοποιημένο, να τον χαίρομαι και να σώζω κι άλλα άφοβα. Έτσι-έτσι. Να ψάξουμε και το ζώδιο να δούμε αν ταιριάζεται. (:hahaha: Θα πάω να δω τι είναι τώρα, σοβαρά) Στο anime.gr είμαστε. Κανονικός άνθρωπος; :orly: XD Δεν μου έρχεται κάτι είναι η αλήθεια. Εκτός κι αν σκέφτεσαι να τον βγάλεις Tetsuya. Θυμάμαι όμως ότι έψαχνες αγγλικά ονόματα.
Sep 16 2011 22:00