Community Status Updates
Maffy → mayumi_chan
Όχιιιιι μην τα λες αυτάαααααα Τ.Τ Έχω πειστεί ότι είναι το μόνο που δε θα με κάνει να σέρνομαι κάθε μήνα Τ^Τ Don't take my dream awayyyy~~~~ x)
Sep 17 2011 17:18
mayumi_chan → Maffy
[I]δυστυχως θα σου πω και μια περιπτωση που δεν φερνει αισιοδοξια αλλα υπαρχει δυστυχως!η καθηγητρια φυσικης μου στο σχολειο εχει κανει 2 κορες και ακομη εχει σοβαρο προβλημα με την περιοδο!βασανιζεται μια ζωη η γυναικα!!*bahhhh [/I]
Sep 17 2011 17:10
Maffy → mayumi_chan
Εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να σου κόψει τον πόνο μαχαίρι μετά! Ήμουν σε κάτι forum γιατί έψαχνα κανά τρόπο να νιώσω καλύτερα και πολλές μεγάλες γυναίκες που δεν είχαν παιδιά σφάδαζαν ακόμα Τ.Τ
*cries in her corner
Sep 17 2011 17:02
mayumi_chan → Maffy
[COLOR=DarkOrchid][I]το ειδα και ευχαριστω παρα πολυ!!!!επισης καλο κουραγιο!!υπομονη γιατι εχω ακουσει πως ηρεμει ο πονος οσο μεγαλωνουμε!! ;D[/I][/COLOR]
Sep 17 2011 16:59
Maffy → mayumi_chan
Βασικά σε περίπτωση που δεν το δεις στο thread το χάπι λέγεται Feldene! Kαλό κουράγιο Τ.Τ
Sep 17 2011 16:54
Serestrum → SouLSLayeR
Ωραια ωραια, οτι ηξερα πανω κατω και τωρα τα σιγουρεψα.Εχω ηδη και υπνοσακο, λουκετακια πρεπει να παω να παρω. Φχαστω πολυ ρε συ. Νασαι καλα και καλοι πολιτες να ειμαστε συντομα :P
Sep 17 2011 16:47
SouLSLayeR → Serestrum
Έχουμε τα πάντα κάτω από το κρεββάτι (που είναι δίπατα βτγ), δηλαδή το σάκο με τα προσωπικά σου, τον υπνόσακο και το λουκάνικο που σου έδωσαν.
Τώρα που έφυγα κλείδωσα το λουκάνικο στον φοριαμό.
Α ναι, και λίγα μοαρ.
Αν δεν θες να τρέχεις ή να ζητάς και δεν προλαβαίνεις πάρε μαζί κάνα κωλόχαρτο, όχι όλο το κουτί όμως, πουλάνε εκεί.
Κάλτσες δεν χρειάζεσαι και τις "στρατιωτικές" που πουλάνε στο μοναστηράκι, απλά να' ναι χοντρές και σκούρο χρώμα. Δεν θα σου πει κανείς δείξε μου τις κάλτσες σου ή το βρακί σου.
Ναι, ο υπνόσακος λέει.
Σαγιονάρες, αθλητικά, βερνίκι, ζώνη, πετσέτες θα σου δώσουν.
Πάρε λίγο απορρυπαντικό ρούχων, κυρίως υγρό που διαλύεται πιο εύκολα, γιατί κάνα λεκανάκι δεν έχει.
Προφανώς θες σαπούνια/σαμπουάν/ξυριστικά/αποσμητικά.
Ότι πάρεις μαζί να μην έχει κάνα τρελό χρώμα που βγάζει μάτι.
ΜΗΝ πάρεις κινητό με κάμερα, αλλιώς θα το πάρεις πίσω μια μέρα πριν ορκιστείς.
Αν πάρεις κρύφτο καλά, πολλοί μιλάνε. Και να το φορτίζεις βράδυ να μην βλέπουν το φορτιστή.
Στους λόχους έχουν πολύπριζα βιδωμένα στον τοίχο και ντουλαπάκια με τρύπες για λουκέτα απο πάνω. Έχει και καρτοτηλέφωνα και τηλεκάρτες στο ΚΨΜ.
μμμ....
Κάνα τάλιρο λουκέτα, ανάλογα με τη βαλίτσα σου, αν και πουλάνε στο ΚΨΜ.
Μάλλον θα σου περισσέψουν.
Sep 17 2011 16:06
Serestrum → SouLSLayeR
Μια χαρουλα. Ειμαι τυχερος μιας και εχω τον πατερα μου για να με παει και να με φερει. Οποτε παει αυτο.
Στο 401 σιγουρα θα παω μιας και εχω θεμα ορασης (αρα γλυτωνω την ευθυνη οπλου οπως φαινεται).
Στο φαγητο και τα λεφτα θα την παλεψουμε, τι να γινει. Θα εχω ενα ποσο μαζι μου αλλα σκοπευω να το φυλαω για το νερο. Θα δειξει.
Θα παρω και κανα αντιηλιακο μαζι :P
Νασαι ρωτησω, με τους σακους τι παιζει? Υπαρχουν φοριαμοι οπου μπορει να τους κλειδωσεις με λουκετακι ή επιτρεπουν κατω απο το κρεβατι κτλ. ?
Φχαστω πολυ μπδγ. ^^
Sep 17 2011 15:47
SouLSLayeR → Serestrum
Λοιπόν...σεντόνι inc
Πρώτα πρώτα πήγαινε και ρώτα την αστυνομία πώς παίρνεις τσάμπα εισιτήριο για το ΚΤΕΛ (εκτός και αν σου περισσεύουν 32 ευρώ). Απ' ότι θυμάμαι κατέβηκα κατεχάκη και περπάτησα αρκετά μέχρι το φρουραρχείο όπου και μου έδωσαν το χαρτί.
Την πρώτη μέρα θα ψοφήσεις λίγο.
Πολλή χαρτούρα ήλιος και κουβάλημα.
Ίσως σε στείλουν και στο 401 μια από τις επόμενες 2-3 μέρες αν πεις ότι έχεις κάτι.
Όσο για τη ζωή/λεφτά εκεί... έχε μαζί σου κάνα 20ρι σε ψιλά να περάσεις.
Αν δεν καπνίζεις και δεν νομίζεις ότι πήγες στο Hilton για φαϊ θα' σαι οκ.
Πχ. το νερό κάνει 0.20, κόλες/πορτοκαλάδες από τα μηχανήματα 0,70 και στο ΚΨΜ 0.60, αν και εκεί έχει σχεδόν πάντα ουρά και θα παίρνεις από τα αυτόματα. Γενικά και κάνα φασολοειδές να είχε δύσκολα χάλαγα λεφτά.
Γενικά είναι αρκετά χαλαρά και σε εγκλιματίζουν πολύ ομαλά μπορώ να πω, δεν το περίμενα.
Εγώ είμαι στον πρώτο λόχο. Οι αξιωματικό κατά 90% είναι ωραίοι τύποι, και υπάρχουν και μερικές μορφές! Είναι απλό, αν ήδη είσαι ο τύπος που δεν αργεί στα ραντεβού του (και συνήθως φτάνει και 10 λεπτά νωρίτερα) θα είσαι ζάχαρη και δεν θα σε ενοχλεί κανείς. Φυσικά υπάρχουν και οι στόκοι που κάνουν μαλακίτσες και σε παίρνει και σένα η μπάλα. Απ' ότι έβλεπα στον δεύτερο λόχο τα πράγματα ήταν λίγο πιο ζόρικα αλλά τίποτα τρελό.
Τι άλλο...Ετοιμάσου να μαυρίσεις κιόλας! Οι 20λεπτες αναφορές στις 1 το μεσημέρι έχουν πλάκα!
[B]NOT[/B]
Α ναι, ΠΑΝΤΑ κράτα ένα 50ρι για ώρα ανάγκης.
Εμάς την τετάρτη (χτες ορκίστηκα) μας είπαν ότι για όσοι θέλουν να δηλώσουν για ένα ΚΤΕΛ που θα έρθει στο στρατόπεδο να τους πάει Αθήνα.
Φυσικά η πλειοψηφία δήλωσε.
Την επόμενη μας το ξαναλένε.
Αυτήν την φορά θυμήθηκαν να προσθεσουν (αφού γράψαμε όνομα και δώσαμε το χαρτί φυσικά) ότι θα πληρώσουμε κανονικά το αντίτιμο.
Στο μεταξύ 200 άτομα δήλωσαν επειδή νόμιζαν ότι ήταν τσάμπα.
Ο ΡΛΙ
26.10! Μεγειά!
Όσοι δεν είχαν λεφτά αναγκάστηκαν να πληρώσουν και ένα 20ρι στο κούριερ να τους τα στείλει, αφού δεν επιτρέπεται να βγεις από το στρατόπεδο.
Αυτά για τώρα, αν θες τίποτα σφύρα στο μσν :ο
Πάω να πρήξω ολίγον το Saturn όσο προλαβαίνω :3
Sep 17 2011 15:33
Fallen_Mpougatsa → John Crabs
Καλώς ήρθες στην παρέα μας νέο μέλος!
Αν μια απ'τις απορίες σου είναι γιατί η Maya-chan δεν απαντάει τότε πρέπει να σε πληροφορήσω ότι δεν το είδε! Όταν ποστάρεις εσύ ο ίδιος στο προφίλ σου δεν φαίνεται στου άλλου΄πρέπει να πατήσεις το "view conversation" έτσι ώστε να πάει στο δικό του προφίλ. :D /show off mode off.
Και πάλι καλώς όρισες και καλή πλοήγηση!
Sep 17 2011 14:27
Kamen Tantei Zura → Kenny
Πάνε δες την εικόνα που έβαλε η σις στο προφίλ μου :hahaha:
Όσο για το sket dance request μπορεί να μην το κάνω και στο τέλος. Είχε ένα request - διάβαζα και το manga από όπου προέρχεται η κοπέλα- αλλά το κάνανε ήδη και αυτό XD
Αν και μπορώ να τα κάνω και να μην τα ποστάρω :P
Sep 17 2011 13:09
Kai → Kamen Tantei Zura
:himitsu: Hai-hai. I apologize. Δεν έχω το δικαίωμα ν' αμφισβητήσω αυτόν τον έρωτα.
Επίσης, το τι συνέβη πραγματικά, μη βλέπεις την παραπλανητική εικόνα που σου πόσταρε. :tensai:
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/thetruth.png[/IMG]
[I]From Left > To Right[/I]
Sep 17 2011 13:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed