Community Status Updates
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Arkillery, Wodenson και Nogard είναι τα κύρια συγκροτήματα με folk επηροές που μ'άρεσαν
Sep 22 2011 11:35
Nighteyes → Anelis
Ναι! Αν και το char design ειναι κλασικο Ghibli σε ολα τα υπολοιπα υπαρχει πολυ λεπτομερεια και η σκηνοθεσια είναι ενος αλλου ο οποιος δυστυχως δεν ξανακανε μονος του κατι. Η σκηνοθεσια μου αρεσε πανω απ 'όλα. Και η ιστορια ήταν πολυ γλυκια.:try:
Sep 22 2011 11:35
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
τι αλλο εχεις ακουσει ψαχνοντας περα απο τους eluveitie?? ετσι κανα δυο συγκροτηματα πες να παρω μια ιδεα
Sep 22 2011 11:17
Kenny → shinigami94
Happy 17 βρε! Άντε, ένας χρόνος έμεινε και μετά θα μπορείς να βλέπεις και τσόντες. :hahaha:
Sep 22 2011 10:46
Vagelio → anime-dono
Kαλημέρα :). Είναι εύκολο να μου στείλεις link για την σελίδα στην οποία βρήκες τα fanarts που συνθέτουν αυτό το υπέροχο setάκι-kotetsu?
Sep 22 2011 10:07
plotolp → mayumi_chan
Καταρχήν συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!:riiight: Αν θυμάμαι καλά το πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών έχει πάνω από 17.000 μόρια, άρα θα τα πήγες πολύ καλά. Εγώ σπουδάζω στα Ψηφιακά Συστήματα στο ΠΑΠΕΙ οπότε οι σχολές μας είναι αρκετά παραπλήσιες:P
Sep 22 2011 09:52
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Γενικώς ψάχνομαι ακόμα στο συγκεκριμένο είδος και μέχρι στιγμής πέρα από eluveite δεν με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα κανένα άλλο συγκρότημα. Πάντως ακούω epic metal και το folk έχει αρκετά στοιχεία epic οπότα πιστεύω οτι άμα ψαχτώ όλο και κάτι θα βρω να μ'αρέσει
Sep 22 2011 09:04
Maya-chan → Kalamaris
[URL]http://manga-warez.blogspot.com/search/label/Hellsing[/URL]
No need to thank me.
Sep 22 2011 08:44
Vagelio → Hoshiyo4
Δεν χρειάζεται. Το thread στο οποίο συζητάμε για το meeting ενωμερώνεται :)
Sep 22 2011 04:49
jun → BrainDeadAlive
πηγεσ εσυ? ωραια ηταν? δεν μ'αρεσουν τα παρτυ πια εχω ξενερωσει αισχος ειναι
Sep 22 2011 04:36
jun → BrainDeadAlive
ρε δεν το πιστευω τι γινεται. τωρα ειδα το μην. και πηγα να πω αμε και μετα ειδα ημερομηνια και WTF. ρε ξεχασα να σου δωσω το κινητο το καινουριο.
Sep 22 2011 04:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed