Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zane

Aπό το thread έβγαλα το συμπέρασμα ότι παίρνεις πολύ σοβαρά πράγματα που δεν αξίζει να λαμβάνονται ως τέτοια. :P Γι αυτό σου έστειλα το vm όχι για να σου κάνω παρατήρηση επί του thread. Το θέμα δεν είναι μόνο το ποιός το ξεκινάει (γι αυτό και είπα όσο και να σε πνίγει το δίκιο). Είναι και ποιος το περνάει σε άλλο επίπεδο. Όταν η ειρωνεία ξεπερνάει κάποια όρια και γίνεται απροκάλυπτα επιθετική και flamming ναι τότε ποινικοποιείται στο forum. Πάντως για να βοηθήσω τις ασκήσεις ηρεμίας σου I am willing to share chocolate. Εμένα τουλάχιστον με εχει σωσει από άπειρα εγκεφαλικά. ^_^
Sep 22 2011 19:26
Photo

BoredForLife → 1451

Επικο σετ x3 (Και ναι , I mad)
Sep 22 2011 19:06
Photo

acid black cherry → Night Wizard Seal

[QUOTE=Night Wizard Seal;529689][CENTER][B][SIZE=5]Nagayama Yoko - 北酒場[/SIZE][/B][SIZE=5](KitaSakaba - North Tavern)[/SIZE] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=O4p3zqGJdGM&feature=feedf[/YOUTUBE] [LEFT]Good good Yoko-san! Go go Yoko-san! Πολύ ωραίο τραγούδι. [SIZE=1]And lulz for the video xD[/SIZE] Έχει τραγουδηθεί αυτό το τραγούδι και από την τιτανοτεράστια Teresa Teng(Παλιότερα i guess). Να'ναι καλά εκεί πού είναι. [/LEFT] [/CENTER][/QUOTE] ναι το εχει πει και η αγαπη μου η Deng Li-Jun :lovulovu: εψαχνα να μαθω περισσοτερα για την Nagayama Yoko και παλιοτερα οταν ηταν νεαρη ενω ηθελε να γινει ενκα τραγουδιστρια οι δικοι της την ειχαν αποθαρυνει και την δεκαετια του 1980 ελεγε γνωστα τραγουδια της εποχης σε ευρωπη και αμερικη με Ιαπωνικους στιχους οπως για παραδειγμα [url]http://www.youtube.com/watch?v=bLEL7pQHNiI[/url] και μετα ξεκινησε να παιζει ενκα χρησιμοποιωντας το Shamisen ...και απογειωθηκε! ειναι καταπληκτικη.
Sep 22 2011 19:02
Photo

Kalamaris → iristella

Οταν πρωτοειδα το νεο σετακι γελαγα με τις ωρες.ΘΕΙΚΟ !!:hihi2:
Sep 22 2011 18:55
Photo

metalmusicmaniac → AlucardISGodlike

Πω πω πράμα! Hellsing, Pink Floyd και Offspring! Βρήκα τον άνθρωπό μου! Alucard fan αν κρίνω από το username!!!!!
Sep 22 2011 17:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

. . . Δυστυχώς συμφωνώ. . . αλλά κι εσύ μην είσαι έτσι. Άσε με να το χαρώ λίγο παραπάνω, απάντησε καμιά ώρα πιο μετά! xD
Sep 22 2011 17:49
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

1. Επιασαν οι απειλές και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μια χαρά, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο 2. Σου δίνει ελπίδες επίτηδες λόγω των απειλών για να σου τη φέρει το Σάββατο 3. Ο καιρός θα ήταν καλός έτσι κι αλλιώς καλός αλλά θα βρέξει με το που βρεις 4. Θα σε λυπηθεί και θα σε αφήσει να το χαρείς μέχρι το τέλος :hahaha: Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να πω με όλη μου την καρδιά ότι θα ισχύσει το 4.
Sep 22 2011 17:16
Photo

Zane → iristella

Ε?Ποιο πνίξιμο δίκιου?Δεν νομίζω να ήμουν εγώ αυτός που το ξεκίνησα. Δεν ξέρω ποιος σου έκανε report/παράπονα για το θέμα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας,αλλά αν κοίταξες εσύ το θρεντ και έβγαλες πόρισμα ότι εγώ ήμουν που πρωτίστως ''φόρτισα την ατμόσφαιρα'' όπως λες,ε οκ,σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εκτός αυτού δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ να έχει ποινικοποιηθεί η ειρωνία-ίσα ίσα που απ' όσο έχω δει χρησιμοποιείται κατά κόρον-,πόσο μάλλον δε,όταν χρησιμοποιείται σαν ύσταση λύση όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι του λες ή σε έχει θίξει αυτός πρώτος.Κοίτα τώρα για παράδειγμα τι έχει γράψει αυτός ο Kalamaris στο θρεντ.Θα φταίω εγώ αν του απαντήσω με φουλ ειρωνία στην Black hole? Τέλος πάντων,επειδή όντως δεν είναι ωραίο να δημιουργείται σούσουρο(λέμε τώρα:D)θα προσπαθήσω απο δω και μπρος [B]από πλευράς μου [/B]να είμαι πιο ήπιος(αν και είναι δύσκολο εδώ μέσα,αλήθεια!)
Sep 22 2011 17:12
Photo

metalmusicmaniac → Hanzo

Γεια χαρά μεγάλε! Μιας που τώρα κατάλαβα ποιός είσαι (είμαι γρήγορος βλέπεις) να σου ευχυθώ τα συγχαρητήρια μου για τη νίκη σου στο street fighter στο games vs rock στη Θεσσαλονίκη
Sep 22 2011 16:29
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Όντως θέλω εξάσκηση ακόμα. Μα είμαι τόσο εντυπωσιακός όταν περπατάω με φίλους και πίνω coca-cola! (ο συνδυασμός και τον δυο μαζί με κάνει αξέχαστο :P)
Sep 22 2011 16:27
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Βουλομένο γράμμα διαβάζεις. Έχεις μέλλον εσύ τέκνον, αλλά θες ακόμα εξάσκηση, αυτό ήταν εύκολο. Την άλλη φορά βρες με στη γειτονια μου να περπατάω με φίλους μου καi να πίνω coca cola και θυμήσου τη σκηνή για μήνες...:P
Sep 22 2011 16:23
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Μη μου πεις οτι ο αδερφός σου είναι ο Hanzo! Α ρε το stalker ένστικτό μου με ανταμοίβει πάντα
Sep 22 2011 16:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ρε συ! Ο καιρός καλυτέρεψε! Λες μέχρι το Σάββατο να είναι εντάξει και να προλάβουμε όλο το απόγευμα χωρίς βροχή?
Sep 22 2011 16:10
Photo

metalmusicmaniac → Tsunade-sama

Εδώ είναι το αστείο γιατί (μιας που στο σχολείο κάνω γερμανικά) μου έχει μείνει το Frau σαν κυρία και είχα τρομερούς εφιάλτες μετά από αυτόν το συνδυασμό :P. Δε φαντάζεσαι τι διεστραμένο μυαλό έχω
Sep 22 2011 15:49
Photo

Tsunade-sama → metalmusicmaniac

Τη Frau??? HAHAHAHA Άντρας είναι καλέ!!!
Sep 22 2011 15:46