Community Status Updates
Anelis → Nighteyes
Είναι το whisper of the heart όσο καλό φαίνεται [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=530216&postcount=9710"]εδώ[/URL];
Sep 22 2011 04:35
Anelis → Vagelio
Pilot episode = το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς, συνήθως βλέποντας αυτό αποφασίζουν οι παραγωγοί αν θα πάρει σεζόν ή όχι (τουλάχιστον στη live action tv).
Οπότε πιλότος = το 1ο επεισόδιο.
Sep 22 2011 04:32
kagemaru igano
[url]http://www.craiovaimobiliare.ro/detalii-anunt/371945/apartamente/inchiriat/1_MAI/CRAIOVA/Dolj[/url]
Sep 22 2011 03:30
Being Of Darkness → metalmusicmaniac
ναι ειναι της "μοδας" ας το πουμε οι τιτλοι να ψιλο emoφερνουν αλλα that's ok, ωραια να ειναι η μουσικη και ο τιτλος ας λεει οτι να ναι :)
Sep 22 2011 01:43
iristella → Zane
Zane παιδί μου πιο χαλαρά. Οκ νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο στα βάσανα του μαθητή αλλά μπορείς να πεις τα ακριβώς ίδια πράγματα, χωρίς να θίγεις τους συνομιλητές σου και να φορτίζεις την ατμόσφαιρα. :)
Take it easy.
Sep 22 2011 01:32
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
τι ειδα?? αρχισες στο φολκ μεταλ?? ακους τιποτα αλλο περα απο eluveitie??
Sep 21 2011 22:46
iamthe earth → Gilmaru
ps το bleach το τελειωσα..μετα αρχιζουν φιλερακια..μανγκα δν διαβαζω οποτε το αφηνουμε στην ακρη..κορυφη ο ιτσιμαρου!!one piece επιχειρησα να δω αλλα τα 2 πρωτα επεισοδια δν μαρεσουν
Sep 21 2011 22:42
iamthe earth → Gilmaru
σελιγο καιρο το δευτερο κριτηριο τιθεται υπο αμφσβητηση..τιμωρια δεν θελω..να μου λειπει..ικανο σε χο να με βαλεις να δω το μονονοκε η ξανα το σπλατερ!!
Sep 21 2011 22:40
Gilmaru → iamthe earth
Χαχα όχι ρε, όποιος θέλει μπαίνει, αρκεί να του αρέσουν τα anime (και να μιλάει ελληνικά). :P
Sep 21 2011 21:28
Erisadesu → LuluChan92
Ωραίο φαίνεται ... αν αποφασίσω να ξαναρχίσω να βλέπω anime Θα το κατεβάσω
ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Sep 21 2011 20:51
Hoshiyo4 → Vagelio
[COLOR=Teal]Τι καλάάάά!!!!
Αν όντως γίνει μπορείς να μου στείλεις?? :D[/COLOR]
Sep 21 2011 20:30
iamthe earth → Gilmaru
asxeto tora pou eimai ksenitemenos aniko akoma sto forum i periorizetai sta ellinika synora?
Sep 21 2011 19:48
Night Wizard Seal → Zane
Ναι αυτός ο απρόσωπος τρόπος γραφής φαντάζει πού και πού ερειστικός. Αλλά όχι δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση.
Απλά έχω και την άποψη ότι αποκομίζω χρήσιμες πληροφορίες από την κατεύθυνση αυτή, παρά τα όσα κακά έχει.
Sep 21 2011 18:33
Zane → Night Wizard Seal
H aλήθεια είναι ότι η στάση μου ήταν αρκετά επιθετική στο συγκεκριμένο ποστ,ίσως και να κατάλαβα λάθος τον γραπτό σου λόγο στο επίμαχο ποστ,που μου φάνηκε ιδιαίτερα εριστικός.Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει,τότε λάθος δικό μου
'Οσον αφορά την λέξη την φράση ''υπεργαμάουα θεωρητική κατεύθυνση'',στο εξήγησα ήδη στο προηγούμενο v.m δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το επαναλάβω
Sep 21 2011 18:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed