Community Status Updates
Jorg → Kai
Είσαι καμμένη! XD
Πάντως αυτό που δήλωσα την αγάπη μου δεν το θυμάμαι (I know shame on me).
Και μη μου τα κάνεις αυτά! Ξέρεις ότι έχω βάλει στο μάτι το manga εδώ και καιρό, αλλά συγκρατιέμαι. Έχω και κάποια άλλα να διαβάσω. Έτσι όπως τα είπες ελπίζω τουλάχιστον να δείξει σύντομα τις ιστορίες της Himeko και του Bossun.
Ναι όντως, θα φταίει λογικά το studio ή το γεγονός ότι προσπαθούν να προσαρμόσουν το animation σύμφωνα με το άλλο anime.
Btw το επεισόδιο του Sket dance με τα chibi έχει παράξενο animation ή ιδέα μου;
Sep 22 2011 21:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Ka... ka... ka... Tους έχω έτοιμους ήδη. Τι με πέρασες δηλαδή;
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/02-9.jpg[/IMG]
Στην υγειά της συνεργασίας μας
Sep 22 2011 21:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Mua ha. Ha. Ha. Ha. Master plan. It *will* work! Άρχισε να ετοιμάζεις τους λογαριασμούς στην Ελβετία...
Sep 22 2011 21:34
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μπα, δεν χρειάζεται να λερώσεις τα χέρια σου με τέτοια πράγματα. Θα ξεκινήσουμε με πιο απλά πράγματα. Από αύριο blackmail στο μετεωρολογικά. Blackmail όποτε προβλέπουν ηλιοφάνεια. "Πληρώστε μας, αλλιώς θ' αφήσουμε την Fallen να βγει βόλτα. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό."
~ laaa *θ' ακούγεται από πίσω*
Επίσης bonus για να πηγαίνεις να κάνεις εμφάνιση στον σταθμό τους 1 φορά τον μήνα να τους υπενθυμίζεις την απειλή.
Sep 22 2011 21:32
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ωραία δουλειά έχεις...που να γραφτώ κι εγώ για κάτι παρόμοιο πχ μπορώ να κάνω τον θεριστή ή να δουλέψω μς τις μοίρες για creative deaths. Σε τι λες θα είμαι καλύτερη...?
Sep 22 2011 21:25
Kai → Jorg
- Τα καθαρά [B]'Πού είναι ο Byakuran;'[/B] χωρίς πλάγιες ερωτήσεις και απλές αναφορές στο όνομά του ήταν 6.
- Δήλωσες στον κόσμο την αγάπη σου για εκείνον μετά το chapter 333
- Κατάφερες 1 φορά να αναφέρεις το όνομά του χωρίς καν να αναρωτηθείς πού είναι λέγοντας ότι ο Reborn είχε πει την ίδια ατάκα και προς εκείνον
Ναι. Είναι είχε καλό bg story και να φανταστείς στο manga δεν έχουμε μάθει ακόμα τι έγινε μετά και άρχισε ν' ανοίγεται. Και όντως όπως είπες και στο thread η σκηνή που κλαίει στο κρεβάτι του και μας δείχνει στην ουσία γιατί σταμάτησε να μιλάει είναι πολύ καλή και πολύ γλυκιά. Από την άλλη Switch χωρίς laptop δεν είναι Switch.
Και η Himeko και ο Bossun έχουν εξίσου καλές ιστορίες. Μάλιστα της Himeko δεν απέχει και πολύ. Αφού σου άρεσε του Switch, σίγουρα θα σου αρέσουν και οι άλλες.
[spoiler]
:hypno: Διάβασε το manga
[/spoiler]
:hahaha: Πάντως και o Bossun και η τριάδα Gintoki\Kagura\Shinpachi φαινόταν παράξενα στα preview του Gintama και του Sket Dance αντίστοιχα.
Sep 22 2011 21:23
Six Winged Angel → Yuki-chan
Hello, από το Tengen Toppa Gurren Lagann είναι ο psyco-like φίλος μας :P Προτείνω το anime με χίλια και όχι το manga που απλά βγήκε μετά~τ
Sep 22 2011 21:17
Jorg → Kai
Ναι, κάτσε να μετρήσεις εσύ στις τόσες σελίδες πόσα "Που είναι ο Byakuran είπα;" είπα. :hahaha:
Btw ο Switch είναι ακόμη πιο awesome από ότι νόμιζα. :P
Sep 22 2011 21:11
Zane → iristella
Mάλιστα.Fair enough αυτά που λες,αν και flamming δεν είδα και δεν νομίζω ότι η ειρωνία έφτασε σε παραπάνω επίπεδα από αυτά που προειπώθηκαν(νομίζω μια άλλη φορά είχα αναγνωρίσει ότι ξέφυγα οπότε δεν προσπαθώ να το παίξω λουλούδι αμύριστο),συγκριτικά και με παρόμοιες φάσεις στο φόρουμ
Εν πάσει περιπτώση,όπως είπα και προηγουμένως θα προσπαθήσω να είμαι πιο ήπιος
Όσο για την σοκολάτα,είναι ήδη το αγαπημένο μου γλύκισμα,άρα μάλλον θα αυξήσω την δόση και θα με πιάσει,αλλά αν κάτι τέτοιο δεν στεφθεί με επιτυχία,θα εκτιμήσω την αλτρουιστική προσφορά σου και θα σε ειδοποιήσω για να μου τις στέλνεις στο Δαφνί xD
Sep 22 2011 20:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
:canthelp: Υπάρχω για να καταστρέφω τα όνειρα και να την σπάω στους άλλους, δεν μπορώ να πάω ενάντια στον λόγο της ύπαρξης μου.
Παρόλα αυτά, αν τελικά βρέξει, don't blame me. Μέχρι τώρα δεν έχω αναπτύξει δυνάμεις ώστε να μπορώ να ελέγχω το καιρό, με πρόλαβες σ' αυτό.
:kakaka: Προς το παρόν δουλεύω μόνο μα κατάρες, ξόρκια κλπ κλπ. Ξεπερασμένα θα πεις, αλλά έχουν σίγουρα αποτελέσματα.
Sep 22 2011 20:19
mayumi_chan → plotolp
[I]α δηλαδη τελε[/I][I]ιοφοιτος!!![/I]:riiight: [SPOILER][I]σε αυτη την περιπτωση λεμε οτι απλα ωριμασες!!:himitsu:[/I][/SPOILER]
[I]χμμμ..κ βεβαια τα πολυαγαπημενα μας anime k manga[/I]:awww:!επισης παιζω κιθαρα, απο φετος ξαναξεκινω το πιανο που τοχα σταματησει(γενικοτερα ασχολουμαι πλ με μουσικη..ειμαι κ στον μουσικο ομιλο του σχολειου μ), κανω σκι τον χειμωνα(μ'αρεσει υπερβολικα),προσπαθω να μαθω την τεχνη των manga απτο internet κ απο φετος ξεκιναω κ τα πολυαγαπημενα μου Ιαπωνικα!!:lovulovu: (ειμαι νομιζω πολυασχολη :hot:) σειρα σου τωρα να μου πεις!;P
p.s. παρακαλω!!:gotit:
Sep 22 2011 19:54
Kai → Kenny
Μόλις τελείωσα το '51 Ways to Save My Girlfriend'. Ευτυχώς το ξεκίνησα αφού ολοκληρώθηκε. Καταπληκτικό, το έπιασα και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω με τίποτα. Μ' άρεσε πώς παρουσίασε και την καλή και την κακή πλευρά των πραγμάτων σε τέτοιες περιπτώσεις και οι χαρακτήρες ήταν πολύ συμπαθητικοί.
Με λίγα λόγια το λάτρεψα. Ευχαριστώ που το πρότεινες :nod2:
Sep 22 2011 19:51
iristella → Kalamaris
Όχι να το παινευτώ but JUST LOOK @ that Barnaby. LOOK at him! XD
Thanks for the kind words. :3
Sep 22 2011 19:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed