Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chan → John Crabs

Lol, ρε Jonny! Parody pic έβαλες στον Major? :hihi2:
Sep 23 2011 09:54
Photo

MisaYoshiko → Putin

γιατι το λες αυτο για τα expansion? εγω το μονο που ακουσα ειναι οτι δεν γινεται να συνεργαστουν με pc και mac ταυτοχρονα. εχουν κ αλλα προβληματα ε?
Sep 23 2011 09:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Αυτό να μου πεις, αφού στο προφίλ μου μπαίνουν μόνο [I]τέλεια[/I] άτομα. Έτσι-έτσι, και η γκαντεμιά συνεχίζεται. Ελπίζω να σου το ξεπληρώσει τουλάχιστον ο καιρός το Σάββατο.
Sep 23 2011 09:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε, να μην τον βάλω αφού σ'αρέσει? Ω, να σαι καλά! Αν κι ακόμα κανένα από τα μαθήματα που θέλω να δώσω δεν ήρθαν -φυσικά- ελπίζω να ρθουν γρήγορα.
Sep 23 2011 08:33
Photo

Kai → shinigami94

Χρόνια πολλά κι από εμένα, αν και καθυστερημένα. :D
Sep 23 2011 08:25
Photo

KaiKenny

Βασικά, δεν έχω διαβάσει ούτε τα μισά από αυτά που έχει γράψει ο άνθρωπος, αλλά και οι δυο δουλειές του που μου πρότεινες ήταν παραπάνω από ικανοποιητικές. Για την ώρα έχω βάλει στο μάτι το 'Τhe music of Marie', θα το διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Sep 23 2011 07:32
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, έτσι, μ' αρέσει που έβαλες τον Ίδρις. XD Btw, χθες άρχισες να γράφεις, έτσι; Καλή επιτυχία και στη συνέχεια. :)
Sep 23 2011 07:25
Photo

Kai → Jorg

:kakaka: Σε παρακαλώ. Όταν το έγραψα το εννοούσα. Διάβασα και παλιές συνομιλίες. Μου είχε ξεφύγει το 'Spammy spammy' που σου είχανε πετάξει. [I]Nice comeback btw![/I] :smokingg:Άντε καλά, θα σε λυπηθώ γιατί είσαι αξιαγάπητο kohai, πας 3η λυκείου και βλέπω ήδη τον Mπιακουλίνο να στέλνει απειλητικά μηνύματα επειδή του πειράξαν την αγάπη του. Πάντως αφού δεν έχει ανακοινωθεί αριθμός επεισοδίων, θα τις δούμε τις ιστορίες; αυτό είναι το σίγουρο κι ευχάριστο. Ναι, αυτό είναι, αλλά δεν παύουν να φαίνονται περίεργοι. :kakaka: Όχι ότι μας πειράζει, και μόνο που θα τα μεταφέρουν στο άνιμε είναι ακρετό. Ναι, πιθανόν επειδή ήταν με παιδάκια να κάνανε παρωδιά του animation του Usagi Drop, μόνο που το είχαν σε όλο το επεισόδιο :ρ
Sep 23 2011 07:22
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Ωχ δεν το είχα πάρει πρέφα! Πάω να το κατεβάσω, thanks man! ;)
Sep 23 2011 04:20
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Ταινιαρα... [url]http://www.24framespersecond.net/images/uploads/Zombie-Ass-Poster.jpg[/url]
Sep 23 2011 03:35
Photo

zennith666 → Maffy

Έτσι!!! Αν και δεν με καίει να παίξω όλα τα final fantasy ο μόνος λόγος που αγόρασα το psp ήταν για να παίξω το birth my sleep. Και πίστεψέ με σκέφτομαι να πάρω το ps3 μόνο και μόνο για το kh 3 kai fina fantasy versus 13 (και τις συνέχειες)!!!!!
Sep 23 2011 02:37
Photo

Maffy → Kaidou

Χάχα XDD Ευχαριστώ! Μαζεύω μαρτυρίες για να του την μπω μετά /ο/
Sep 23 2011 02:28
Photo

Kaidou → Maffy

Μπαα,φαινεσαι πιο sexy τωρα!!(οχι δεν στην πεφτω :P )
Sep 23 2011 02:26
Photo

Maffy → Kaidou

Aww ευχαριστώ :D Είχα το κόλλημα του κόκκινου αυτή την περίοδο και τα έκοψα κοντά γι'αλλαγή! Βέβαια, ενώ όλοι μου λένε ότι μου πάνε, έχω ένα φίλο που μου λέει ότι μοιάζω με μικρό αγόρι Τ.Τ Κάνε φίλους να δεις καλό!
Sep 23 2011 02:22
Photo

Maffy → zennith666

Ευχαριστώ <3 Κόκκινο ftw. Και ναι, FF <3 Προσπαθώ ακόμα να βρω τρόπο για να παίξω το 8-9 αλλά ευτυχώς μια φίλη μου απο εξωτερικό που τα'χει, είπε ότι θα μου έδινε το ps2 us version που'χει μιας και τα παιχνίδια τα'χει για us ps2 οπότε σύντομα μπορεί να τα΄χω \ο/ Βρήκα και το crisis core (βέβαια πρέπει να τελειώσω το ff7) στο αεροδρόμιο και το ff4 complete series οπότε καλά πάμε \ο/ Βέβαια παντοτινή μου αγάπη είναι το Kingdom Hearts<3
Sep 23 2011 02:20