Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → Napster

i want your desktop wallpaper :3
Sep 23 2011 13:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha. Ha. Ha. Το μολύνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ~! Αλλά να κάτι τέλειο: [SPOILER=the sad bishounen][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/baron_franz_d_epinay_415.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 23 2011 13:15
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Για ρίχτα
Sep 23 2011 13:06
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Χαχα βασικά δεν πρέπει να χει βγει ακόμα. Ειρωνικό ήταν το ταινιάρα, λόγω του Toilet of the dead xD Είδες deadheads? Mονο σε ενα site το εχω βρει ρε γμτ και μπορει να ναι και fake..Το κατεβαζω και βλεπω.
Sep 23 2011 13:01
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Είπαμε μόνο [I]τέλεια[/I] άτομα, τι κάνει ο Jouslain στο προφίλ μου;
Sep 23 2011 12:47
Photo

Maffy → Goutcou

Για να απαντήσω απ'το thread (μην πουν ότι κάνουμε spam), συμφωνώ! Το μαλλί μου είναι 2 τρίχες κι αν το κάνω ντεκαπάζ με το ζόρι θα κρατήσω τη μία! Οπότε θα παραμείνω έτσι και σκέφτομαι να αφήσω να ξαναγίνει καστανό γιατί ήδη πέφτει παραπάνω Τ.Τ Αλλά μ'αρέσει το κόκκινο Τ.Τ
Sep 23 2011 12:40
Photo

Kamui → Kaidou

Δεν αναφέρθηκα μόνο στους αρχαίους Έλληνες, εξάλλου πιστεύω πως έχουν ελάχιστη σχέση με την Ελλάδα του σήμερα.Αναφέρομαι γενικά σε όλες περιόδους της ελληνικής ιστορίας, μαζί μετ η νεότερη, η οποία έχει εαπαναληφθεί σε πολλά σημεία. Και όταν μιλάω για τους αρχαίους έλληνες, το κάνω ακριβώς γιατι οι νεοέλληνες συχνά τείνουν να τους φέρνουν ως παραδείγματα για να αποδείξουν την ανωτερότητα τους και να αναζητήσουν δίκιο που δεν έχουν, όταν όχι μόνο δεν έχουν πλέον σχέση μ' αυτούς, αλλά όταν οι ίδιοι οι αρχαίοι είχαν κάνει αμετρητα παραπτώματα.
Sep 23 2011 12:40
Photo

Maffy → zennith666

Μήπως έισαι ο χαμένος μου αδελφός???!! Ο: Αγόρασα psp μόνο για το BBS και σκοπεύω να πάρω ps3 μόνο για το kh3 και το ffvs13! Να και κάποιος σαν και μένα <333
Sep 23 2011 12:34
Photo

Six Winged Angel → Yuki-chan

Δε θα το μετανιώσεις! \ο/
Sep 23 2011 12:32
Photo

Yuki-chan → Six Winged Angel

thanks ...^^ λεω να ακολουθησω το τιπ που μου εδωσες.... :P
Sep 23 2011 11:58
Photo

Tr1cKsTeR17

hello σε ολους εδω! :D θελω προτασεις για ανιμε μεχρι στιγμης εχω δει fairy tail kai soul eater! :D θελω τετοιου ειδους αν εχετε! :)
Sep 23 2011 11:46
Photo

shinigami94 → Kai

Ευχαριστώ πολύ! :)
Sep 23 2011 11:42
Photo

plotolp → mayumi_chan

Χαχαχα μπορείς να το πεις και έτσι, βέβαια σε λίγο απο την πολύ ωρίμανση θα αρχίσω να σαπίζω!:hihi2: Είσαι μουσικός δηλαδή! Πολύ ενδιαφέρουσα ασχολία και ειδικά το πιάνο τα σπάει:thatsit: Από την άλλη εγώ ακούω φυσικά μουσική αλλά ποτέ δεν έμαθα να παίζω κάποιο όργανο και κάποιες προσπάθειες στο δημοτικό να μάθω φλογέρα δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά:P Ούτε και σκι έχω κάνει ποτέ εκτός άμα πιάνονται οι τούμπες που τρώω τον χειμώνα στο πάγο! Οι δικές μου ασχολίες είναι λιγότερο extreme. Αρχικά μου αρέσει πολύ το διάβασμα, γενικά διαβάζω ένα σωρό μυθιστορήματα. Είμαι σινεφίλ μπορώ να πω. Με τους φίλους μου είτε στο σινεμά είτε κατεβάζοντας τες από το internet βλέπουμε σχεδόν ότι ταινία βγαίνει! Επίσης είμαι και σκακιστής, παίζω στη τοπική ομάδα. Εκτός από αυτά βλέπω anime/manga, ακούω μουσική, χαζολογάω στον υπολογιστή (βλέπε forum), και γενικά να περνάει ευχάριστα η ώρα! Παρεμπιπτόντως Περικλής είναι το όνομα μου :hi: p.s Πώς και δεν έχεις βάλει το Nodame Cantabile στα αγαπημένα σου?
Sep 23 2011 10:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Guess who! [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/tytania_04.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 23 2011 09:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O ho! Challenge~! Να πω την αλήθεια, νιώθω αισιόδοξη! Θα έχει ήλιο και καλό καιρό, το λέω και το πιστεύω...
Sep 23 2011 09:57