Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tristessairistella

[url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=530360&postcount=34]Chapeau, madame~[/url] Λες ό,τι ήθελα να πω πολύ καλύτερα.
Sep 23 2011 17:35
Photo

John Crabs → Maya-chan

ναι γιατι??? αυτη βρηκα πρωτη αυτη εβαλα!!! ;)
Sep 23 2011 17:31
Photo

Goutcou → Maffy

Αααα...ναι όντως! Παλιότερα βασικά κι εμένα μου έπεφτε, επειδή ήταν πολύ μακρύ και επειδή το έκοβα πολύ σπάνια και γι' αυτό ήταν αδύναμο! Νομίζω είχα δοκιμάσει κάτι αμπούλες, κάτι μπουκαλάκια με ένα υγρό μέσα, που ούτε καν ήξερα τι ήτανε, που τα βάζεις στα μαλλιά σου μετά το μπάνιο, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι αν είχα δει κάποια βελτίωση! Εγώ βασικά έχω περάσει το μαλλί μου από διάφορα στάδια... :) Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα..τα τρία βασικά δηλαδή, ξανθό-μαύρο-κόκκινο, τα έχω κάνει! Κάποτε είχα περάσει κι εγώ μια φάση που ήθελα να τα αφήσω να μακρύνουν πολύ και να έχω το φυσικό μου, και μόλις μάκρυνε τόσο, όσο να μην υπάρχει ούτε τριχίτσα από την προηγούμενη βαφή, πήγα και τα έβαψα πάλι! P.s. Πώς σε λένε? ^-^
Sep 23 2011 17:26
Photo

Maffy → Goutcou

Βασικά κυρίως είναι λόγω σιδήρου. Έχω κάτω απ'το όριο την ουσία που την αποθηκεύει και δυστυχώς παίρνει μπάλα και το μαλλί μου. Προσπαθώ να τα περιποιούμαι όσο μπορώ αλλά δεν κάνουν θαύματα αλλά κάποιες φορές βλέπω πρόοδο. Τώρα πρέπει να αγοράσω χάπια για το σίδηρο γιατί τελείωσαν ~.~ Μαύρο όχι δεν έχω δοκιμάσει αν και μ'αρέσει πολυ κι αυτό για να πω την αλήθεια απλώς όχι τόσο για να πω "Hey πάω να τα βάψω!" Το κόλλημα μου σχεδόν πάντα ήταν το κόκκινο και δεν το έκανα λόγω ότι φοβόμουν το μαλλί μου δε θα το άντεχε. Τώρα ούτε ξανθό έχω κάνει αν κι όλοι όσοι ξέρω μου το΄χουν προτείνει αλλά ποτέ δε με τράβηξε. Είναι καλό στις γύναικες κλπ αλλά έβλεπα ότι οι περισσότερες που ήξερα κατά κει πηγαίναν και μου'χε μείνει η ιδέα ότι είναι το πιο συνηθισμένο αλλά φαντάζομαι αν το λάτρευα δε θα με ένοιαζε οπότε απλώς δεν το λατρεύω! Το μαύρο όμως θα το κρατήσω για το μέλλον κάποια στιγμή! Φαντάζομαι κι εσύ θα το'χεις βαψει?
Sep 23 2011 16:22
Photo

Goutcou → Maffy

By the way, μ' αρέσει πάρα πολύ το προφίλ σου έτσι όπως το έχεις κάνει! Αν και με τυφλώνει λίγο το μωβάκι πάνω στο κοραλλί (ή φούξια είναι? ποτέ δεν κατάλαβα την διαφορά να σου πω την αλήθεια! βασικά τώρα που το ξαναβλέπω..μπορντό?), παρόλα αυτά, μ' αρέσει απίστευτα και το background που έχεις βάλει! Από που είναι αν επιτρέπεται?! :D
Sep 23 2011 16:15
Photo

Goutcou → Maffy

Βασικά νομίζω υπάρχουν διάφορα υλικά περιποίησης μαλλιών που σε βοηθάνε με την τριχόπτωση! Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο? Έτσι δεν θα χάνεις το μαλλάκι σου! Άσε που όσο πιο κοντό το έχεις, τόσο πιο δυνατό είναι.. Ξανθό και μαύρο έχεις δοκιμάσει καθόλου?
Sep 23 2011 16:11
Photo

metalmusicmaniac → AlucardISGodlike

Rukia of course :P and Uryu αφού γίνει φιλικός με τον Ichigo :P Πρέπει να φύγω τώρα, see ya
Sep 23 2011 16:02
Photo

AlucardISGodlike → metalmusicmaniac

αρκετά mainstream :P Nice...FMA έχω διαβάσει το manga και εχω δει το πρωτο anime ... bleach διαβάζω το manga ( για πεσ μια favorite charachter sto bleach) το HOTD πλάκα είχε αν και πολύ funservice για τα γούστα μου....αλλά σαν story είχε την πλακίτσα του... xD
Sep 23 2011 15:50
Photo

Fallen_Mpougatsa

Oh. My. God. That is very awesome! Εννοείται ο δεύτερος ο αγαπημένος! xD
Sep 23 2011 15:46
Photo

Ναι βρυκολακίζω αρκετά! Από anime μ'άρεσαν τα: Hellsing, Full Metal Alchemist, Highschool of the Dead, Bleach κλπ
Sep 23 2011 15:46
Photo

manga φίλε μου ... μου αρέσουν περισσότερο από τα anime...Το vampire knight το ψηλό-βαρέθηκα...και το rosario vampire ...χαχαχα σ αρέσει το concept βρικόλακες ε ?? καμια σειρα (anime) π σ άρεσε ?
Sep 23 2011 15:42
Photo

Ο Alucard είναι ο πιο γαμάτος χαρακτήρας! Από manga δεν έχω και πολύ εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει μ'άρεσαν τα: Rosario+Vampire και Vampire knight
Sep 23 2011 15:36
Photo

χαχαχα εννοείτε και εσύ επίσης ?? χαχαχα μουσική να φανταστώ metal / rock and stuff like that :P ? απο manga ποια σ αρεσουν εκτοσ απο το Hellsing .. ( δεν ξερω για εσενα η αληθεια ειναι πως ο Alucard ειναι ο ποιο τελειοσ charachter που ξερω )
Sep 23 2011 15:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ρε συ, άσχετο... Ξαναδιάβαζα κάποια volumes του Reborn! και στα credits για editors και assistants μου ήρθε μια φλασιά. Και δες τώρα... [URL="http://bakuman.wikia.com/wiki/Soichi_Aida"]1st Editor[/URL] 01-168 [URL="http://bakuman.wikia.com/wiki/Koji_Yoshida"]2nd Editor[/URL]169-235 XD 3rd Moriyama Yuuta 236- περίπου 293 [URL="http://bakuman.wikia.com/wiki/Kim"]4th Editor Kim Son-gyu[/URL] current
Sep 23 2011 15:21
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

ΧΑΧΑ μόλις ανακάλυψα οτι το τραγούδι You are a pirate είναι από alestorm τελικά! Πάντως από πειρατικά τραγούδια δεν περίμενα τίποτα άλλο εκτος από ρούμι! Οι alestorm είναι αρκετά καλοί για το είδος τους! Από τα συγκροτήματα που μου είπες πήρα μια μικρή γεύση και έχουμε: falckenbach: Αρκετά καλοί με ωραία μουσική finntroll: Καλούτσικοι αλλά δεν με τρέλαναν ιδιαίτερα tyr: οτι είπα παραπάνω (finntroll) folkearth: Ήξερα μερικά τραγούδια τους αλλά δεν ήξερα το συγκρότημα. Πολύ καλοί stribog: μ'άρεσαν πολύ διότι μου θύμισαν λίγο arch enemy
Sep 23 2011 15:13