Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Πως πάει ; Ξέρω πως είναι λίγο γαϊδουριά,αλλά μήπως θα μπορούσες να φτιάξεις καινούργιο σετ avatar & sig ;
Sep 23 2011 19:29
Photo

The Tragic Prince → Botsun

καλα το ελεγα οτι ειναι γνωστο μερος :P
Sep 23 2011 19:15
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Well, me being me, I'd say...Katekyo Hitman Reborn~! Standard choice-just look at my current set! Χα χα, μπορεί να δουλέψει κι αυτό. . . Παρόλαυτα δεν το εννούσα έτσι :P σε σένα. Απλώς μου έχει κάνει τόσα πολλά και δε θέλω να την πρήζω κι άλλο. Αλλά μάλλον θα της το ζητήσω όπως και να χει! xD
Sep 23 2011 19:08
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Θα σου πρότεινα Gankutsuou με χίλιααα!!! Τεσπα,τώρα όσον αφορά για το πως θα της το ζητήσεις,απλά θα της πεις χύμα "Θέλω καινούργιο σετ",με καμια δεκαπεντεργια χιλιάδες emoticons από δίπλα. :P Εγώ σκέφτομαι κάτι σε SKET Dance και Katekyo Hitman Reborn,αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου...Με προβληματίζει,πως είναι πολύ κλισέ θέματα για σετ. :/
Sep 23 2011 18:59
Photo

Ha ha, ξες εσύ τελικά...! Ρε συ, μες στο μυαλό μου είσαι, κι εγώ το θέλω αλλά δεν ξέρω πως να της το ζητήσω. Και τι επίσης. Με τι αμφιταλαντεύεσαι εσύ? Εγώ σκέφτομαι Gankutsuou ή...Gamaran! xD Iori ή Shinnoujou. :3 Gama πάντως σίγουρα όχι! Και ο όχι τόσο τέλειος Jouslain από Tytania λέει αλλά δεν ξέρω...
Sep 23 2011 18:50
Photo

Botsun → The Tragic Prince

Είμαι στο [URL="http://www.congas.gr/"]Congas[/URL],ένα beach bar,στον Μόλυβο.Έχεις έρθει από τα μέρη μας ;
Sep 23 2011 18:47
Photo

The Tragic Prince → Botsun

που ειναι εκει που εισαι στην φωτογραφια? γνωστο μερος
Sep 23 2011 18:44
Photo

Putin → MisaYoshiko

Yep, γενικά η σειρά είναι βράστα. Με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα μονάχα θα το επιβεβαιώσεις. Εγώ βέβαια, μαζί με άλλα μέλη του φώρουμ, το διαπιστώσαμε μόνοι μας δυστυχώς. Γιατί νομίζεις τους δίνουν τόσο φθηνούς; Έχουν πάρει πρέφα πως είναι σάπιοι και θέλουν να τους ξεφορτωθούν, that's my guess. Από προβλήματα εμένα προσωπικά μου άρχισε κλίκινγκ μέσα στην πρώτη βδομάδα, χωρίς εκτενή χρήση. Τελικά τον άλλαξα με ένα WD Elements και έχω το κεφάλι μου ήσυχο τόσα χρόνια. Fun fact: ήθελε η αδερφή μου να πάρει εξωτερικό πρόσφατα και το μόνο που της είπα ήταν ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ SEAGATE. Τελικά για διάφορους λόγους πήρε Seagate μόνο για να χάσει εργασίες 4 ετών.
Sep 23 2011 18:36
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ισχύει !! XD XD Ρε συ,η κοπέλα φτιάχνει και **** τις sigs,εμείς φταίμε ; Εκείνη προκαλεί! :P Btw,κάποια απ'αυτές τις μέρες,θα της ζητήσω καινούργιο σετ,αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου... :/
Sep 23 2011 18:35
Photo

Παρεπιμπτόντως, το έχεις παρατηρήσει ότι έχουμε κάνει βιομηχανία από την Kai όσον αφορά τις sigs και τα avatars μας? :D Ha. Ha. Ha.
Sep 23 2011 18:27
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]Μαρια το δικο μου!!χαρηκα!![/I]:gotit: Ε δεν με λες και μουσικο..ακομα..:kawaii:τι μουσικη ακους εσυ??? εγω με τα βιβλια δεν εχω και τρομερες σχεσεις αν εξερεσεις καποια(π.χ. χαρι ποτε,λυκοφως,αγγελοι κ.λ.π) τα οποια τα τελειωνα σε 3 μερες το καθενα:moeee:!!!μ'αρεσουν πολυ οι ταινιες και εχω δει αρκετες αλλα πολλες φορες θα προτιμησω να δω το anime μ παρα να παρω να δω ταινια!!δηλαδη να φανταστω θα εισαι απιαστος στην παντομιμα με ταινιες ε??:P σκακι ε??καποτε ειχα μαθει αλλα εχω πολυ καιρο να παιξω γιατι δεν βρισκω κανεναν!:canthelp:το θεωρω ομως υπεροχο παιχνιδι! p.s. ειναι που δν το ειχα ανακαλυψει ακομα!θα τ ξεκινησω(μολις τελειωσω κανενα απ'αυτα που βλεπω) και θα σου πω γνωμη!:tensai:
Sep 23 2011 18:14
Photo

Maffy → zennith666

Awww κρίμα! Ευτυχώς έχω σωσμένα κάποια και θέλω να βρω τπτ για να δουλέψω αν και το βρίσκω δύσκολο *sigh Kι όχι τπτ άλλο, έχω άπειρα σχέδια για φέτος @.@ Εγώ έχω [url=http://kh13.com/]αυτό[/url] για να με κρατά ενήμερη xD Το'χω βάλει και σελιδοδείκτη! Και okie, απο'δω και πέρα θα'σαι o otouto μου :D
Sep 23 2011 18:08
Photo

zennith666 → Maffy

Οχι δυστύχως δεν το σηκώνει η τσέπη μου και το ps3 θα κάνω αισχρή οικονομεία για να το πάρω όταν βγουν τα παιχνίδια που θα έχει πέσει λίγο ακόμα η τιμή του. Όπως κατάλαβες είμαι ταπί και ψύχραιμος την παρούσα στιγμή αγαπημένη μου o-nee chan(είσαι η o-nee chan μου απο εδώ και πέρα να ξέρεις).Πάντως για να μην χάνομαι στην ιστορία του KH έχω αυτό το [URL="http://www.kh-vids.net/"]site[/URL] για να μένω ενημερωμένος!!!!
Sep 23 2011 17:51
Photo

Maffy → zennith666

OTOUTOOOO <3 Finally! <3 Σκοπεύεις να πάρεις και το 3DS για το kh3d? :D
Sep 23 2011 17:46
Photo

Maffy → Goutcou

Ουπς, τώρα είδα και το άλλο μνμ! Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο<3 Και σε καταλαβαίνω, τα χρώματα χτυπάνε κάπως αλλά βαρέθηκα να ψάχνω παραπάνω x) Τώρα τι χρώμα είναι... θα σε γελάσω xD Το'δειξα στη φίλη μου και το'πε μπορντοροδοκόκκινο και μετά το'πε σκούρο φούξια! Διάλεξε και πάρε! Το background είναι ένα wallpaper ενός παιχνιδιού που λέγεται "The World Ends With You" για το DS. Κατά τύχη το έβαλα βασικά. Ήταν το πρώτο που μου γυάλισε απ'το φάκελο μου. Αν σ'αρέσουν τα παιχνίδια κλπ, να το παίξεις! Το λάτρεψα <3 Και μόλις χτες έμαθα ότι πιθανότατα θα'χει και sequel \o/ Ηοοray \o/ Κι ο main, o Neku θα παίξει στο Kingdom Hearts:3D (oλίγον κολλημένη με κάποια παιχνίδια!) που βγαίνει σε κανά χρόνο στην Ευρώπη! Τώρα για τα μαλλιά, μια φίλη μου μου πρότεινε να χρησιμοποιώ Panten και τολμώ να πω ότι είχα κάποια βελτίωση κάποιες φορές! Τώρα έχουμε το καστορέλαιο που όπως κι εσύ με τις αμπούλες, το βάζουμε στο κεφάλι μας πριν το μπάνιο! Το'χω χρησιμοποιήσει μια φορά μλεχρι τώρα βέβαια οπότε δεν ξέρω πόσο καλό είναι! Βρήκα λιγότερες τρίχες τριγύρω βέβαια! Κι ακούσα στην Τατιάνα κάτι μήνες πριν που'χε καλέσει έναν ειδικό κομμωτή ότι το κόψιμο των μαλλιών δεν τα κάνει πιο δυνατά! Είχα ξαφνιαστεί αλλά το'πε γύρω στις 3-4 φορές οπότε το εμπαίδωσα Τ^Τ Εγώ το μαλλί ξεκίνησα το βάψιμο απ'το Πάσχα βασικά. Τόσο καιρο ψιλοβαριόμουν και σκεφτόμουν ότι το μαλλί μου δε θα το άντεχε οπότε το άφησα και το Πάσχα με χτύπησε και έβαλα τη φίλη μου να μου τα βάψει! Και με λένε Μαρία! Σπάνιο όνομα είναι σπάνιο... Εσύ? c: PS: Long post ftw c:
Sep 23 2011 17:44