Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → zoro77

Χαχα,thnks ρε φιλε.Dεν πειραζει που δεν μου ειπες.:) Edit:Εσυ ποτε εχεις;:hmmm:
Sep 24 2011 10:38
Photo

Kaidou → Theodore :D

Οχι δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν,απλως οτι αλλαζεις πολυ συχνα :D Edit:η δευτερη φωτογραφια στο post your pics ειναι ολα τα λευτα:kakaka:
Sep 24 2011 10:37
Photo

plotolp → mayumi_chan

Χάρηκα πολύ Μαρία!:D Κοίτα μουσική δεν ακούω κάποιο συγκεκριμένο είδος (π.χ ροκ), αλλά ότι στα δικά μου αυτιά ακούγετε ωραίο. Π.χ από ξένη μουσική μου αρέσουν τόσο οι Evanescence όσο και η Amy Macdonald αν και έχουν τελείως διαφορετικά στυλ. Από ελληνική μουσική προτιμάω κυρίως τους έντεχνους καλλιτέχνες. Οι Πυξ Λαξ είναι από τους αγαπημένους μου. Το τελευταίο καιρό μου αρέσει πολύ και ο Ραψωδός Φιλόλογος που αν και είναι hip hop έχει πολύ διαφορετικά τραγούδια από τους υπόλοιπους του είδους (θα σου πρότεινα να του δώσεις και εσύ μια ευκαιρία, πιστεύω θα σου αρέσει).[SPOILER]Και με anime concept!:P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eDDH30hCU5I[/URL][/SPOILER] Το μόνο είδος που σιχαίνομαι είναι τα μπουζουκλερί και τα σκυλάδικα. Δεν πατάω σε μπουζούκια ούτε για πλάκα:stubborn: Εσύ τι μουσική ακούς? p.s Θα περιμένω την γνώμη σου μόλις το δείς. p.s 2 Το bokura ga ita που έχεις στα favourite τι ακριβώς είναι? Ούτε σαν όνομα δεν το έχω ακούσει:hmmm:
Sep 24 2011 09:56
Photo

Maffy → Goutcou

Ohhh έχεις περάσει από διάφορες φάσεις! Καλό είναι να πειραματίζεσαι! Αυτό με το μελιτζανί και μαύρο/μπλε ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Αν έχεις ΣΚΑΙ, είναι μια εκπομπή "How Do I Look" κι η παρουσιάστρια έχει ένα μαύρο/μωβ/μπλε μαλλί και της πάει τόοοοοσο πολύ και κάθε φορά που το βλέπουμε κολλάμε κι οι 2 xD Οπότε πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα περάσω από'κει απλώς αναρωτιέμαι πόσοι θα το δεχτούν όσο αναφορά δουλειά κλπ Το καλό είναι ότο το κόκκινο μου δε ξεβάφει εύκολα! Με ρώταγε μια φίλη μου που τη βλέπω μια φορά στο τόσο και της έλεγα ότι δεν το'χω βάψει για 2 μήνες και καθόταν και μ'έβριζε επειδή κράταγε μια χαρά xD Και ναι η Τατιάνα ακομα κάνει εκπομπή! Πρέπει να δεις τη διαφήμιση για τη φετινή... Είναι λες και την είχε πιάσει παλιμπαιδισμός! Δε θυμάμαι και το τραγούδι που χόρευε να πάρει! Kαι δεν ξέρω πόσες τρίχες πια χάνω Τ.Τ Νομίζω ότι έχω χάσει τόσες που δεν έχω καμιά περίσσια Τ.Τ Και τι να πω για το κούρεμα. Πάνω κάτω το ίδιο μου ήταν οπότε δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι. Μακάρι να ίσχυε! Τόσο καιρό το πίστευα! Τ.Τ Και damnnn κι άλλη Μαρία! Πήξαμε Θεέ μου xD O μισός θυληκός πληθυσμός πια xD Να φτιάξουμε το δικό μας στρατό! PS: Comic Sans ftw \o/ Έρωτας για αυτή τη γραμματοσειρά <3
Sep 24 2011 08:55
Photo

Maffy → zennith666

Μα και να'θελα είσαι ο μικρός αδελφός! Δεν μπορώ να σε φωωάξω onii-chan! Otouto it is c: Και για να δούμε. Κυρίως κατεβάζω από Konachan.com. Έχει όλων τςν ειδών αλλά έχει πολλά επικά <3
Sep 24 2011 08:20
Photo

zennith666 → Goutcou

Τι εννοείς Λαμία ftw ?Είμαι και εγώ Λαμία, φοιτήτρια είσαι εδώ???
Sep 24 2011 03:13
Photo

zennith666 → Maffy

Otouto ... περίμενα να πείς ο-nii chan αλλά οκ καλό και το otouto απλά ποιό σπάνιο :D. O-Nee chan από που κατεβάζεις pic για το PC σου ? Πές μου γιατί όλο σε μούφα site πάω και πέφτω με fail wallpapers !!!
Sep 24 2011 03:07
Photo

Theodore :D → Goutcou

[url]http://tinypic.com[/url] Browse για να την βρεις. Μετά κάνε Upload. Και ύστερα θα σου βγάλει διάφορα links. Copy το Direct Link για Layouts. Πήγαινε στο post σου και βάλε το link μέσα στο κουτί που ανοίγει όταν πατάς τo Ιnsert Image στην γραμμη εργαλείων (εκείνο το κίτρινο κουτάκι με το βουνό)
Sep 24 2011 01:27
Photo

zoro77 → Goutcou

δεν φαινεται. Ισως φταiει το γεγονος οτι την εβαλες ντροπαλα την φωτο xD
Sep 24 2011 01:26
Photo

Goutcou → zoro77

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Βασικά την ξανα-ανέβασα, αλλά δεν ξέρω αν κατάφερα τίποτα! Thank you πάντως, αν πάλι δεν φαίνεται θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα ^-^[/SIZE][/FONT]
Sep 24 2011 01:15
Photo

zoro77 → Goutcou

imageshack χρησιμοποιησε:king:
Sep 24 2011 01:09
Photo

zoro77 → Kaidou

ειχες γενεθλια ε? σορρυ που δεν σου ειπα χρονια πολλα Αντε χρονια πολλα:P
Sep 24 2011 01:06
Photo

Goutcou → Theodore :D

Πώς στον διάβολο να ανεβάσω την φώτο στο post your pics?:ρ
Sep 24 2011 00:48
Photo

Napster → didimakia

Τελικά δεν έχω 300 φακέλους. :P [spoiler][IMG]http://img856.imageshack.us/img856/7971/15762583.png[/IMG][/spoiler]
Sep 23 2011 23:40
Photo

iristellaTristessa

Thank you for your kind words. Αν και νομίζω δεν κατάφερα να περάσω αυτο που ήθελα στην άλλη πλευρά ;_;.
Sep 23 2011 23:30