Jump to content

Community Status Updates

Photo

plotolp → mayumi_chan

Το οτι δεν ακούς σκυλάδικα μου αρκεί!:P Πάντος απο οτι μου έχεις αναφέρει ασχολήσε πολύ με japan culture. Θέλω να πω ακούς j-music έχεις αρχίσει να μαθαίνεις την γλώσσα, κάνεις και λίγο manga είσαι μες το κλίμα τέλος πάντων! Καλά πόσο μέτρησε το κομμάτι που έστειλες?:blingeye2: Δεν ήξερα καθόλου τους Dust Rhymes. Έχουν βγάλει κάποια δουλεία/cd? My turn![SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=P9_cbTPbURA[/SPOILER] p.s Shoujo ε? Φαντάζομαι όμως για να το έχεις στα fav θα είναι καλό. p.s2 Βασικά δεν το ήξερα καν οτι γινόταν σήμερα κάποιο event:hmmm: Δεν νομίζω να πάω πάντως γιατί όλο το απογευμά μου είναι κλεισμένο. Εσυ ψηνόσουν να πάς?
Sep 24 2011 15:18
Photo

Goutcou → zennith666

Χαχα..πες τα..πες τα!! Έχω βαρεθεί τα πάντα βασικά..τα ανιμε είναι πολύ ευχάριστα ρε συ..περνάει ωραία η ώρα σου! Εγώ ήμουν και είμαι series freak! Είχα φτάσει σε σημείο να βλέπω μόνο σειρές (αμερικανιές δηλαδή) για πολύ καιρό και είχα αφήσει τα άνιμε στην άκρη! Τραγικό λάθος..ένα σωρό σειρές έχω δει, αλλά ποτέ δεν έχω πωρωθεί με καμία (εκτός από μια), τόσο όσο με άνιμε! Και ούτε για ταινίες έχω όρεξη..εκτός και αν είναι κάτι που θέλω να δω πολύ! Ούφ..το παρασυνουσίασα ε? Gomen..gomen.."μιλάω" πολύ! :hot:
Sep 24 2011 15:06
Photo

zennith666 → Goutcou

Λογικό εγώ ήρθα στον μπαμπά για σαββατοκύριακο και αναγκάστικα να δω στον Εζελ μαζί τους γιατί το laptop ήταν "κατελημενο".Ξένερα μου φαίνεται ότι η ταινίες πρέπει να είναι πολύ καλές για να τις δώ ποιά.(λογο των anime)
Sep 24 2011 14:57
Photo

Goutcou → zennith666

Χαχαχα..σόρρυ που σε απογοητεύω, αλλά δεν είμαι συμπατριώτης! :D Κισμέτ έβλεπαν φανατικά οι γονείς μου και κόλλησα κι εγώ! Μετά το Κισμέτ, όμως..το χάος, το κενό, το τίποτα! Δεν θέλω να ξαναδώ τούρκικο!:if:
Sep 24 2011 14:54
Photo

Theodore :D → Kaidou

Ωωω. Εγώ σε 1 μήνα [S]αβρικώς[/S] xD ακριβώς* lol
Sep 24 2011 14:34
Photo

zennith666 → Goutcou

Pfff gomen η γκαβομάρα μου το έκανε το θαυμα της πάλι .Οκ όταν λές Λαμία που ξέρω ότι είναι απο τό Κισμέτ βγάζει νόημα.Και εγώ που νόμιζα ότι βρήκα πατρίωτη και χάρηκα!! :D
Sep 24 2011 14:29
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]ουτε εγω ειμαι των σκυλαδικων και αυτου του στυλ γενικα!!προυιμω τα club κ ακουω βεβαια τα τραγουδια(ελληνικα κ ξενα) που παιζονται εκει!!επισης ακουω rock(classic,gothic κλπ), καποια κομματια μεταλ(οχι heavy) κ j-pop,j-rock(visual kei) κ k-pop!!επισης για καποιο κ γω ακουγα hip-hop του στυλ αυτου που μου εστειλες και γενικα ακουω διαφορα ελληνικα κυριως εντεχνο!!(απ'οτι καταλαβες ειμαι λιγο απ'ολα[/I]:canthelp:) [I]p.s. απιστευτο το song!!![/I]:riiight: [SPOILER][I]παρε κ απο μενα ενα:[/I][I] [url]http://www.youtube.com/watch?v=K6vTUXtbM8Q[/url][/I][/SPOILER] [I]p.s.2 ειναι shoujo εντελως!!κ κυριος δραμα στυλ!!ξερεις..οχι happy ending κλπ..[/I]:smokingg: [I] p.s.3 θα πας σημερα στο Παγκρατι στο Sekai Maid First Event??[/I]:hmmm:
Sep 24 2011 14:25
Photo

Goutcou → Maffy

Ναι ναι..μ' αρέσει να πειραματίζομαι! :D Πριν το βάψω πρώτη φορά κόκκινο, είχα κάνει 2 τούφες ξανθές (μπροστά, μια αριστερά, μια δεξιά) και όταν το έβαψα έγινε καροτί!! Χαχαχα..μετά ξέρασε και έμεινε πάλι το ξανθό και όταν τα έβαψα μελιτζανί, οι τούφες αυτές βγήκαν μωβ<3 Κοίτα. βασικά, όσο αφορά την δουλειά, πλέον δεν είναι όλοι τόσο στενόμυαλοι και παλαιολιθικοί..οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα και το ελπίζω κιόλας, γιατί θα είναι μεγάλη βλακεία να χάσεις μια δουλειά επειδή έχεις περίεργο χρώμα μαλλιά! Εγώ όταν έπαιρνα βαφές από το σουπερμάρκετ, έφευγε πολύ γρήγορα το χρώμα! Μετά, που άρχισα να πηγαίνω σε μαγαζιά με επαγγελματικά είδη (και πιο φθηνές βαφές και καλύτερες ποιοτικά) βρήκα την υγειά μου! Δεν ξέβαφε..αλλά και πάλι από τον ήλιο ξεθώριαζε..ειδικά το καλοκαίρι! I don't know what to do anymoreeee.. Τ_Τ Χμ..Τατιάνα..ποτέ δεν την συμπάθησα να σου πω την αλήθεια! Όλες αυτές οι ντίβες της τηλεόρασης με απωθούν! :Ρ Μην ανησυχείς πάντως για το μαλλί σου...everything is gonna be ok..don't worry<3 P.s. Κι εγώ τα λατρεύωωωω..αυτά και τα Century gothic! All time favorites <3 Από πού είσαι αν επιτρέπεται? :D
Sep 24 2011 14:18
Photo

Kalamaris → John Crabs

Μην μου πεις οτι το προχωρησες χωρις εμας ????
Sep 24 2011 14:12
Photo

Goutcou → Theodore :D

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2](Χαχα..ναι! Δεν πρόσεξε τον τόνο μάλλον.) Θενκ γιου! [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:D Δεν είναι ακριβώς πορτοκαλί..χάλκινο είναι βασικά και απλά έχει ανοίξει από τον ήλιο! Μάλλον φταίει και λίγο ο φωτισμός γιατι την είχα σκουρύνει και τώρα δεν βρίσκω την ορίτζιναλ >.<[/SIZE][/FONT]
Sep 24 2011 14:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, no problem!
Sep 24 2011 13:37
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οκ, αν και τα 2 θα πρέπει να περιμένουν 1-2 μέρες.
Sep 24 2011 13:20
Photo

ma_foteini → galexia

aloha! i request your wallpaper! άμεσα!!!!! :D
Sep 24 2011 13:20
Photo

Kaidou → Theodore :D

Ειμαι και επισημα αντρας.:tensai:
Sep 24 2011 13:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Άσχετο αλλά μόλις παρατήρησα ότι απάντησα στον εαυτό μου για εκείνο που με είχες πει για το θέμα με τους editors! XP [QUOTE]Oh. My. God. That is very awesome! Εννοείται ο δεύτερος ο αγαπημένος! xD[/QUOTE]
Sep 24 2011 13:01