Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

XD XD XD XD Done !! We're officialy nakama !
Sep 26 2011 14:30
Photo

Kaidou → zoro77

Thnks,σημερα μου ειρθε η φλασια. Και εμενα μου αρεσει πολυ το παρελθον του Sanji,αλλα(νομιζω θα συμφωνησεις και εσυ σε αυτο)το παρελθον του Choper ειναι ολα τα λεφτα.Ειδικα εκει που λεει ο Doctor "I had a wonderful life",οποτε το βλεπω βουρκωνω.Ξερεις τι ειναι να πεις αυτην την φραση μια στιγμη πριν πεθανεις;Ολη η σημασια της ζωης βρισκεται σε αυτην την φραση :'(
Sep 26 2011 14:28
Photo

zoro77 → Kaidou

εννοειτε και λεει. Ρε δεν ξερεις τι ειναι να χω καιρο να κλαψω για εργα, ταινιες κλπ και να μου ρχεται το κλαμα σε αυτην την σκηνη.. Παιζει η ιστoρια του sanji να ειναι και η καλυτερη απο το crew.
Sep 26 2011 14:25
Photo

Kaidou → zoro77

Γαματο ειναι το σετακι σου,τι λες τωρα... Εκανα και εγω μια προσθηκη στην υπογραφη(τα γραμματα).Λεει τιποτα,ή να το σβησω?
Sep 26 2011 14:21
Photo

zoro77 → Goutcou

[SPOILER]για αρχη ο Κittan [SIZE=1]πεθανε :P[/SIZE][/SPOILER][SIZE=1] [/SIZE]Καλα κανεις. Κι εγω παταω αρκετες φορες, ασχετα αν οι σημειωσεις μου βεβαια ειναι των οπισθιων(για να το πω και σεμνα:P) Εχετε εσεις καταληψη?
Sep 26 2011 14:18
Photo

Goutcou → zoro77

Ναι πηγαίνω πολύ συχνά στην σχολή για να κρατάω σημειώσεις, γιατί διαφορετικά δυσκολεύομαι στην εξεταστική! Δεν μ' αρέσει να διαβάζω σημειώσεις άλλων! :D [QUOTE=zoro77;532028]μια μια οι ερωτησεις:P[/QUOTE] Ήξερα ότι είναι το Tengen Toppa Gurren Lagann και γι' αυτό τις ρώτησα μαζεμένες..μην χάνουμε χρόνο:Ρ
Sep 26 2011 14:12
Photo

zoro77 → Kaidou

παντως περα απο την πλακα το δικο μου φαινεται πολυ κλαψιαρικο. Με σωζει η υπογραφη:P
Sep 26 2011 14:09
Photo

Kaidou → zoro77

Ναι τρομαρα μας :'(
Sep 26 2011 14:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Junpei dear, let's be friends! xD
Sep 26 2011 13:46
Photo

zoro77 → Goutcou

Καλα ναι οντως δυσκολα να ξερω! Πας συχνα σχολη?
Sep 26 2011 13:24
Photo

zoro77 → Kaidou

χαχα ναι! Ειδες τι ευαισθητα οντα που ειμαστε?:P
Sep 26 2011 13:20
Photo

Kai → Napster

Έχεις δίκιο σ' αυτό με τα fanarts, ο φάκελος της έχει με το ζόρι 7 fanarts τώρα που τον κοιτάζω. Η αδερφή μου είχε ξετρυπώσει περισσότερα απ' όσο θυμάμαι πριν τα τινάξει ο εξωτερικός (εγώ του έδωσα τη χαριστική βολή btw), αν τα είχε ακόμα θα σου τα έστελνα. Ο μόνος που δεν έχει παράπονο γενικότερα είναι ο Izumi, όχι ότι έχει κι αυτός πάρα πολλά, αλλά είναι καλύτερα από αυτά που έχουν οι υπόλοιποι.
Sep 26 2011 13:08
Photo

Maffy → metalmusicmaniac

Χαχα εννοείται xD Τώρα πια είμαι γνωστή σαν την τύπισσα που άλλαζει κάθε δευτερόλεπτο! Δε θα χαλάσω τη φήμη ! xD
Sep 26 2011 12:56
Photo

Maffy → Goutcou

Εγώ ήθελα αγγλική φιλολογία γιατι λατρεύω τα αγγλικά (GRAMMAR NAZI) αλλά δεν ήταν ότι το ΉΘΕΛΑ, απλώς ήμουν καλή και δεν είχα πρόβλημα αλλά δεν κάθισα να διαβάσω οπότε δεν πέρασα εννοείται αλλά δε με πολυπείραξε. Μετά ήθελα να περάσω μια σχολή στην Κέρκυρα που'χε να κάνει με ήχο και εικόνα κι επειδή μ'αρέσουν αυτά ήθελα να περάσω εκεί αλλά ήταν που ήταν πιο ψηλά απο μένα (πόνταρα να κατέβει γύρω στις 200 μονάδες), ανέβηκε κι άλλες 500 μονάδες οπότε κατέληξα εδώ κι επειδή δεν έχω αυτό που λέμε στόχο, δε με πείραξε τόσο. Και τουλάχιστον με τη Γλωσσολογία, είμαστε στα νερά μου xD Η μητέρα μου ακόμα μου χτυπάει ότι έπρεπε να περάσω παιδαγωγικό *rolls eyes* Αλλά είναι ωραίο που'χεις κάποιο στόχο και προσπαθείς να περάσεις εκεί που θες! Πάντα θαύμαζα τέτοια άτομα c: Φυσιολογικό που δε θες να γίνεις δασκάλα θρησκευτικών απλώς αν το σκεφτείς είναι ένα αρκετά εύκολο διδάξιμο μάθημα και έχεις μόνο 1 μάθημα να διδάξεις! (αυτό σκεφτόμουν όταν το μάτι μου έπεσε στη Θεολογία στο μηχανογραφικό) Αλλά δεν μπορώ να πω, κι εμείς είχαμε κάτι άκυρους θρησκευτικούς. Ιδίως στο Λυκειο, ο καθηγητής το'χε χάσει κάπως και ήταν κατά των γκέι και τους έλεγε άρρωστους κι ο Θεός θα τους κρίνει... Κι αν καταφέρω να δουλέψω σε οίκο, θα το μάθεις εύκολα με το πανό που βάλω παντού xD Bέβαια είναι κι η περίπτωση του να φύγω στο εξωτερικό γιατί εδώ τα πράγματα φαίνονται μαύρα κι άραχνα και θα προτιμούσα να είμαι σε άλλο μέρος ~.~
Sep 26 2011 12:55
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]πολυ ωραια τα περασαμε[/I]:joyful:[I] αλλα ειπαμε να αποφυγουμε το αλκοολ κ να περιοριστουμε στην πορτοκαλαδα!! πολυ τελειο το song!![/I]:riiight: [I]εγω απο ιαπωνικα ακουω παρ[/I][I]α πολλα!παρε ενα να μου πεις γνωμη: [/I][SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=xWvsY8vkH6k&list=PL579E8209C32E7DEE&index=1 αυτο ειναι το opening του kuroshitsuji..το ξερεις??[/SPOILER] [I]p.s. κ γω ντρεπομουν ν παω μονη μεχρι που βρηκα αυτην την κοπελα απ'το φυσικο που εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα!!την επομενη φορα θα παρουμε κ σενα μαζι μας!![/I]:riiight: [I]p.s.2 χαχαχαχαχαα!!το συγκεκριμενο οχι αλλα μου 'χουν τυχει αλλα κ αλλα!!!εχω τετοιο θεμα με την ιαπωνια που περισυ ειχαμε ιστορισα γενικης και ενω γινοταν χαμος και εγω μιλαγα με διαφορους κ η καθηγητρια τα λεγε μονη της στην εδρα μολις ακουσα την λεξη "ιαπωνια" αντεδρασα ενστικτοδως και ειπα να σκασουν ολοι να ακουσουμε τι λεει!![/I]:canthelp:
Sep 26 2011 12:17