Jump to content

Community Status Updates

Photo

Putin → Mad_Hatter

Είναι το 3ο και προφανώς δυνατότερο Sankishin unit, με τα άλλα δύο να είναι το Susano'o του Haku και το Tsukuyomi της Rachel που ενεργοποίησε στο true του CT για να προστατέψει το Kagutsuchi από το Takemikazuchi. Πέρα από αυτό δεν ξέρουμε τίποτα, I guess παίζει σημαντικό ρόλο στις λούπες γι' αυτό θέλουν να το καταστρέψουν. Και evil my ass, απλά να σταματήσουν τις λούπες θέλουν και να βρει ο πλανήτης φυσικό θάνατο. Αυτό είναι το spooky world of death που λέει η Σάγια. They go for normal! Και rejoice, αν δεν έχει ξανά Nu το 3, σίγουρα θα έχει κάτι ανάλογο. Κάπως διαφορετικό σώμα/Murakumo ή κάτι, αλλά θα παραμείνει Nu[SIZE=1] (I guess and hope). [/SIZE]Πρέπει κάπως κάποτε να παίξω και τα στόρυ μόουντζ/αρκέηντ των Makoto/Valk/Plat, που υπάρχουν μόνο στις portable εκδόσεις. Αν δεν αλλάξω για κάποιο λόγο γνώμη, επόμενη για sub στο 3 έρχεται η Plat. Am I weird?[SIZE=1] [/SIZE]Edit: some ultra hi-res δώρα. [url]http://img153.imageshack.us/img153/4230/97368790.png[/url] [url]http://img217.imageshack.us/img217/2623/lambday.png[/url][SIZE=1] [/SIZE]
Sep 26 2011 22:20
Photo

Mad_Hatter → Putin

Γαμάτο ήταν, μου άρεσε όσο και του CT αν όχι περισσότερο παρόλο που είχα φάει spoilers για lambda και Saya Για αυτό που δεν είχα φάει spoilers ήταν το takamagahara owning, και ίσως και ο λόγος που αυτή τη στιγμή την ευχαριστήθηκα περισσότερο από τις άλλες. Δηλαδή εκεί που νόμιζα ότι ο Terumi θα πέσει στη αφάνεια μόλις έχασε, ξαφνικά πηδά τους θεούς. Buckets, all over the place. Επίσης για το άλλο που δεν είχα spoileriastei ήταν το regenerate της Nu.Φώτισε το πρόσωπο μου, έλεγα θα μείνει ο main Μου χωρίς story... btw μπας και έχεις καταλάβει τη είναι η amaterasu?
Sep 26 2011 22:05
Photo

zade → HakunaMatata

Ναι ΩΡΕ !
Sep 26 2011 21:57
Photo

Putin → Mad_Hatter

So, how did you like it? Πιστεύω πως δε συγκρίνεται με το γαμάτο True του CT, αλλά what the hell, o Mori είπε πως δεν έχουμε δει ούτε το 50% της ιστορίας. Haz, besides class and insanity, also owns fine acting skills. :v Μπορείς να μη σχολιάσεις τα animated cutscenes.
Sep 26 2011 21:47
Photo

plotolp → mayumi_chan

Χαχαχα μόνο πορτοκαλάδα ε?:orly: Πολύ καλό το τραγούδι!:riiight: Την σειρά την ξέρω (το black butler δεν είναι?) αλλά δεν την έχω δει, ούτε είχα υπόψιν το opening. Βασικά θα ήθελα να μου προτείνεις, αν ξέρεις κάποιους συγκεκριμένους τραγουδιστές/στριες ή group που είναι ας πούμε πιο γνωστοί για να μπορέσω να ξεκινήσω από κάποια αρχική βάση, να δώ τις δουλειές τους κτλ.. p.s Αν είναι να μην πάω μόνος το συζητάμε. Θα έχω βάλει στο κεφάλι μια χαρτοσακούλα από το σπίτι, κομπλέ θα είμαι!:P p.s2 Ξεκίνησα σιγά σιγά το bokura ga ita. Ένα επεισόδιο μην φανταστείς, αλλά ενδιαφέρον φάνηκε. Βέβαια απο αυτο το είδος έχω δει μόνο το Lovely Complex, απότε δεν έχω και μεγάλη εμπειρία. Στην πορεία θα σου πω εντυπώσεις. p.s3 Πρέπει να έγινες η αγαπημένη μαθήτρια της καθηγήτριας! Σου λέει τόσος ζήλος να ακούσει το μάθημα που έβαλε χέρι και στους φίλους της να σταματήσουν!:laugh:
Sep 26 2011 21:37
Photo

Mad_Hatter → Putin

1/480000th of a second 1/480000 of a fucking second
Sep 26 2011 21:34
Photo

HakunaMatata → zade

Πας Γιάννενα,Τζές και Τζού,Μώλο-Μαβίλη-Νούσιας κ άγιος ο Θεος :P
Sep 26 2011 20:06
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Νόμιζα ότι είχες κάνει εσύ το coloring, αλλά μετά κατάλαβα ότι αλλού τα βρήκε ο Napster.
Sep 26 2011 19:25
Photo

zoro77 → Goutcou

Aυτα που λες;) [SIZE=1]Απορω παντως αν στο face to face εισαι ντροπαλη ή οχι:whistling:[/SIZE] Τελικα οντως ο φιλος σου εχει δικιο. Το ρωτησα και οντως ετσι θα γινει!
Sep 26 2011 18:24
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Τι άκυρο μωρέ; :P Γιατί τι πείραζε το comment σου. Δεν πρόλαβα καν να σου απαντήσω. Δεν ντρέπεσαι, κάνεις edit τα σχόλια σου.
Sep 26 2011 18:23
Photo

zoro77 → Kaidou

αυτο ακριβως!
Sep 26 2011 17:44
Photo

zennith666 → Goutcou

Κοίτα θέλω ακόμα για το πτυχίο οπότε προς το παρόν λίγα ξέρω, καλό είναι να το πας στον μάστορα.Πάντως δεν φεύγω από τον δρόμο μου και άμα πάρω λάθος δρόμο "ξυπνάω" :D !!! Οπότε δεν χάνομαι έχω και καλό προσανατολισμό βέβαια δύσκολα θα χαθώ σε πόλη (ψώνιο). Τώρα το περιστατικό με την φρυγανιέρα είναι παλιό δεν υπάρχει πια το μηχάνημα αυτό !!Δεν τρώω φρυγανιές :P . Όσο για comics διάβαζα παλιά κυρίως mickey mouse . Αλλά όχι πια . Είμαι στο laptop και δεν μπορώ να κάτσω να δουλέψω με τούτο το κονσερβοκούτι ,ευτυχώς πάω σπίτι σήμερα ,σκέφτομαι ότι πρέπει να μπω να κάνω update τις λίστες και βαριέμαι!!!!!!
Sep 26 2011 16:24
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

τπτ καλε... ^^ fairy Tail διαβαζεις? Ειναι αρκετα καλο... :)
Sep 26 2011 16:13
Photo

Kaidou → zoro77

Για τον πρωτο λογο που ειπες,ο καλαμαρης μου εβαλε 8 και 8.5 xD Για το σετακι σου εγω θα σου εβαζα 9.5 και 10,αλλα και αν δεν εβλεπα OP θα σου εβαζα 9 και 10 γιατι φαινεται οτι ειναι πολυ συναισθηματικο το σετακι...
Sep 26 2011 15:56
Photo

zoro77 → Kaidou

ως ΟΡ fan που ξερω ποιες ειναι οι ωραιες στιγμες στο ΟΡ και γενικα ξερω τι ειναι το ΟΡ σου βαζω 10 και 10΄. Αλλος που δεν βλεπει μαλλον δεν θα σου βαζε τοσο. Πχ εμενα το σετακιμου πηρε 8 και 6 στο rate thy neighboor την στιγμη που πιστευω εσεις θα μου βαζατε απο 9 και πανω.
Sep 26 2011 15:53