Community Status Updates
Napster → Kai
Thank you, την έβαλα για να μην μου την κλέψει κανείς.:hehehe:
Είναι η waifu μου αλλά είναι η πρώτη φορά που την βάζω στο setάκι μου. Και να φανταστείς στην αρχή ήθελα να βάλω τον Shinagawa. Shame on me.:uhh:
Πάντως μπράβο στο παιδί που έκανε το coloring στη sig και το rendering στο ava μιας και ήταν δύσκολο να βρω ωραίες pics [I](βασικά άμα είναι η Adachi τότε όλες οι pics της είναι ωραίες)[/I] απο το Yankee-kun to My Waifu-chan.
Sep 26 2011 12:12
Maffy → metalmusicmaniac
Ειναι που κανένας άλλος δεν έχει στείλει στο thread οπότε δεν μπορώ να στείλω xD
Sep 26 2011 11:59
didimakia → Goutcou
Ισα ισα αυτο ειναι ενα μεγαλο + για ηθοποιια. Θα τον ακους να λεει cool ατακες :P
Sep 26 2011 11:42
Goutcou → didimakia
Χμμ..τώρα που είδα και το τρέιλερ, σίγουρα θα δω την συγκεκριμένη ταινία! :D
Πιστεύω, όμως, πως πιο πολύ θα εξακολουθεί να μου αρέσει σαν τραγουδιστής, παρά σαν ηθοποιός, γιατί πολύ απλά λατρεύω την φωνή του! ^_^
Sep 26 2011 11:28
metalmusicmaniac → Yuki-chan
Ενδιαφέροντα και τα δύο! Από το Moe Kare είχα διαβάσει λίγο γιατί το είχε η ξαδέρφη μου. Thankies!!!
Sep 26 2011 11:16
Vagelio → Jorg
Οπότε θα πιάσουμε και penguim drum. Δεν ξέρω για το no.6, μου ακούγεται τόσο lame όταν διαβάζω τα σχόλια στο thread του (και αυτό τον καιρό τυχαίνει να βλέπω πολλές κωμωδίες). Είδωμεν γι΄αργότερα.
Sep 26 2011 11:01
didimakia → Goutcou
Ε ναι σε αυτες τις δυο ομως ειναι πρωταγωνιστης. Στις αλλες ειναι σχεδον κομπαρσος :P
Αυτες τις δυο ταινιες πρεπει να τις δεις σιγουρα ομως!
Εμενα το Mr Nobody μ'αρεσε πιο πολυ παντως απ το requiem for a dream
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oU_aIfityBQ[/youtube]
3 διαφορετικες επιλογες. 3 διαφορετικες ζωες. Γνωστο ως το φαινομενο της πεταλουδας ^^
Sep 26 2011 10:56
Goutcou → zennith666
Χμ.. αν μου χαλάσει το pc καμιά μέρα να σε φωνάξω δηλαδή?:Ρ Ε ντάξει..η αλήθεια είναι πως στο ίντερνετ είναι λίγο ψιλομούφα, γιατί δεν ρίχνεις εσύ το ζάρι! Αλλά για να περάσεις τον χρόνο σου καλά είναι μωρέ! Μεγάλη βλακεία αυτό...σκέψου καμιά μέρα να ξυπνήσεις μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ και να μην ξέρεις πώς βρέθηκες εκεί! Ή αν πας κάπου και να μην ξέρεις μετά πώς να γυρίσεις.. :| Αααα...είσαι επικίνδυνος εσύ! Χαχαχαχαχαχα..τώρα από αυτό που είπες, ξέρεις τι σκέφτηκα? Καλά...έχεις φρυγανιέρα? Γιατί δεν αγοράζεις έτοιμες?:Ρ
(Μιας και το ανέφερες..δεν μ' αρέσει ο Spiderman -.-)
Διαβάζεις comics? :D
P.s. Ναι έχεις δίκιο..σόρρυ! Σε έχω και φίλο στο animelist! Και το είδα χθες, αφότου σου έγραψα το μήνυμα! xD
Sep 26 2011 09:50
Goutcou → didimakia
Κοίτα..δεν είμαι και τόοοοοσο πιστή φαν να σου πω την αλήθεια!
Το Requiem for a dream δεν το έχω δει ακόμα και θέλω πάρα πολύ να το δω, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι παίζει ο Jared!
Γενικά έχει παίξει σε αρκετές ταινίες, που φυσικά σκοπεύω να δω ΚΑΙ ανυπομωνώ!
:D
Sep 26 2011 09:39
Goutcou → zoro77
Ωωωωω...είμαστε γειτονάκια δηλαδή ε?!
Τι καλά! :D
Κι εγώ έχω μια φίλη μου στην φιλολογία..
Βέβαια, και να σου πω όνομα, δεν παίζει να την ξέρεις, τόσοι που είστε εκεί πέρα:Ρ
Sep 26 2011 09:35
Goutcou → Maffy
Χαχαχα..με αυτό που είπες για τις περούκες, μου θύμισες την Σαμάνθα από Sex and the city<3 ^_^ Ούτε εμένα με τραβάει η Θεολογία να σου πω την αλήθεια! Απλώς λέγανε ότι θα πέσουν οι βάσεις (δεύτερη χρονιά που έδωσα) και βασισμένη στις φήμες, δήλωσα 2-3 σχολές που δεν έπιανα! Και πάλι καλά που έβαλα την Κοινωνική θεολογία..την έβαλα τελευταία στο μηχανογραφικό και ήταν καθαρά για καβάτζα (και μάλιστα μπήκα μέσα στο 10% κιόλας)! Αν δεν την έβαζα, θα έμενα στον τόπο :Ρ Η Ιστορία (όπως και η αρχαιολογία! <3) να σου πω την αλήθεια μ' αρέσει πάρα πολύ και φέτος που έδωσα με 10% (τρίτη χρονιά που έδωσα) είχα βάλει Ιστορία και Αρχαιολογία πρώτη πρώτη! Αλλάααα... δεν πέρασα Τ_Τ Οπότε εγώ αν είχα την τύχη να είμαι στην θέση σου, σίγουρα θα διάλεγα αρχαιολογία! :Ρ Θα μου άρεσε κι εμένα να δουλέψω σε εκδοτικό οίκο! Αν δουλέψεις, πάρε με μαζί σου...πλιιιιιιιιιιζ Τ_Τ Δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα ούτε η καθηγήτρια ούτε η δασκάλα (ακόμα χειρότερα στο δημοτικό!) θρησκευτικών.. Γι' αυτό μετά σκοπεύω να δώσω κατατακτήριες να περάσω Ιστορία και Αρχαιολογία, που στην ουσία και από εκεί καθήγητης βγαίνεις, αλλά τουλάχιστον μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν κλάδος..
Χαχα ναι..τα σχολεία του μέλλοντος είναι τα DVD και η μάθηση μέσω υπολογιστή! Όλοι οι καθηγητές θα μείνουν άνεργοι..:Ρ (Οπότε δεν συμφέρει και πολύ...ε?)
Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ με φαντάζομαι καθηγήτρια θρησκευτικών.. :| Ποτέ δεν μου άρεσαν τα θρησκευτικά στο σχολείο! Ενώ είναι ωραία σαν ιστορία και πολύ ενδιαφέρον, δεν μου άρεσε έτσι όπως μας την δίδασκαν! -.-
Sep 26 2011 09:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed