Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Napster

profile pic from where? if ya mind me askin XDD
Sep 27 2011 00:18
Photo

Black RockMad_Hatter

το είχα παίξει κι εγώ έτσι παλιά. Λογικό που δεν το άφησαν να βγει στη δύση. Για την εποχή του, δεν ήταν και το πιο αθώο παιχνιδάκι που υπήρχε.
Sep 27 2011 00:14
Photo

zennith666 → Goutcou

Όντως άμα αποφασίσεις να αλλάξεις PC πάρε καινούριο. Με 400 γούρα θα πάρεις πολύ καλύτερο του δικού σου !! Το μηχάνημα δεν το κατέστρεψα απλά έχω να το δώ πάνω από δύο χρόνια (η έχει φάει πέταγμα η κάπου το έχει καταχονιάσει η μητριά μου). Τώρα προτειμώ το φρέσκο ψωμί από τις φρυγανιές :D . Κοίτα ναι το laptop καλό είναι απλά δεν είναι δικό μου και όταν εγώ δεν είμαι στο δικό PC δεν νιώθω άνετα άμα καταλαβένεις τι εννοώ XD .(ο παράξενος ) P.S. Δεν μπορώ να κάνω update έχει γαμηθεί το site :D
Sep 27 2011 00:12
Photo

Mad_HatterBlack Rock

μπα με translation patch ήμου εγώ σε emulator νάνε καλά τα παιδιά που το έκαναν, μιας και αρνόντουσαν να το βγάλουν στην αμερική/ευρώπη
Sep 26 2011 23:44
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Δεν θα σου σχολίαζα το colouring πάντως XD Πώς σου ήρθε ότι το έκανα εγώ; Τα δικά μου είναι fail :P
Sep 26 2011 23:43
Photo

Serestrum → iristella

MUFFIN MAAAAN
Sep 26 2011 23:43
Photo

Black RockMad_Hatter

πρόσφατα βγήκε PSP version
Sep 26 2011 23:32
Photo

Goutcou → zennith666

Χαχαχα..έτσι κι αλλιώς ένα σαράβαλο έχει γίνει! 10 χρονών είναι ο υπολογιστής μου..δεν συμφέρει να τον πάω σε μάστορα! Καλύτερα να πάρω καινούριο :'( Πάλι καλά που έχεις καλό προσανατολισμό! Πιστεύω θα ήταν αρκετά τρομακτικό και creepy το να ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα σε ένα μέρος που βλέπεις πρώτη φορά στην ζωή σου και να μην ξέρεις κιόλας πώς να γυρίσεις σπίτι σου.xD Χαχαχα..το κατέστρεψες το μηχάνημα ε?! :P Γιατί δεν τρως φρυγανιές? Μια χαρά ωραίες είναι! :D Αααα..μόνο Mickey Mouse? Κρίμας! :Ρ Μωρέ ας είχα εγώ λάπτοπ και δεν θα παραπονιόμουν! Χαχαχα..καλύτερα κονσερβοκούτι παρά σαράβαλο 10 χρονών! -.- Ναι ναι ναι να μπεις να κάνεις κάνα update! Εγώ κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο και προσθέτω στις λίστες μου! Χαχαχαχα..στο τέλος, βέβαια, πάω στοίχημα ότι δεν θα δω/δεν θα διαβάσω ούτε τα μισά από αυτά που έχω βάλει στις λίστες μου!, αλλά τέσπααααα! >.<
Sep 26 2011 23:31
Photo

iristella → Serestrum

[youtube]FpBJih02aYU[/youtube]
Sep 26 2011 23:25
Photo

Mad_Hatter → Putin

:O thanks για τις pics δε τις πήρα χαμπάρι, επιτέλους σχηματίζεται ο BB folder μου. Που θα πάει, θα μεγαλώσει και άλλο η αγάπη των fanartists για αυτό.
Sep 26 2011 23:21
Photo

Goutcou → Maffy

Αγγλική φιλολογία..τι ωραίο<3 Λατρεύω κι εγώ τα αγγλικά, αλλά δεν πίστευα ότι δεν θα ήταν καλό να τα δώσω στις πανελλήνιες.. Πίστευα ότι όσο καλή και αν είμαι στα αγγλικά, θα πατώσω! Στην Κέρκυρα, Τεχνών ήχου και εικόνας ε? Έχω κι εκεί έναν φίλο μου! Χαχαχα.. Παρακμή, βέβαια, γιατί δεν έχουν φοιτητική εστία και τους στέλνουν σε ξενοδοχεία! Κοίτα..γενικά ούτε εγώ έχω κάποιον συγκεκριμένο στόχο! Π.χ. πριν 2 χρόνια ήθελα νοσηλευτική! Πέρασα νοσηλευτική, αλλά όχι Αθήνα, επαρχία! Ε και δεν πήγα, λόγω χρημάτων! Και έτσι βρέθηκα εδώ που είμαι τώρα... Υπάρχουν πολλές σχολές που μου αρέσουν και δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να περάσω εκεί..αλλά αυτή που είμαι τώρα, δεν μου αρέσει ρε συ..καθόλου όμως! Π.χ. πες δήλωσα 20 σχολές? Ε τις 19 τις ήθελα και μου άρεσαν πολύ και πήγα και πέρασα στην 20η που είχα καθαρά για καβάτζα! Άσε και η άλλη η γκαντεμιά..που το πρώτο 20% των φοιτητών που μπαίνουν σε κάθε σχολή, έχει επιδότηση για λάπτοπ και εγώ ήμουνα στο 20% (για την ακρίβεια ήμουν ακόμα και στο 10%..15η πρέπει να είχα περάσει περίπου, από τους 300+) και τότε καταργήθηκε αυτό με τις επιδοτήσεις! Γ@μώ την γκαντεμιά μου δηλαδή! :Ρ Και ήθελα πολύ ένα λάπτοπ και ήταν ευκαιρία! :( Γενικά όσο και να μην μου αρέσει, είναι πολύ τέλειο το καθηγητηλίκι, γιατί πληρώνεσαι όλο το χρόνο και στην ουσία τον μισό κάθεσαι (αν υπολογίσεις τις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού).. Χαχαχαχα...ρατσιστές παιδί μου..τι περιμένεις? Εγώ είχα γαμάτο καθηγητή θρησκευτικών και στο γυμνάσιο και στο λύκειο (ευτυχώς δηλαδή) και όσο να 'ναι την πάλευα! Αχ αυτό για το εξωτερικό το σκέφτομαι κι εγώ πολύ έντονα..αλλά ρε συ, πού λεφτά για να φύγω? Εδώ δεν είχα λεφτά να πάω να μείνω στην Λάρισσα να σπουδάσω (τότε που σου είπα ότι πέρασα νοσηλευτική)..θα φύγω εξωτερικό? Πολύ άσχημα τα πράγματα..ούτε να φύγουμε πλέον δεν μπορούμε με τέτοιες αφραγκίες που έχουν πέσει!
Sep 26 2011 23:21
Photo

Mad_HatterBlack Rock

πια version του innocent sin έπαιξες γιατί έγώ δε τον θυμάμε καν να μιλάει κρίμα που δε σου άρεσε, είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια :( ευχαριστώ για το sig, θα το χρησιμοποιήσω αν ποτέ ξε-ερωτευτώ αυτήν που έχω τώρα xd
Sep 26 2011 23:05
Photo

Putin → Mad_Hatter

Plat is love. Σχεδόν όποτε και να σκιππάρεις τα pre-battle intros, κατά τη διάρκεια του γουήλ οφ φέητ etc κουνάει το κωλαράκι της στο ρυθμό του γαμάτου θημ της. :if: Για το Black Beast, και τα δύο. Το Cauldron [B]είναι[/B] το μέρος που έπεσαν οι Nu και Ragna. Σκέψου αυτούς τους δύο ως τα συστατικά, και το cauldron ως την κατσαρόλα για το μαγείρεμα. Το time-travel ήταν μια από τις παρενέργειες του μη σωστού smelting, αφού κανένας από τους δύο δεν κατέχει το αληθινό μπλε. Ουσιαστικά το kemono είναι μια failed Mu. Cute. Τώρα τι ακριβώς ρόλο βαρούσε ο Τερούμι ως μέρος των 6 χοίροζ και γιατί ήθελε το Kusanagi στο original timeline, αγνοώ. Σίγουρα προσπάθησε να σταματήσει το kemono, αλλά κάπου στο στόρυ έδειξε πως κάτι έκανε και οι υπόλοιποι τον πήραν πρέφα, σηλάροντάς τον. Από΄κει και πέρα ξέρουμε πάνω κάτω τι συνέβη, countless years of observing loops to make up for his screw-up προφανώς για να πετύχει τον original άγνωστο σκοπό του, αλλά και για να σταματήσει τα loops. Shit's confusing. Και ναι, έχω τιμήσει το πακ εδώ και καιρό. Και επειδή δε σχολίασες, κοίταξε το προηγούμενό μου vm κάτω κάτω in case you missed it.
Sep 26 2011 23:03
Photo

Mad_Hatter → Putin

Η platinum έχει τρελή φάση ειδικά τα 2 βλαμμένα, Sena και Luna. Το τι γέλιο έριξα μαζί τους στο story του Ragna δε περιγράφεται. Και εμένα μου αρέσει το Playstyle τους, αλλά αν φτάσω σε σημείο να πιάσω 3ο sub μάλλον θα είναι Ragna ή jubei αν ποτέ μπει. H kokonoe πάντως θα γίνει το νέο punching bag μου. Εντομεταξύ ναι, το group of death έχει δίκιο, καλά κάνουν και σταματάνε τα Time Loops, να ξεμπερδέψουμε επιτέλους και εμείς τα μπούτια μας. Εντομεταξύ ακόμα δεν έχω καταλάβει, το Black Beast ήταν Nu+Ragna που εκσφαινδονίστηκαν στο παρελθόν, ή καζάνι του terumi που δε πήγε καλά? ps: φαντάζομαι έχεις πάρει χαμπάρι [URL="http://www.dustloop.com/forums/showthread.php?8287-BlazBlue-Continuum-Shift-Sprites"]αυτό[/URL], ε?
Sep 26 2011 22:44
Photo

HakunaMatata → zade

E ωρε!!! χαχαχαχαχα!!
Sep 26 2011 22:38