Community Status Updates
zennith666 → ma_foteini
A ρε Φωτεινή μπράβο που βρήκες την σελίδα για το πάσο άμα δεv είχαμε και εσένα να δώ τι θα κάναμε :D .
Sep 27 2011 15:18
laraska → Putin
κλειστοι ...σημερα εβγαλαν και ανακοινωση μεχρι τις 3 ...οποτε και θα γινει παλι νεα συνελευση...
Sep 27 2011 15:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ξέρω το διάβασα, αν και στην αρχή νόμιζα ότι είχα χάσει chapter. Τα παιδιά στους muda όμως είπαν ότι απλά παραλείψανε το chapter το οποίο θα βγει αργότερα γιατί είναι filler και θέλει αρκετή δουλειά σε typesetting. Τουλάχιστον αυτό σημαίνει πως θα το δούμε κάποια στιγμή, οπότε no promblemo. :kakaka: Πήρα τη δόση που ήθελα. >Hokegami
Μπορείς να το βρεις [URL="http://mujintou.wordpress.com/"]εδώ[/URL]
Sep 27 2011 14:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλέ! Βγήκε και το Hoshigami! Αλήθεια, το Yakumo δεν το είδα ακόμα να έχει κάνει update στο mangareader εσύ που το είδες?
Sep 27 2011 14:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έλα ρε! Εμένα δε με ήρθε η πως τη λένε, έλα καλέ...α ναι! Η ειδοποίηση, δε με ήρθε στο mail! Και το χω βάλει κι αυτό σε subscribe...Ααααααα, μάλλον αρχίζω να πιστεύω πως φταίει το mail μου...εκτός κι αν έρθει -όπως πάντα- λίγο αργότερα. xD
Πάντως είδες? Χα. Χα. Χα. Χα. Τους φοβήσαμε...
Sep 27 2011 14:26
Hazuki → Nighteyes
Κοίταξε, μέχρι στιγμής έχω δύο επεισόδια και μου άρεσαν πάρα πολύ! Νταξ δε περιμένω και κανά αριστούργημα αλλά έχει κάτι από cyberpunk του 80, οπότε με ψήνει πολύ!
Sep 27 2011 14:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Λες και μας ακούγατ χθες, σήμερα βγήκε νέο chapter στο Yakumo.
Sep 27 2011 14:12
mayumi_chan → plotolp
[I]ειμαι του υγειηνου γι'αυτο!![/I]:wis:[I](μερφραση: μεθαω πανευκολα[/I]:P[I])
Λοιπον εμενα οι αγαπημενοι μου ειναι οι an cafe(συγκεκριμενα θα παντρευτω τον miku[/I][I]:lovulovu:) οι οποιοι διαλυθηκαν[/I][I]:erk: αλλα τα κομματια που εχουν βγαλει ειναι πολλα κ υπεροχα!ακου αρχικα τα :cherry saku yuki, aroma, my heart leaps for c, snow scene. Ειναι visual kei συγκροτημα!!επισης οι gazette εχουν βγαλει ωραια και οι tohoshinki( ή DBSK) που ειναι κορεατες αλλα εχουν πολλα κομματια στα ιαπωνικα(j-pop) απο κει και περα εγω ακουω οποια κομματια μου αρεσουν απο τα υπολοιπα συγκροτηματα επειδη τα περισσοτερα εχουν 1-2 ωραια..
p.s. τουλαχιστον ζωγραφισε την την χαρτοσακουλα με φατσα anime να μην τρομαζει ο κοσμος!![/I][I]:P
p.s.2 ελπιζω να σ'αρεσει αν κ λιγο δυσκολο μου φαινεται γιατι δεν εχει πλακα οπως το lovely complex!
p.s.3 η αληθεια ειναι πως στο σχολειο οι περισσοτεροι καθηγητες με θεωρουσαν αξιαγαπητη![/I][I]:wooi2:[/I][I]:hiding_something:[/I]
Sep 27 2011 13:00
Kai → Kenny
:unlucky: Δεν είχα ψάξει ως τώρα είναι η αλήθεια. Έψαξα-έψαξα και τα μόνα που βρήκα ήταν link στο amazon για το τεύχος και κάτι ιαπωνικές σελίδες με spoilers υποθέτω [url=http://asmanga.blog61.fc2.com/blog-entry-201.html]1[/url]|[url=http://masierinokouan.blog115.fc2.com/blog-entry-210.html]2[/url]|[url=http://ikesanfromfrneore.blog64.fc2.com/blog-entry-3640.html]3[/url].
:sadist: Το μόνο σίγουρα ότι ήταν στη Shonen Jumpt NEXT! Summer 2010. Τώρα πού το διάβασε το παιδί που το παρουσίασε στο mangahelpers αν δεν το αγόρασε, ένας θεός ξέρει.
Sep 27 2011 12:49
Kai → Kenny
:borednn9: Γιατί το γράφει ο Nisio Isshi που ξέρει να χειρίζεται κανονικότατα τους fans του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το σχόλιο ενός fan του Medaka που έλεγε ότι κάθε φορά που έπαιρνε την απόφαση να το παρατήσει γιατί του φαινόταν ανούσιο, κάτι γινόταν και τελικά το συνέχιζε. Αν εξαιρέσουμε το one shot, δεν έχω ιδέα από Medaka οπότε δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη γνώμη, αλλά μου κάνει εντύπωση η χαρά των fan του που κάνουν πάρτυ επειδή τελευταία τα πηγαίνει πολύ καλά (+ πήρε και άνιμε).
Από την άλλη έχουμε τον Kano, που έχει καλές ιδέες, έχει καλό χιούμορ, ξεκινάει πολύ δυναμικά αλλά κάπου τους κουράζει τους fans του, δεν ξέρω γιατί, αλλά όντως αδικείται. Ελπίζω ότι στην επόμενη δουλειά του θα δούμε κάτι σαν το Loop ή σαν το Ghost Jim που από την περιγραφή φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν το έχει μεταφράσει κανένας :cry5:. Μάλιστα δεν το βρήσκω καν στο manga updates κάτω από το όνομά του.
Sep 27 2011 11:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed