Community Status Updates
Kai → Kenny
Ισχύει αυτό. Αν το κάνει μόνο για τα rankings θα το χάσει το παιχνίδι σύντομα.
:hahaha: Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό πάντως το chapter. Την γλιτώσανε βέβαια χωρίς ξύλο αλλά άνοιξε άλλο θέμα. Βεβαια μέχρι τώρα την Satomi την είχε πολύ νορμάλ, ελπίζω να κάτσει να τον ακούσει στο τέλος και να μη γίνει [I]πάρα[/I] πού κακό για το τίποτα.
Θεϊκή η σκηνή με την έκρηξη της Satomi στο τέλος 'You are the worst!" μέσα στο άσχετο. XD
Oct 01 2011 19:12
Kenny → Kai
Και μόλις διάβασα το κεφάλαιο 12 του KnKnH... τούτη τη φορά ο Kano το πήγε το ecchi σε To LOVE-ru επίπεδα. :hahaha: Δεν ξέρω βέβαια αν το κάνει από ανάγκη για να κρατήθεί μακρυά από το bottom 5 ή αν το κάνει με confidence. Μακάρι να είναι το δεύτερο.
Τα misunderstandings πάντως αρχίζουν και χοντραίνουν επικίνδυνα και φοβάμαι. :iyaaa:
Oct 01 2011 18:59
Kai → Kenny
Ακριβώς, μπορεί να εκτιμηθεί όσο πρέπει μόνο από τους Ιάπωνες fans. Παρόλα αυτά, εκτός του ότι εκτιμώ ότι έχει τόσες υποσημειώσεις και ολόκληρες σελίδες αφιερωμένες σε info&trivia. (Γενικά σκέφτομαι να τιμήσω όποιους τίτλους της μ' ενδιαφέρουν αργά ή γρήγορα)
Κατ' άλλα δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε το slice-of-life -μ' αρέσει ο τρόπος που το δένει με τον σκοπό του manga- ούτε η νοοτροπία του, με την οποία συμφωνώ ως ένα σημείο, και βρήκα τους χαρακτήρες συμπαθητικούς. Ελπίζω πάντως στη συνέχεια να μην πιάνει μόνο παμπάλαια manga. :sadist:
Χαίρομαι που σου άρεσε για την ώρα (^^)b
Oct 01 2011 18:20
Kenny → Kai
Διάβασα κιόλας τον πρώτο τόμο. Μ' αρέσει πολύ το θέμα του και πως το χειρίζεται, αλλά αυτό που δε μ' αρέσει είναι ότι αναφέρει ένα σωρό manga που δεν μπορώ να βρω πουθενά. Σου δημιουργεί την επιθυμία να πας να τα βρεις για να τα διαβάσεις, αλλά όχι μόνο δεν είναι μεταφρασμένα, ούτε καν raws δεν μπορείς να βρεις. :if:
Δεν φταίει το manga γι' αυτό βέβαια. Φταίει που δεν ζω στην Ιαπωνία και δεν ξέρω ιαπωνικά.
Oct 01 2011 17:47
zoro77 → Serperoth
Αν παντως το guess who μετραγε στα ποστ ηδη θα χες φτασει το προφιλ σου στο 100% xD
Oct 01 2011 17:40
Serperoth → zoro77
Απλά γράφω κάτι, και μετά δεν το ποστάρω, ξενερώνω, δεν ξέρω. Λίγα και καλά:)
Oct 01 2011 16:47
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Μόλις γύρισα από την πρόβα και σε 10 λεπτά φεύγω για soundcheck. Λοιπόν, το τέταρτο και τελευταίο τραγούδι που θα παίξουμε (μετά από πολλούς καυγάδες και διαβουλεύσεις μιας που ο χρόνος μας πάνω στη σκηνή είναι περιορισμένος) φέρει τον τίτλο [B]MY FALLEN ANGEL. [/B]Οπότε be ready γιατί μέσα στα 5 άτομα (:P) που θα το αφιερώσω μπορεί να'σαι και εσύ :D
Oct 01 2011 14:59
Maffy → GhostPrince
Mες στην ακυρότητα indeed xD Αλλά γι'αυτό είναι κι ωραία <3
Και ναι καλά "καλό εξάμηνο" μια κουβέντα είναι! Δεν έχουμε πρόγραμμα, δεν έχουμε καθηγητές για όλα τα μαθήματα νομίζω και δεν είναι σιγούρο ότι τελικά θα το κάνουμε xD Οπότε θα δείξει x)
Kaι ναι έτσι είναι! xD Δεν κάνει να κάνω spam 8D
Oct 01 2011 14:59
zoro77 → Serperoth
κι εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω δει πολλα ανιμε. Βασικα αν στο Αλτερ δεν ειχα δει εκεινο το Ντρεηκ, ουτε καν θα γνωριζα την υπαρξη τους. :P Και αυτην την βαρεμαρα που λες μολις γραφτηκα στο φορουμ δεν την ειχα καθολου. Τωρα ομως που χει περασει καιρος αρχιζω να την νιωθω κι εγω.
Oct 01 2011 14:49
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Xaxaxaa xD Δεν ξέρω xD Εμένα προσωπικά με τρομάζουν γιατί χμμμμ δεν ξέρω γιατί xD Απλώς δε μου ταιριάζουν καθόλου /ο/ Κι ο Squalo μ'ανατριχιάζει γιατί αλλιώς τον φαντάζομαι μιας που είναι κι αγαπημένος χαρακτήρας xD
Oct 01 2011 14:48
Kaidou → Vagelio
Δηλαδη ολα αυτα που κανεις τα βγαζεις απο το μυαλο σου;:dazed:
ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια,μακαρι να ειχα την μιση φαντασια σου,γιατι απο φαντασια δεν τα παω και πολυ καλα...:uhh:
Oct 01 2011 12:37
Serperoth → zoro77
Ε αφού άνιμου δεν βλέπω πολλά:)
Άσε που μερικές φορές βαριέμαι να ποστάρω:P
Oct 01 2011 12:01
GhostPrince → Maffy
και πανω π το λεγαμε...επ.26 σκετ-νταν πετακτηκανε οι yorozuya απτο gintama :hihi2: (και στο gintama sto 26το επ τ νεου arc ιρ8αν οι σκετ-νταν) wtf? τυχαιο?? χαχαα... ακιροτητες στο full :P
μαλλον 8α το ξεκινησω κιεγω το μανγκα, μιας κι εφτασα το ανιμε up-to-date :/ οσο για το 24-25 ειχες δικιο, πολυ 'touching' το past του switch :P
I see :P
αντε καλο εξαμηνο :P
aha! ετσι παει? xDD <3
Oct 01 2011 11:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed