Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → laraska

Λοιπον,το watchmen δεν το εχω δει,αλλα απο το τρειλερ που ειδα,πρεπει να ειναι λιγο "dark" με ενδιαφερον story.Εεε,το captain america ειναι αρκετα κατω του μετριου και καμια σχεση με dark σκηνικο και story,αλλα αν σε εχει φαει η περιεργια δες το.:P
Oct 02 2011 17:46
Photo

laraska → Kaidou

πλησιαζε καθολου το watchmen στην αμτοσφαιρα?
Oct 02 2011 17:30
Photo

Kaidou → laraska

Τιποτα σπουδαιο.Βαρετη ακομι και για κλασικη ταινια super ηρωα.Αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου,δεν 3ερω τα γουστα σου...
Oct 02 2011 15:39
Photo

Botsun → Kai

χαχαχαχα !!!! Σ'ευχαριστώ wingman ! Edit: Πως σου φαίνεται η πρώτη προσπάθεια μου,να κάνω πιο τσαμάτο το profile μου ;
Oct 02 2011 14:58
Photo

Serperoth → zoro77

Bleh, κρίμας:(
Oct 02 2011 13:49
Photo

kakashi sensei → Fingolfin

γιαυτο την εβαλα. επειδη ειναι epic :P θα δω τι μπορω να κοψω και να ραψω για να το καταφερω ναναι 120 kb.
Oct 02 2011 12:41
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Τελικά ήρθες χθες??? Νομίζω πως σε πήρε το μάτι μου αλλά μιας που δεν σ'έχω ξαναδεί :P δεν κατάλαβα με σιγουριά αν ήσουν εσύ
Oct 02 2011 12:23
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Ελπίζω να σου άρεσε η χθεσινή συναυλία! Έχουμε κάνει και καλύτερες αλλά πρώτη φορά παίζαμε τόσα συγκροτήματα μαζί. Πάντως ανέβηκα level έτσι :P
Oct 02 2011 12:19
Photo

Anelismono

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=G30ZqGYd_Fw&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]
Oct 02 2011 11:55
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Ελπίζω να αισθάνονται όντως κορόιδα και όχι περήφανοι γιατί ποτέ δεν ξες. Μα τον άγιο Kubo, νομίζω ότι απλά κρύβει το ταλέντο του για να μην αισθάνονται μειωνεκτικά οι υπόλοιποι ηθοποιοί.
Oct 02 2011 11:32
Photo

Fingolfin → kakashi sensei

Καλημέρα. Σε ενημερώνω ότι [COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]"Το συνολικό μέγεθος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 120 KB[/B][/SIZE][/COLOR]" και αν δεν προχωρήσεις στην διόρθωσή της θα αναγκαστούμε να την αφαιρέσουμε όσο epic κι αν είναι :bleh:. Φιλικά, Fingolfin.
Oct 02 2011 11:22
Photo

Kai → Botsun

Επιτέλους έφυγε το set με τον Hibari, μπράβο boss.
Oct 02 2011 09:43
Photo

leonardo → metalmusicmaniac

Hey metalmusicmaniac, sup? Δεν κολλάω στο είδος, παίζω ότι μου κάνει κέφι. Καλά δεν θα ρωτήσω τι είδος παίζεις εσύ hehe. :drink:
Oct 02 2011 03:45
Photo

Napster → Kai

Yeap, μιας και στα περισσότερα που έχει παίξει, είναι γνωστά anime/manga-έχουν γνωστό director κτλ. Πόσο κορόιδα μπορεί να αισθάνοντε αυτοί που τον ψήφισαν?:hahaha: Μα τον Gama, τόση αμπαλοσύνη ο Tatsuya?
Oct 02 2011 02:24
Photo

Kaidou → Jorg

Τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει,αλλα και παλι,ολα τα shounen ναι μεν εχουν ομοιοτητες,αλλα ο Luffy παραειναι ηλιθιος,βλακας,πιναλας σχετικα με ολους τους αλλους.Εννοω,οτι εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα των shonen αλλα σε υπερθεντικο βαθμο.Και ο Natsu επισης.Κανα δυο αλλες ομοιοτητες οπως το"τα παντα για τους nakama" και εμφανισιακες ομοιοτητες,με κανουν να καταληγω σε αυτην την αποψη.Δεν ξερω,μου φαινοντε υπερβολικα ιδια.... Ισως τελικα να εχεις δικιο,δεν ξερω :(
Oct 02 2011 00:53