Community Status Updates
Kaidou → laraska
Λοιπον,το watchmen δεν το εχω δει,αλλα απο το τρειλερ που ειδα,πρεπει να ειναι λιγο "dark" με ενδιαφερον story.Εεε,το captain america ειναι αρκετα κατω του μετριου και καμια σχεση με dark σκηνικο και story,αλλα αν σε εχει φαει η περιεργια δες το.:P
Oct 02 2011 17:46
Kaidou → laraska
Τιποτα σπουδαιο.Βαρετη ακομι και για κλασικη ταινια super ηρωα.Αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου,δεν 3ερω τα γουστα σου...
Oct 02 2011 15:39
Botsun → Kai
χαχαχαχα !!!!
Σ'ευχαριστώ wingman !
Edit:
Πως σου φαίνεται η πρώτη προσπάθεια μου,να κάνω πιο τσαμάτο το profile μου ;
Oct 02 2011 14:58
kakashi sensei → Fingolfin
γιαυτο την εβαλα.
επειδη ειναι epic :P
θα δω τι μπορω να κοψω και να ραψω για να το καταφερω ναναι 120 kb.
Oct 02 2011 12:41
metalmusicmaniac → Yuki-chan
Τελικά ήρθες χθες??? Νομίζω πως σε πήρε το μάτι μου αλλά μιας που δεν σ'έχω ξαναδεί :P δεν κατάλαβα με σιγουριά αν ήσουν εσύ
Oct 02 2011 12:23
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Ελπίζω να σου άρεσε η χθεσινή συναυλία! Έχουμε κάνει και καλύτερες αλλά πρώτη φορά παίζαμε τόσα συγκροτήματα μαζί. Πάντως ανέβηκα level έτσι :P
Oct 02 2011 12:19
Anelis → mono
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=G30ZqGYd_Fw&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]
Oct 02 2011 11:55
Kai → Napster
:hahaha: Ελπίζω να αισθάνονται όντως κορόιδα και όχι περήφανοι γιατί ποτέ δεν ξες.
Μα τον άγιο Kubo, νομίζω ότι απλά κρύβει το ταλέντο του για να μην αισθάνονται μειωνεκτικά οι υπόλοιποι ηθοποιοί.
Oct 02 2011 11:32
Fingolfin → kakashi sensei
Καλημέρα. Σε ενημερώνω ότι [COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]"Το συνολικό μέγεθος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 120 KB[/B][/SIZE][/COLOR]" και αν δεν προχωρήσεις στην διόρθωσή της θα αναγκαστούμε να την αφαιρέσουμε όσο epic κι αν είναι :bleh:.
Φιλικά, Fingolfin.
Oct 02 2011 11:22
leonardo → metalmusicmaniac
Hey metalmusicmaniac, sup?
Δεν κολλάω στο είδος, παίζω ότι μου κάνει κέφι. Καλά δεν θα ρωτήσω τι είδος παίζεις εσύ hehe.
:drink:
Oct 02 2011 03:45
Napster → Kai
Yeap, μιας και στα περισσότερα που έχει παίξει, είναι γνωστά anime/manga-έχουν γνωστό director κτλ. Πόσο κορόιδα μπορεί να αισθάνοντε αυτοί που τον ψήφισαν?:hahaha:
Μα τον Gama, τόση αμπαλοσύνη ο Tatsuya?
Oct 02 2011 02:24
Kaidou → Jorg
Τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει,αλλα και παλι,ολα τα shounen ναι μεν εχουν ομοιοτητες,αλλα ο Luffy παραειναι ηλιθιος,βλακας,πιναλας σχετικα με ολους τους αλλους.Εννοω,οτι εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα των shonen αλλα σε υπερθεντικο βαθμο.Και ο Natsu επισης.Κανα δυο αλλες ομοιοτητες οπως το"τα παντα για τους nakama" και εμφανισιακες ομοιοτητες,με κανουν να καταληγω σε αυτην την αποψη.Δεν ξερω,μου φαινοντε υπερβολικα ιδια....
Ισως τελικα να εχεις δικιο,δεν ξερω :(
Oct 02 2011 00:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed