Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Βρε συ, γιατί συνεχίζουν να σε τρομάζουν τα desktop μου? Έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με μένα που τα βάζω και μ'αρέσουν! xD
Oct 01 2011 11:36
Maffy → GhostPrince
Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω που θα πάει xD Το Sket Dance ταιριάζει πιο πολύ για manga παρά για anime. Στο manga σκάω στα γέλια ενώ sto anime έτσι κι έτσι.
Kaι ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ προσωπικά δεν είχα όνειρο να γίνω animator αλλά ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη όμως και να χειρίζομαι τα γραφικά αλλά τι να κάνουμε. Τώρα έχω άλλα πράγματα 8D Kαι δεν έχω καν το πρόγραμμα μαθημάτων και ξεκινάμε Δευτέρα! Hooray *facepalm
KΑΙ HEY /o/ Στέλνω νέο wallpaper μόλις καποιος στείλει δικό του XD
Oct 01 2011 10:17
plotolp → mayumi_chan
Καταρχήν συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω, δεν σε ξέχασα απλά τις τελευταίες μέρες είχα τρεξίματα (έδινα και μάθημα) οπότε καταλαβαίνεις :emptyonexg1:
Που δοκίμασες ρε θηρίο κουφέτα με amaretti? Δεν ήξερα καν ότι βγαίνουν και σε τέτοιες γεύσεις. Εγώ ξέρω μονάχα αυτά που μοιάζουν λίγο με M&M, με την σοκολάτα μέσα.
Δηλαδή visual kei είναι ένα πράγμα σαν τον Κοργιαλά με την Ευρυδίκη?:kakaka:(μάλλον ο Κοργιαλάς είναι wannabe visual kei)
Τώρα η γνώμη μου για τα συγκροτήματα που μου είπες. Αρχικά που φαίνεται λίγο παράξενο να ακούω τραγούδια που δεν καταλαβένω τι λένε, οπότε τα κρίνω μόνο με βάση την μουσική τον ρυθμό κτλ. Οι gazette δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα κυρίως γιατί η μουσική τους ήταν πιο heavy metal απο τους άλλους, και δεν είναι ακριβώς του γούστου μου. Οι DBSK είχανε πιο ωραία κομμάτια, και για κάποιο λόγο μερικά μου θύμισαν λίγο michael jackson στο ρυθμό.
Οι an cafe από την άλλη νομίζω ήταν οι καλύτεροι από τα συγκροτήματα που μου έστειλες. Μάλλον με είχες προϊδεάσει και εσύ λίγο θετικά:P
O miku είναι στα αλήθεια γλυκούλης, και μίας και είναι ο μέλλον άντρας σου δεν μπορώ να πω παραπάνω:)
Υπάρχει κάτι άλλο που θα μου πρότεινες να κοιτάξω?
p.s Νομίζω θα εγκαταλείψω την ιδέα της χαρτοσακούλας! Αν και η πρότασή σου ήταν αρκετά δελεαστική:kakaka:
p.s 2 Υπάρχει j group με νορμάλ κούρεμα?:laugh:
p.s 3 Αρχίσατε μαθήματα στην σχολή?
Oct 01 2011 10:00
Kai → Kamen Tantei Zura
:hahaha:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l0StZi_0j7Y&feature=related[/youtube]
Oct 01 2011 09:21
Kai → Napster
:hahaha: Mάλλον παίζει ρόλο και η δημοτικότητα της σειράς/ταινίας. Τυχαίο είναι ότι έχει να πάρει βραβείο από το 2004; Η απλά ο κόσμος κατάλαβε ότι τους ζητάει μόνο την αγάπη του και συγκινημένοι αποφασίσανε να τον βραβεύουν μόνο μ' αυτήν;
Oct 01 2011 09:16
Napster → Kai
E άμα είναι καλό το manga, τότε δεν νομίζω να χρειάζεται να δεις τις live action. Άντε να δούμε εγώ πότε θα το συνεχίσω... :/
Τι να τα κάνει τα Oscar ο Θεός? Είναι ηθοποιός επειδή το αγαπάει αυτό το επάγγελμα, τον αγαπάνε όλοι και δεν το κάνει για τα λεφτά ή για τα βραβεία.
Βλέπω τώρα στο DramaWiki μερικά απο τα awards του...μα είναι δυνατόν? Ο Tatsuya να έχει awards?
Oct 01 2011 01:20
Kai → Napster
Πάλι καλά. Δεν νομίζω να τις τσεκάρω, τουλάχιστον όχι σύντομα, αλλά ήταν μια ανακούφιση.
Ω! Θα βγει ξανά ο [I][B]τρισμέγιστος[/B][/I] στην οθόνη; Έτσι, υποκλινόμαστε όλοι. Μα γιατί δεν έχει πάρει ακόμα Oscar;
Παραδόξως σαν seiyuu είναι πολύ καλύτερος.
Oct 01 2011 01:07
Botsun → Fallen_Mpougatsa
xaxaxaxaxaxa!!!!
Τώρα θα την καμαρώνεις και στο profil μου! XD
Oct 01 2011 01:06
Fallen_Mpougatsa → Botsun
For the sake of all that is holy to anyone, no one should post more VMs on my profile because that cat is way too awesome. xD
Oct 01 2011 01:04
Napster → Kai
Όχι, όχι, δεν παίζει σε αυτήν την σειρά ο ΘΕΟΣ. Μάλλον δεν ήταν τόσο ποιοτική και δεν μπορούσε να βγάλει πάθος.
Αλλά είχε 2-3 χαζούς ηθοποιούς που σου έσπαγαν να νεύρα, γενικά όμως είναι καλή σειρά (και οι 2 seasons) με ωραία ατμόσφαιρα και OST.
Σε λίγες μέρες θα βγει η δεύτερη ταινία Kaiji...! :( :'(
Υ.Γ. Είδα πριν απο λίγο SKET Dance και θέλω να συνεχίσω το Gintama. :/
Oct 01 2011 01:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed