Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
:hahaha: πρέπει πρέπει! Παρεπιμπτόντως τώρα γύρισα σπίτι! xD Γι αυτό και η μακρά απουσία...χοχοχο, παίζουμε DnD έχεις παίξει ποτέ?
Oct 02 2011 22:29
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Κάτι τέτοια διαβάζω κι από attention whore,θα γίνω τσατσά ! XD
Oct 02 2011 22:25
By the way...the boss deserves all the attention he can get!
Oct 02 2011 22:19
:hmmm: there is something different with this page...but my internet is stupid οπότε δε μπορώ να την δω! xD
Oct 02 2011 22:17
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
Mια χαρά ήταν, διασκεδαστική! Γιατί ανέβηκες level?
Oct 02 2011 22:15
GhostPrince → Maffy
αχαχα, πες το ψεματα >.<
ε πλακα πλακα ηταν οτι να νε, κειχε ξεκινησει ωραια ;/ απτο 10τοσο κ εμτα δν πολυ παλευοτανε , αλλα σιγουρα καλυτερο απτο blood C+ , που αρχισα να το βλεπω με ορεξη και με κανε να 8ελω να του κανω drop απτη μεση >.> το καταφερα και το βγαλα αχαχα XDD
το bakuman ωραιο ειναι μωρε, αλλα νομιζω οτι εχει αρχισει και γινεται πσιλο loop, τα πραματα ;o
nice, κιειναι κιαυτο απαυτα π 8ελα να δω ;) για το C, δν ξερω, δν το χω πσαξει, αν κ φαινοτανε καλο, ειναι τοσο χαλια?? xDD
fail stickmen are the best dont look down to them <33 xaxaa, απο τετια ξεκινησα κεγω πλακα πλακα, στο flash, αλλα πανω κατω ηταν γ να κτλβω τα keyframes μετα το ριξα στο 3D :P που μακαρι να ταν σχεδιαση μονο, εδω κανεις και γλυπτικη και σχεδιαση γ να βγει κτ χαχα, τι να πεις, ελπιζω να βγει καλο ^^ και γτ οχι :)
αν chekαρεις το profile μου στα :uhh:[URL="http://ghostprince.newgrounds.com/"]http://ghostprince.newgrounds.com/[/URL], εχω ανεβασει 1-2 ακιροτητες btw :P και το προφιλε pic ηταν απτα παλια που χα κανει στο flash :P (τωρα προσπα8ω να κανω κτ πιο ρεαλιστικο, γιαφτο παιδευομαι και τοσο) >.>
Oct 02 2011 21:09
Maffy → GhostPrince
Χώρα = καταδικασμένη = τρέχα σ'άλλη χώρα όσο προλαβαίνεις xD
Ψιλοχάλια ήταν βασικά. Χίλιες φορές το manga. Τα τελευταία επεισόδια ήταν πάρε το ένα και χτύπα το άλλο αλλά τουλάχιστον τελείωσε \ο/
Το Bakuman 2 το'χα στη λίστα για να δω αλλά κι εγώ καθώς είμαι up to date με το manga και καθώς δεν το βρίσκω πια τόσο τέλειο, αποφάσισα να μη το δω. Βγήκε το Fate/Zero όμως κι ήταν μια χαρά ωραίο! Και γενικά αυτή τη σαιζόν έχω αρκετά που θέλω να δω. Ένας φίλος μου πήγε να με πείσει να δω το C3 αλλά πήγα στο MAL και τα πρώτα reviews+recommendations μ'έκαναν να μην το πλησιάσω καν x)
Και σωστά! Εσυ ασχολείσαι με animation οπότε μπορείς να φτιάξεις τέτοια ο: Όταν τελειώσεις με το καλό, δείξε μου! Μ'αρέσουν κάτι τέτοια ο: Εμένα το χέρι μου δε πιάνει καθόλου στη ζωγραφική/σχεδίαση εκτός από κάτι fail stickmen! xD
Oct 02 2011 20:39
GhostPrince → Maffy
ε δυσκολο, με τη λογικη και τη καφριλα π χουμε ολοι μας...ειδικα οι πολιτικοι, αλλα και οσοι εχουν τη "δυναμη" να κανουν κατι, προτιμουν να κοιταξουν τη παρτυ τους 8αβοντας την ιδια τη χωρα :/ αλλα τι να πεις... (
χαχα, καλα εισαι :P
ε 8α διξει, καλο φαινεται, αν κιακομα 2-3 chapts διαβασα μονο :P
Το ειδα κιεγω πριν λιγο το Αο, καλουτσικο τελος, αν και το περιμενω λιγο καλυτερο ;)
βγηκε και το bakuman η 2ρη season, αν και δν ξερω το κατα ποσο 8α το δω, μιας και ειμαι up-to-date στο manga ;/ περιμενω να βγουν και τ'αλα ανιμε :) Οποτε το χω ριξει καπως περισσοτερα στα μανγκα αυτο το καιρο :if:
και προσπ8ω εδω και 2 μερες κοντα να κανω ενα 3d char(anime style) και μου χει βγει η πιστη ://
τι να πεις.... :P
Oct 02 2011 20:30
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Τσέκαρε το προφίλ μου,θέλω εντυπώσεις για την πρώτη μου προσπάθεια,να το κάνω πιο τσαμάτο....
Και ναι,είμαι attention whore. XD
Oct 02 2011 19:19
Maffy → GhostPrince
Kaλά η χώρα να καταλήξει πουθενά καλά αποκλείεται. Δε φαίνεται να υπάρχει ούτε ένας να σηκώσει το ανάστημα του και να κάνει κάτι εκτός απ'το να ρίχνει λάσπη στην ίδια τη χώρα xD
Κι αύριο γίνεται Γεν. Συνέλευση για να δούμε για κατάληψη κλπ μιας και το πρόγραμμα δεν έχει βγει καν κι αν κάνουμε κατάληψη, πάει το εξάμηνο αν κι εγώ προσωπικά δεν έχω τεράστιο πρόβλημα xD
Καλά έκανες και ξεκίνησες το manga! Πολλοί το θεωρούν κάπως βαρετό και περίεργο αλλά ελπίζω να σ'αρέσει /ο/ Εγώ τώρα πάω να δω το τελευταίο epi του Ao no Exorcist \o/
Oct 02 2011 19:08
Vagelio → Kaidou
Ούτε κι εγώ τα πάω τόσο καλά με την φαντασία. Δεν βγαίνουν ακριβώς από το μυαλό αυτά που φτιάχνω, αλλά αποτελούν ερεθίσματα τα οποία έχω αποκτήσει από το περιβάλλον μου. thanks :)
Oct 02 2011 18:42
laraska → Kaidou
βασικα αυτο το νουαρ στοιχειο το παω πολυ.
να δεις την ταινια του λινκ. ειναι ας πουμε η σοβαρη ταινια με ηρωες.
Oct 02 2011 17:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed