Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Tragic Prince → Night Wizard Seal

μικρη σατανιστικη φωκια XD
Oct 03 2011 18:52
Photo

Zentsugi → Sparda

Οκ, μην σκοτιζεσαι τοσο, δεν νομιζω οτι η σκηνοθεσια ειναι το μονο στοιχειο που κανει ενα anime καλο. Εξαλλου ειχε δουλεψει και στο xxxHolic που ητανε μια αρκετα καλη σειρα.
Oct 03 2011 18:40
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Γιατί νομίζεις ο οργανωτής την κάλεσε :P, μόνο της είδε οτι γινόταν συναυλία και ήρθε. Αυτοί οι φωτογράφοι απλά βολοδέρνουν στην πόλη με μια κάμερα και κυνηγάν από ''μεγάλα λαβράκια'' εως συναυλίες νέων συγκροτημάτων που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. [SPOILER]Με τη κοπελιά έπεσαν μόνο κάτι γλωσσόφιλα και τίποτα παραπάνω :P lol[/SPOILER]
Oct 03 2011 18:35
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

Βρε,το main point δεν ειναι αμα ηταν ομορφη η κοπελια ...τι εγινε μετα ειναι... :P anyway κανεις την διαφορα οντος..εγω απλα παιζω οταν μπενω :P τωρα για την φοτογραφο δν θα επρεπε να ρωτησεις την οργανοση?? :S
Oct 03 2011 18:32
Photo

Kai → Botsun

Σωστό κι αυτό :hahaha:
Oct 03 2011 18:27
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Μια χαρά είναι και το unusual. Όμορφη η κοπελιά, μην ανησυχείς ;). Όσο για φωτογρεφίες, όσο τραγουδούσα είδα μια δημοσιογράφο με επαγγελματική φωτογραφική που τράβηξε κάμποσες, τώρα που τις ανέβασε και πως την βρίσκω αυτήν για να μου τις δώσει :hmmm:, παρεπιπτώντος, το ίδιο έγινε και στο προηγούμενο μας live το Σεπτέμβριο, τράβηχτηκαν πολλές φωτο αλλά που πήγαν ??????:hmmm:????? fb δεν έχω, κάνω τη διαφορά όπως μου λένε οι φίλοι μου.
Oct 03 2011 18:18
Photo

Maffy → GhostPrince

Σαν ιστορία, καλό ήταν αλλά το fanservice μου σκότωσε όλη τη χαρά. Ότι και να κάνανε, κάπου θα'βλεπες ένα pantyshot ή boobshot ή όταν έκαναν μπάνιο και blehhh, δεν το άντεχα. Όταν έμαθα ότι ο mangaka ήταν hentai mangaka πριν δε με ξάφνιασε καθόλου όμως! Kαι το ξέρεις το ΦBrain! Baσικά το λένε Phi Brain αλλά κανονικά είναι Φ xD Όχι τπτ άλλο αλλά θυμάμαι που είδα το post σου στο thread xD ΚΑΙ UGHHHH, αύριο ξεκινάμε κανονικό μάθημα και τα'χω όλα τα 8 μαθήματα ~.~ Κι αύριο έχω απ'τις 9 μέχρι το απόγευμα ~.~
Oct 03 2011 18:08
Photo

Maffy → zennith666

lol xD ΟΚ ΜY DEAR OTOUTO<3
Oct 03 2011 18:00
Photo

Botsun → Kai

Τελικά,αποφάσισα να μην έχω αναβαθμίσεις. I'm too cool for that ! XD
Oct 03 2011 17:55
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Μπορείς να πας σε [I]machine pistol[/I] ή machine revolver, για να μείνουμε και στα όπλα. Ή τι θα έλεγες γι' [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta_93R"][B]αυτό[/B][/URL]; PS. Check κι εδώ: [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta#Revolvers[/URL]
Oct 03 2011 17:46
Photo

Botsun → Kai

Δεν μπορώ να βρω upgrade για το όπλα μου !!! :cry5: Right hand,i need your help !
Oct 03 2011 17:31
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Ναι, γιατί στις προηγούμενες είχαμε ας πούμε. Αν εξαιρέσουμε το Giant Killing δεν έχει βγει κάτι άλλο. Οπου και πάλι προσωπικά τρομαξα όταν είδα να κόβουν μερικά πραγματάκια στα 5 πρώτα, τρόμαξα και έμεινα στο manga, σκοπεύοντας να μην το συνεχίσω μέχρι να καλύψουν οι scnalators τα κεφάλαια που πιάνει το άνιμε. Έλα όμως που κι εκείνοι αποφασισανε να βγάζουν πιο συχνά τα κεφάλαια που καλύπτουν την ιστορία μετά το τέλος του manga! (>.>) Καταραμένη τύχη. Πάντως δεν έχω παράπονο. Shin Prince of Tennis τον Γενάρη. Και πιθανότατα Kuroko No Basket και Area No Kishi στη Ανοικιάτικη σαιζόν (και νωρίτερα δε με χαλάει), ήρθαν και έδεσαν. Ίσως παραπέσανε μερικές από τις λαμπάδες σου και είδαμε το φως. Άντε τώρα σιγά-σιγά να παίρνει και κανένα seinen sports σειρά, αφού δεν μεταφράζονται να τα δούμε σε άνιμε τουλάχιστον.
Oct 03 2011 17:05
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

γενικος ντυνομαι λιγο περιεργα...unusual αμα θες.. ^_^ ομορφη η κοπελια.. ? ;) υπαρχουν τπτ φοτογραφιες απο το event? Α! εχεις fb?
Oct 03 2011 16:53
Photo

Napster → Kai

Μιας και είπες για manly tears, θέλω να δω τα θρυλικά manly tears που θα ρίξει ο Tatsuya. xD Έχεις δίκιο σε αυτό, μάλλον θα πρέπει να ανάβω 1 λαμπάδα για κάθε anime που θέλω γιατί στο DW άναψα πάνω απο 2 και είδες τι αριστούργημα έγινε. Κανά καλό sport anime δεν έχουμε αυτή τη season. :/
Oct 03 2011 16:48
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Το έβαλες :blingeye2:. Έπρεπε όντως να το είχα περιποηθεί λίγο ακόμα...
Oct 03 2011 16:44