Community Status Updates
Zentsugi → Sparda
Same here. Απο το Fate/Stay Night που ηταν απο τα πρωτα anime που ειδα (το οποιο με πωρωσε) μεχρι και το Visual Novel. Αν και αντικειμενικα το Fate/Zero ειναι πολλα υποσχομενο.
Oct 04 2011 04:46
Kamen Tantei Zura → Napster
και για τα δύο είναι. ώστε να έχουν τάξη. κάπου το είχα δει.
Oct 04 2011 01:04
iristella → Maffy
Hello. :)
Yπάρχει αυτός ο κανόνας όντως και καλό είναι να τηρείται. Επιτακτική ανάγκη να σβηστεί το post δεν υπάρχει απλά φρόντιζε να τον τηρείς από εδώ και στο εξής μιας και το έμαθες για να μην ξεχειλίσει το thread. :)
Oct 04 2011 00:24
Napster → Kai
To Giant Killing ήταν ΟΚ, βέβαια το περίμενα καλύτερο αλλά τεσπα. Όταν άρχισα το anime του, την επόμενη μέρα κατέβασα και τα chaps αλλά δεν το έχω αρχίσει.
Το Area No Kishi θα το δω σίγουρα, λογικά και το άλλο με το μπάσκετ.
Seinen sport, ε?:hehehe:
[SPOILER][IMG]http://www.manuarte.gr/getattachment/202a4da1-3dd5-47d8-9f2e-507462693c1a/%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1.aspx?width=460[/IMG][/SPOILER]
Είδα περίπου 30 επεισόδια σήμερα απο ένα anime και είμαι κάπως έτσι τώρα...:deadga6::sadist:
Btw, μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο απο το Phi Brain, ειδικά το τραγουδάκι που έβαλαν στο τέλος ήταν epic.
Oct 04 2011 00:20
Maffy → GhostPrince
Όλα εξηγούνται, δεν εξηγούνται? xD
Eμένα προσωπικά το πρώτο επεισόδιο κάπως γελοίο μου φάνηκε αν και σε πολλούς άρεσε αλλά θα δείξει. Δεν μπορώ να πω ότι με θάμπωσε xD
Και blehhh, θα'θελα να κάτσω κι άλλο, Στομ μεταξύ παίζει να το κλείσουν κι οι ίδιοι οι καθηγητές τη σχολή γιατί κόβουν συμβάσεις xD Και υπάρχει πάντα η επόμενη γενική συνέλευση την άλλη βδομάδα! xD
Oct 04 2011 00:15
Maffy → iristella
Hai o/
Μια χάρη παρακαλώ! Φαντάζομαι έχεις editing abilities για καθενός το post στο forum και μόλις μου'παν ότι στο "Post your desktop" υπήρχε ο κανόνας να στέλνεις είτε μια φορά σε κάθε σελίδα είτε αν έχει περάσει μια βδομάδα απ'το τελευταίο post και εγώ δεν το'ξερα και έστελνα όποτε μπορούσα γι'αυτό αν μπορείς, βάλ'το στο πρώτο post για να μην ξαναγίνει αυτό το λάθος ο/
Oct 04 2011 00:08
Maffy → Kamen Tantei Zura
Ok αυτό ομολογώ δεν το'ξερα και καθώς κανένας δε μου'πε τπτ, παρασύρθηκα. ΚΑΙ αυτό αλλάζει κάθε 3 x) Εγώ στέλνω κάθε φορά που στέλνει κάποιος 8D Αλλά οκ, από'δω και πέρα θα περιμένω αλλαγή σελίδας ή μια βδομάδα! Ευχαριστώ!
Πάω να ζητήσω συγγνώμη κι απ'τον Ianus και να ζητήσω απ'την iristella να τον βάλει τον κανόνα στο πρώτο post για να μην υπάρξουν τέτοια λάθη ξανά ^-^
Ευχαριστώ ο/
Oct 04 2011 00:04
Kamen Tantei Zura → Maffy
Δεν ξέρω που τον λέει τον κανόνα ακριβώς, αλλά εμάς μας είχανε πει όπως και στο rate thy neighbor ποστάρεις σε μία σελίδα και περιμένεις να έρθει η επόμενη, εκτός αν περάσει έστω μια βδομάδα ας πούμε από τον τελευταίο που πόσταρε.
Ντάξει, αφού δεν σε είπε κανένας τίποτα δεν ξέρω. Δικαίωμά σου είναι. Αλλά το κάθε 3 λεπτά είναι υπερβολικό :P
Oct 04 2011 00:00
Maffy → Kamen Tantei Zura
Για να μην κάνω και spam, υπάρχει κανόνας που το λέει? Δε θέλω να κάνω λάθος και κανένας δε μου έκανε παρατήρηση και δεν είμαι η μόνη που στέλνει πάνω από μια στην ίδια σελίδα γι'αυτό το λέω :<
Oct 03 2011 23:51
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Ναι, είναι τόσο υπέροχο!! :D :D
Μη λες χαζομάρες ^_^ Μια χαρά είναι!
Oct 03 2011 23:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed