Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoHazuki

[COLOR=Lime][SIZE=7]EYE CANCER[/SIZE][/COLOR]
Oct 03 2011 22:30
Photo

Night Wizard Seal → The Tragic Prince

Δεν είμαι σατανιστής. Ταοϊστής είμαι. :P
Oct 03 2011 22:27
Photo

Putin → Sakura!!!

Είναι από το γκέημ. Τώρα αν αυτή η σκηνή έχει μεταφερθεί στο άνιμε ή όχι, σε αφήνω να το διαπιστώσεις μόνη σου. Αν διαβάσεις τα τελευταία ποστς στο ανάλογο θρεντ, ακόμη και χωρίς τα σπόιλερς, θα καταλάβεις πως αξίζει να το συνεχίσεις. Πολύ καλή σειρά γενικά, όχι μόνο της σαιζόν ή της χρονιάς.
Oct 03 2011 22:08
Photo

GhostPrince → Maffy

:kakaka: Ναι οντος, το χαλαγε, ωρες ωρες καταντουσε σπαστικο αλλα νταξει, σε γενικες γραμες ωραιο ητανε για μενα :P χαχαχα, hentai :p...ετσι εξηγουνται ολα xDDD α αυτο λες, ναι πρεπει αν χα κανει com, ειναι απαυτα π 8ελω να ξεκινησω, αν και δν το δα το πρωτο επ. ακομα :P ελα μωρε, υγεια xDD ganbatte ^^ εγω παλυ εχω ακομα μερικες μερουλες μεχρι τις 10 τ μηνα ;p
Oct 03 2011 22:06
Photo

Warchief → Anelis

χρόνια πολλά :D
Oct 03 2011 22:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Sakura!!!

Ha ha δε με ρώτησες κάτι! ^^
Oct 03 2011 21:34
Photo

Sparda → Zentsugi

Εντάξει, it's not like ότι καίγομαι να το δω κι όλας. Αυτό που καίγομαι να δω είναι το Fate/Zero, που με αντάμειψε με ένα επεισόδιο που λάτρεψα - αν και είμαι τραγικά biased υπέρ του franchise :D
Oct 03 2011 21:18
Photo

SuteraVagelio

nai piga kai ego!!min nomizeis oti kai ego katafera tpt apla i ebiria itan auti pou a3ize...!:)
Oct 03 2011 20:57
Photo

Sakura!!! → Putin

Η sign σου είναι από σκηνή στο anime ή fanart? σε ερωτώ διότι το έχω ψιλοπαρατήσει και χρειάζομαι ένα σπρώξιμο για να το ξαναρχήσω.. γίνεται πιο καλό μετά?
Oct 03 2011 20:32
Photo

Sakura!!! → Fallen_Mpougatsa

.λάθος ερώτηση σε λάθος άτομο.. γκομέν :joyful:
Oct 03 2011 20:29
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

:P [SPOILER]Αχουυυ! Το κα'ι'μενο το παιδι...:P Δεν πηραζει ...το ονοματακι δν το'μαθες? :S ετσι εσυ φιλας κοπελιες διχως να γνωριζεις τα ονοματα.... πωπω....καλε ..εσυ εισαι επικηνδυνος.. XD[/SPOILER]
Oct 03 2011 20:20
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Υποτίθεται οτι αυτή είναι η δουλειά τους :P [SPOILER]Δεν πρόλαβα τίποτα άλλο γιατί μετά πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου για μετα-συναυλίας γλέντι και έπρεπε να φύγω :smokingg: :P [/SPOILER]
Oct 03 2011 19:30
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

Α! καταλαβα βολοδερνωτεμπελοσκυλα ^^ [SPOILER]Ο_0 WHOOT??!!! ΜΟνο γλωσσοφιλα... πφφφ... :P[/SPOILER]
Oct 03 2011 19:14
Photo

iristella → SpeedFreak

Τhank you dear. :) Να σαι καλά.
Oct 03 2011 18:56
Photo

SpeedFreak → iristella

[COLOR="DarkGreen"]Τέλειο avatar και signature..[/COLOR]
Oct 03 2011 18:52