Community Status Updates
Warchief → eyl
Mawaru Penguindrum. ΠΡΕΠΕΙ να το δεις! Έχει φτάσει στα μισά και μέχρι στιγμής το θεωρώ καθαρό 10άρι.
Oct 05 2011 02:45
Sparda → Zentsugi
Nice. Κατέβασα τώρα ένα Kagetsu Tohya patch - αν και το όνομα με τρομάζει λίγο, λέει patch v.0.5.2 ελπίζω να μην είναι ημιτελές ή τίποτα τέτοιο.
Το Μelty Blood έχει πολλή πλάκα. Giant Akiha ftw :P
Ωραίο αυτό στο warcraft. Και είχα σκεφτεί ότι θα ταν ωραίο κάτι τέτοιο, αλλά να που τελικά άλλοι το έκαναν πραγματικότητα.
Oct 05 2011 00:56
Zentsugi → Sparda
I have it all in here.. In my hard drive. English patches, translated VNs & voice overs.
To Kagetsu Tohya εχει βγει μεταφρασμενο, οποτε μπορεις να το ψαξεις. Και το Melty Blood εχω δει. Διαβασα και το manga.
Εγω δεν εχω PS2 οποτε με αφηνει λιγο αδιαφορο.
Το fight of characters ήταν ενα map στο wc3 το οποιο ηταν δημοφιλες οταν ημουν 2α-3η Λυκειου νομιζω. Ηταν ενα map οπου διαλεγες απο διαφορους anime characters (Απο Naruto, One Piece Hellsing, Shingetsutan Tsukihime και αλλα πολλα και επαιζες ξυλλο με skills που αντιστοιχουσαν στις ικανοτητες των anime characters. Το ωραιο ειναι οτι τους ειχαν κανει remodel να φαινονται οπως οι κανονικοι χαρακτηρες. Και ειχαν βαλει και ατακες απο τα anime να παιζουν οταν εκαναν επιθεσεις. Δες αυτο το βιντεακι για να καταλαβεις αν δεν βαριεσαι. Παιζει και τον Shiki Tohno που ηταν ο πιο OP ηρωας και ειχε γαματο voice over.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=IJNppXvlxvU[/url]
Oct 05 2011 00:33
Sparda → Zentsugi
Γενικά το OST είναι επικό.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=9cwgzZ-Mf5U&feature=related[/url]
Το Tsukihime το ξεκίνησα τελείως τυχαία και πορώθηκα. Τότε μιλάγανε όλοι και στο thread εδώ για το visual novel, οπότε όρμηξα. Έβαλα και updated versions των bgms και γούσταρα. Αμέσως συνέχισα με Plus-Disc + Melty Blood <3
Το Fight of Characters όντως δε γνωρίζω τι είναι, αλλά ακούγεται ενδιαφέρον.
Το Κagetsu Tohya υπάρχει μεταφρασμένο; Το έχω στα Ιαπωνικά αλλά δεν έχω ακούσει κάτι για English Patch/sth.
Την Ciel την τερμάτισα πρώτη γιατί 2 από τις επιλογές μου ήταν 100% για Ciel path, από ότι διάβασα μετά σε Walkthrough. Αυτή στην αρχή που σε ρωτάει αν θες να τσεκάρεις στην αρχή ποιος κάνει θόρυβο με το σφυρί με το που φτάνεις στο σχολείο, και μετά τον τεμαχισμό της Arcueid, που διάλεξα ότι την σκότωσα στα αλήθεια και δεν ήταν όνειρο, οπότε πήγα στο σπίτι της Ciel για να ηρεμίσω. Απόλαυσα ιδιαίτερα το path της Kohaku. So sad :(
Το Fate το κατέβασα και κοίταγα κάθε μέρα το site με το english patch μέχρι να ολοκληρωθεί. Τρελό κάψιμο. Είχα κατεβάσει ένα θινγκ με τις φωνές, αλλά για κάποιο λόγο δε το δέχτηκε οπότε το έπαιξα έτσι. Μακάρι να βγαίνανε και εδώ τα PS2 games Type-Moon..
Oct 05 2011 00:22
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε να το φιλοσοφήσω, ήταν τα πρώτα που σκέφτηκα με το 'γιατί να λακίσουν'. Με βάση την νοοτροπία του προηγούμενου παιχνιδιού και τι στάση κρατάει ο καθένας σε τέτοια παιχνίδια, δεν είναι δύσκολο να δεις από που μπάζει κάτι τέτοιο. Στο συγκεκριμένο νομίζω πρέπει να λες κι ευχαριστώ αν είσαι επιθεωρητής/δολοφόνος αν έχεις συνεργάσιμους συμπαίκτες. Το πόσο χάνεται γενικότερα το νόημα το είδα πέρσυ και αυτό ήταν το μόνο που με φόβησε, γι' αυτό και το σκέφτομαι ακόμα για φέτος.
Να το τελειώσεις. Έτσι κι αλλιώς είσαι στα τελευταία επεισόδια και μ' αυτά που θα γίνουν δε θα μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.
Oct 05 2011 00:08
Kai → Napster
:hahaha: Παίζει, έχω την τάση να πρήζω τους γύρω μου όσο περισσότερο μπορώ.
Από το Dear Boys είχα το πρώτο επεισόδιο πριν κάτι... όχι πριν πολλά χρόνια. Απ' όσο θυμάμαι ο πρωταγωνιστής προσπαθούσε να μαζέψει μια ανύπαρκη ομάδα μπάσκετ. Θεϊκή η σκηνή που περνούσε με δραματικά πλάνα όλες τις κοπέλες τις ομάδας μπάσκετ των κοριτσιών. Αχ, πρέπει να κάτσω να το δω κάποια στιγμή.
Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας bishounen, [url=http://myanimelist.net/manga/11652/Kuroko_no_Basket/characters]καμάρωσέ τους απλά[/url]
Of course το είδα. Η πρώη συμμαθήτρια του Shinagwa συμπαθέστατη, να την δούμε κι άλλο. Μ' άρεσε που δεν το τράβηξε πολύ με το ψέμα και βγήκε στην φορά στα γρήγορα. Αποφύγαμε τις τρελές παραξηγήσεις. Άντε να δούμε, όταν δούμε, τι θα γίνει και στη συνέχεια.
Τι κάψιμο ήταν αυτό; XD Τόσο καλό δλδ.
XD Σιγά μωρέ, λες και το είχαμε κρυφώ. Νομίζω πως θα ξαναζήσουμε στιγμές Yugioh και θα πιστεύουμε όλοι στην καρδιά των παζλ.
Oct 05 2011 00:02
Zentsugi → Sparda
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=BTy77FMwO6o&feature=related[/URL]
Αυτο ειναι απο την ταινια αλλα ειναι κι αυτο επικο.
Και φυσικα μιλαω για την Arcueid. Εξαλλου ηταν υποψηφια νυφη στο Mai Waifu thread. Απο τα πρωτα anime που ειδα, ισως το πρωτο τοσο δραματικο. Το ξεκινησα γιατι μου ειχε αρεσει πολυ ο Shiki Tohno στο Fight of Characters map στο wc3 (δεν ξερω αν ξερεις περι τινος προκειται) και ήταν το πρωτο σκοτεινο/drama anime που ειδα. Το ειδα πριν το Fate/Stay Night και επαιξα τα 2 Visual Novels πριν του Fate/Stay Night (Θα επαιζα το FSN πριν το Kagetsu Tohya, αλλα δεν μπορουσα να το κανω να παιξει στο PC μου. 1 χρονο μετα το καταφερα).
Επισης φρικιαστικο το ποσο ευκολα ψοφουσες σε εκεινο το VN. Αν και μετα τα πρωτα 2 paths (δεν εχει σημασια ποια) το πηγαινες απο ενστινκτο. Επισης ποτε δεν καταφερα να τελειωσω το route της Ciel. Ποτε δεν τη συμπαθησα και βαριομουν να παιξω το route της.
Εξαλλου το tsukihime ειχε πολυ περισσοτερα route. Αν και το FSN ειναι πιο καινουργιο. Κατεβασα και το voice acting patch για το FSN μαζι με το novel και το απολαυσα με voice acting.
Και τοτε συνειδητοποιησα πως ο Seiyu του Shirou ειναι ο ιδιος που κανει τον Ishida και τον Sasuke.
Oct 05 2011 00:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
You mad, το ξέρω πως δεν εννοούσες αυτό, για πλάκα το είπα. Έλα, είχα και το Lol από δίπλα!
ΟΚ ΟΚ έχεις δίκιο...αν κι εμένα πάλι θα μου άρεζε! :if: αλλά δεν έχει νόημα να το κάνεις αν δεν περνάς καλά...Πάντως αν το όλο θέμα πάει στον βρόντο εμενα με βλέπω να τρολλάρω με κανα Oga εκεί μέσα ή μάλλον για το παιχνίδι ταιριάζει καλύτερα ο Himekawa -εφόσον είναι από τους λίγους που σκέφτονται στο συγκεκριμένο manga-. Αλλά θα ήταν επικό να έπαιρνα κάποιον τέτοιον χαρακτήρα -αλλιως παίρνουμε και τον Kudo και το παίζουμε detective-.
Xα χα πάντως το έχεις φιλοσοφήσει και το έχεις πάρει κι από φόβο έτσι?
:3 λέω να το τελειώσω σήμερα!
Oct 04 2011 23:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
Κατ' αρχήν δεν αναφερόμουν μόνο σ' εσένα. Ούτε είπα ότι κι εγώ δε θα έβγαζα ή δεν έβγαλα πέρσυ τον Neuro ooc. Eξαρτάται από τον χαρακτήρα που θα διαλέξεις, αν μπορείς να τον χειριστείς και αν σε βολεύει να τον χειριστείς για το αν θα βγεις ooc ή όχι. Τα είδες πέρσυ, δε χρειάζεται να το αναλύσω.
4-5 άτομα + κάποιους άλλους που μπορεί να θέλουν να πάρουν μέρος με χαρακτήρα από το ίδιο άνιμε. Θα είναι σχεδόν χαμός και δε θα έχει και πολύ ενδιαφέρον έτσι. Γιατί να λακίσουν στο ψήφισμα; Γιατί σκέψου ότι οι δυο μπορεί να είναι δολοφόνοι και ο ένας επιθεωρητής και να πρέπει να ψηφίσουν ανάλογα με το συμφέρον τους τι έχει να γίνει. Εκεί όχι μόνο δε θα παίρνουν κουράγιο, αλλά μπορεί να πρέπει να επιλέξουν και θύμα. Συν ότι μπορεί να νιώσει ο άλλος ότι το εκμεταλλεύτηκες αργότερα. Επίσης άμα σε δούνε οι άλλοι να είναι τόσο συνεννοημένος με τον άλλον, έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να σε κατηγορήσουν για δολοφόνο ή να σε υποψιαστούν για επιθεωρητή. Και-και-και, βαριέμαι να τα γράφω.
Με λίγα λόγια θεωρώ όχι μόνο πως δε θα ήταν ωραία αλλά μειώνει την ποικιλία με τόσα άτομα και προκαλεί και προβλήματα. Do not want, sorry.
Nice. Mε το καλό να το τελειώσεις, δεν μείνανε και πολλά.
Oct 04 2011 23:46
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Zura~! :joyful: Τι γίνεσαι? Φαντάζομαι ξέρεις γιατί είμαι εδώ, αν σαν καλός stalker παρακολουθούσες τα VMs της αδερφούλας. Αλλά σε περίπτωση που δεν το έκανες, ψήνεσαι αν γίνει κι όταν γίνει το καινούργιο Η νύχτα πέφτει να πάρουμε εγώ εσύ ο junpei κι αν τελικά ψηθεί και η αδερφή σου (Τ^Τ που δεν την βλέπω) απο Reborn! ?
Oct 04 2011 23:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, λεστι, εσύ κι ο Tohru έχετε αυτήν την αγάπη για το χρήμα...
Δε με εμπιστεύεσαι να κρατήσω έναν χαρακτήρα IC? Oh, Im hurt~! Lol, πάντως δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι όταν λέω ομαδικό εννοώ τους πάντες όλους έτσι? Εννοώ εμάς τους τέσσερις που θέλουμε και συνεννοούμαστε. Σιγά αν ήταν για κανέναν άλλο που δεν ήξερα μην το πρότεινα. Και σιγά ρε συ, γιατί να λακίσουν στο ψήφισμα? Πάντα μιλάω για μας τους συνεννοημένους στο επίπεδο RP που εύκολα ο ένας θα παίρνει κουράγιο από τον άλλον.
Θα την πω κι εκείνη αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα, μεταξυ μας θα μαστε. Γι αυτό και θα πάρουμε κάποιους που μπορούμε να παίξουμε. Αχ πες ναι πες ναι πες ναι.
Sorry, το ξέρω ότι πρήζω αλλά θα ταν πολύ ωραία να το κάναμε έτσι... :3
Παρεπιμπτόντως: επισόδειο 19!
Oct 04 2011 23:38
Sparda → Zentsugi
Την ταινία την λάτρεψα και εγώ. Μπορεί κάποιος άσχετος με Fate/Stay Night να μην καταλάβαινε τα πάντα και να του φαινόταν ότι η πλοκή 'έτρεχε' αλλά για fans είναι ό,τι πρέπει. Δείχνει τις καλύτερες σκηνές animated. Αγαπάμε:D
Από τις ηρωίδες εμένα μου αρέσει η Rin περισσότερο, αλλά γενικά μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες των Τype-Moon (μέχρι και χαρακτήρες σα τον Shinji). Λάτρεψα το 2ο path ιδιαιτέρως γιατί είχε Archer main character+ Rin main romance <3
Το πρώτο αν και είχα δει το anime και περίμενα πολλές ομοιότητες, με εξέπληξε ευχάριστα (σε συνδιασμό με το Intro που χειρίζεσαι τη Rin και δεν έχεις επιλογές) και με έκανε να εκτιμήσω τον χαρακτήρα της Saber απίστευτα γιατί ήταν πολύ εύκολο να χάσεις αν δεν σε είχε εκτιμήσει περισσότερο από την 'ευχή' που ήθελε να κάνει. Μου φάνηκε γαμάτο, γιατί ξέρεις στο anime somehow το 'ξέρεις' ότι θα υποστηρίξουν οι καλοί ο ένας τον άλλον κλπ, ενώ στο visual novel, που με το παραμικρό καταλήγεις σε bad ending, σου δίνει μια ευχαρίστηση που το καταφέρνεις.
Το 3ο path το άρχισα και μου έδινε την εντύπωση ότι όλα τα προηγούμενα paths ήταν εισαγωγικά. Στο πρώτο μαθαίνεις όσο πιο πολλά μπορείς για τους masters (το concept του τι σημαίνει master/τι επιλογές έχει κλπ) ενώ στο 2ο για τους servants αντίστοιχα.
Π.χ. εκεί που η Sakura νικάει τον Gilgamesh για την πλάκα της, δε θα σήμαινε κάτι για κάποιον που δεν είχε δει τι μπορούσε να κάνει ο Gilgamesh στα προηγούμενα paths (Και τις 2 φορές ήταν τελικό boss!). Επίσης αν και είμαι κατά των χαρακτήρων τύπου Sakura, (προστάτεψέ με, παιδική φίλη/crush syndrome etc) στο τρίτο path, την αγάπησα και κατάλαβα και τον Shirou στην απόφασή του. Επίσης με πόρωσε πολύ ο Kotomine. (ξέρω αστείο). Ενώ στα προηγούμενα, και κυρίως στο 2ο, ήθελα να του ρίξω μπουνιά. Χάρηκα που μας εξήγησαν πράγματα και για αυτόν. Και φυσικά, επιτέλους είχαμε πιο πολύ Rider:D
Οι μουσικές είναι έπικ. Ακόμα και αυτές που είναι anime only όπως [url]http://www.youtube.com/watch?v=71aDQ3go96M[/url]
Αλλά και του novel (που νομίζω κάπου έπιασα remake μερικών που δεν ήταν στο original Fate anime/movie στο spin off που βγάλανε τώρα το Carnival Phantasm - συγκεκριμένα κάπου πήρε το αυτί μου αυτό σε remake [url]http://www.youtube.com/watch?v=xe821OoYPUY&feature=iv&annotation_id=annotation_187660&src_vid=8xGFwM4GJ4s[/url] )
Τώρα στο Fate/Zero, σχετικά με τη Saber το μόνο που φοβάμαι είναι πώς θα της φέρεται ο Kiritsugu, γιατί από κουβέντες που έκανε με τον Shirou δεν φάνηκε να τον συμπαθεί και είπε ότι της απεύθυνε το λόγο μόνο 3 φορές...για τα command spells...
Θέλω όμως να δω τη σχέση Kotomine/Kiritsugu και πόσο θεοί είναι αυτοί οι 'παλιοί' servants.
Στο Tsukihime να μαντέψω ο έρωτας ήταν η Arcueid?
Oct 04 2011 23:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed