Community Status Updates

-
Hajime_Saito
Μ'ευχαριστείς άλλη φορά.
Sep 13 2015 21:30 -
Petran79
α ναι, φχαριστώ, ξέχασα να δω το τρέηλερ!Είχα διαβάσει πως το ετοιμάζουν και ουσιαστικά αλλάξαν τους χαρακτήρες. Κατά βάθος είναι τα ίδια πόνυ πριν από τη μύνηση. Με Skullgirls Engine ίσως βγει καλύτερο και από τα Skullgirls!
Sep 13 2015 22:44

Gilmaru → Zentsugi
Αν αρχίσεις ESO πες εντυπώσεις. Σκεφτόμουν καιρό να το πάρω, αλλά κολλάω να δώσω τόσα λεφτά για ΜΜΟ και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Θέλω να ακούσω και την άποψη ενός Elder Scrolls fan.

-
Zentsugi
will do!
Sep 14 2015 08:01

SpeedFreak → LethalMike
Mα το μαλλακι σου ειναι τοσο ουαου..Πες μου κατι..Ποιός ειναι ο Γιαπωνεζος στη φοτο??

-
LethalMike
Ιαπωνας... Duhhh
Sep 11 2015 14:20 -
SpeedFreak
Ναι ο Ιαπωνας λοιπον..μην με κρατας αλλο σε αναμονη
Sep 11 2015 14:21

SpeedFreak → LethalMike
Lethal Mike θα σου κανω εγω καποια μερα ενα κουρεματακι μουρλια... ασε τα αλλα κομμωτηρια.

-
SpeedFreak
Εισαι μεγαλο ζηζανιο
Sep 10 2015 21:10 -
LethalMike
Ευχαριστω για τη προσφορα, μιας και ειμαι λοιπον μεγαλο ζηζανιο πρεπει να με κουρεψεις..
Sep 11 2015 14:18

LethalMike → vectrapearl
Ει μαν, ανεβαινω αθηνα και θελω κουρεμα, να περασω να με κουρεψεις να με κανεις κουκλι;

-
LethalMike
Ροδο φιλε μου, εδω τρωνε χαβιαρι για πρωινο. 12 ευρω το κουρεμα παει.
σαββατο-κυριακη θα ειμαι αθηνα ;p
Sep 10 2015 14:00 -
vectrapearl
σαββατο ειμαι απο της 9 μεχρι της 3..κυριακη μονο η κλεφτες και τα ρολογια δουλευουν
Sep 10 2015 16:06 -
LethalMike
βλεπουμεν τοτε
Sep 10 2015 17:37

-
LethalMike
Ειμαι μπλε, δεν ειμαι μπλε, δεν ξερω τι σκατα ειμαι, αλλα νομιζω ειμαι μπλε. Μπλε μου φαινεται μαυρο; Πως ξερεις οτι το μαυρο δεν ειναι μπλε; Μηπως κατοικεις σε ενα κοσμο που ολα ειναι μπλε; Μηπως εχεις αχρωματοψια και τα βλεπεις ολα μπλε. Τι ειναι μπλε; Υπαρχει μπλε; Τι καθοριζει η λεξη μπλε; ε;
Sep 07 2015 20:17 -
LethalMike
Εισαι μια μαυρη μυγα.
Sep 07 2015 20:17 -
SpeedFreak
Δεν πάτε καλα μου φαίνεται.... Μάλλον σάπισε το τόφου στο ψυγείο και έπαθες καταθλιψη Lethal Mike
Sep 10 2015 21:00

SpeedFreak → LethalMike
Εχμ... με έπιασαν τα ψυχολογικά αβυσσαλέα κακά μου γιαυτο δεν έτρωγα.. Δεν αγγ΄ζω φαγητο στις εξης περιπτωσεις: οταν ειμαι στενοχωρημένη,θλιμμένη,απογοητευμενη,αγχωμενη,κουρασμενη και ξεχναω να φαω οταν ειμαι ευτυχισμενη

-
SpeedFreak
αχαχαχαχαχαχα νομίζω ότι σε καλέι... και αυτό δεν είναι σίγουρα κάλεσμα για μάχη.. αχαχαχ χιχχιχιχιχ
Sep 21 2015 22:10 -
Kamui
Όλα για να ζηλέψω εγώ σου τα λέει, να ξέρεις.
Sep 21 2015 22:17 -
LethalMike
speedfreak μαναρι μου μην τον ακους, ζηλευει... επειδη περναμε καλα
Sep 22 2015 01:16

Tristessa → Takayama Yuichi
Έχεις δείξει επανειλημμένα εριστική συμπεριφορά, που έχει οδηγήσει ουκ ολίγες φορές σε flame. Και ακόμα χειρότερα, το κάνεις στη Black Hole, ένα thread εκ των πραγμάτων πιο χαλαρό από άποψη moderating, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να περιοριστεί ένα οποιοδήποτε πρόβλημα. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, από άλλα μέλη που το εκμεταλλεύτηκαν επειδή ήθελαν να προκαλέσουν πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι αυτή η πρόθεσή σου, αλλά αυτό το αποτέλεσμα έχουν τα post σου. Θέλεις πραγματικά να συζητήσεις στο forum για κάποιο θέμα, ειδικά για το φεμινισμό; Lose the attitude και σεβάσου το συνομιλητή σου, we really can be nice.

-
Tristessa
mmhm, that's mature. don't ever say I didn't explain tho.
Sep 03 2015 14:55 -
Takayama Yuichi
Mature ή όχι μόνο αυτό έχω να σου προσφέρω. Δεν σε καλύπτει;
Sep 03 2015 21:01 -
Tristessa
oh buddy, letitgo.mp3
Sep 03 2015 21:33