Trist, Trist! Can I try please? I'm better than Vetus-senpai I promise!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2015 - 22:13
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2015 - 22:21
The dangers of selfie sticks
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2015 - 23:18
Also το 50sog δεν έχει rape fantasy ούτε καν σε επίπεδο consensual non con. Έχει χίλια πεντακόσια άλλα προβλήματα βέβαια αλλά τώρα που το έχω διαβάσει και είμαι και γυναίκα δεν ξέρω αν μπορώ να το κρίνω κιόλας. Είμαι σίγουρη όμως ότι ο Vetus θα μου πει τί πρέπει να κάνω. Τί διάολο, όλο και κάποια εικονίτσα που αναμασάει σκέψεις άλλων θα βρει να ξετρυπώσει.
Εγώ Vetus δεν θα σου πω ότι είσαι troll. Είσαι απλά προβλέψιμος, βαρετός, χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης και πρωτοτυπίας και απλά έρχεσαι εδώ όποτε θυμάσαι να πετάξεις κανα βλακώδες τσιτάτο για το οποίο δεν έχεις ιδέα που είπε κάποιος άλλος τον οποίο δεν γνωρίζεις και τρέχα γύρευε. Δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάτι, δεν σε ενδιαφέρει καν να προσπαθήσεις, δεν σε ενδιαφέρει καν να μπεις στη διαδικασία να χρησιμοποιήσεις δικές σου λεξούλες για να την πεις στις κακές φεμινίστριες. Είναι σαν η ύπαρξη σου να γυρίζει γύρω από την χαρά που παίρνεις νομίζοντας ότι η εικονίτσα ή το link που πέταξες ισοπέδωσε την κοσμοθεωρία μας και κλαίμε τα λεφτά μας για τα σουτιεν που κάψαμε. Σαν το Φαίδωνα στην Ανάφη που παρά τις προτροπές της μάνας του πάντα πήγαινε και άφηνε τα κουραδάκια του μέσα στη μέση της παραλίας. Ηλικία Φαίδωνα : τριών.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 00:07
https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias
http://rationalwiki.org/wiki/Willful_ignorance
Και στην καλύτερη των περιπτώσεων
https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection
Αυτό και πολλά άλλα forums in a nutshell.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 02 Σεπτέμβριος 2015 - 00:07
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 00:27
Εκτός από μεγάλο κωμικό ταλέντο είσαι και τεράστιο επιστημονικό μυαλό. Look at you με όλες αυτές τις μεγάλες λεξούλες και τα links από τη wikipedia. I could eat you up <3
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 00:39
Εκτός από μεγάλο κωμικό ταλέντο είσαι και τεράστιο επιστημονικό μυαλό. Look at you με όλες αυτές τις μεγάλες λεξούλες και τα links από τη wikipedia. I could eat you up <3
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 01:51
εγω θα του ειχα δωσει μπαν. πολυ προσοχη του δινεις mono
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 04:23
Χαχαχα, το τελευταίο σου λέει όλοι οι άλλοι έπεσαν, ας πέσω κι εγώ
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 09:08
Το ανιμε.γρ μας καλομαθαινει. Σκετος παραδεισος!εγω θα του ειχα δωσει μπαν. πολυ προσοχη του δινεις mono
Ενω σε αλλα fοra αντε να καταλαβεις γιατι εφαγες ban, ακομα και αν δεν εχεις διαπληκτιστει με κανεναν.
Να χαιρεστε που υπαρχουν τετοιοι mοds. Δεν προκειται να τους βρειτε πουθενα αλλου.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 14:20
btw μάντεψε ποιες έκαναν σφοδρότατη κριτική στα gender politics του 50SoG: οι ~*σατανικές φεμινίστριες! Κάτι που μάλλον θα ήξερες αν δεν ενημερωνόσουν για το φεμινισμό από αναμασημένα meme μισογύνικων troll.
0/10, plz don't try it again.
That.Που ζεις ρε Vetus,κάθε φεμινιστικός ιστότοπος που υπάρχει ασχολήθηκε με το πόσο σεξιστικό και σκατένιο βιβλίο ειναι το 50SOG.
Πάντως ελπίζω το "οι φεμινίστριες θέλουν να κάνουν μπαν το χ βιβλίο" να είναι απλά κακή έκφραση του βλάκα που έφτιαξε την εικόνα και στην πραγματικότητα απλά να το ξέσκισαν στο βρίσιμο και/η να το μποικόταραν.Δε με νοιάζει πόσο σάπιο και ανήθικο είναι το περιεχόμενο του βιβλίου,banning books is wrong.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 02 Σεπτέμβριος 2015 - 14:21
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 15:30
That.Που ζεις ρε Vetus,κάθε φεμινιστικός ιστότοπος που υπάρχει ασχολήθηκε με το πόσο σεξιστικό και σκατένιο βιβλίο ειναι το 50SOG.
Πάντως ελπίζω το "οι φεμινίστριες θέλουν να κάνουν μπαν το χ βιβλίο" να είναι απλά κακή έκφραση του βλάκα που έφτιαξε την εικόνα και στην πραγματικότητα απλά να το ξέσκισαν στο βρίσιμο και/η να το μποικόταραν.Δε με νοιάζει πόσο σάπιο και ανήθικο είναι το περιεχόμενο του βιβλίου,banning books is wrong.
Of course, γιατι να μπαναρεις ενα βιβλιο; Στην τελικη ειναι επιλογη σου να το αγορασεις. Ειναι υποκριτικο απο τη μια, ιδεολογια του φεμινισμου ειναι η ελευθερια του γυναικειου φυλου, και απο την αλλη ζητανε την απαγορευση του.
Πες τα ρε Kalamaris.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 15:48
banning books is wrong.
Ohh you are in for a surprise. Στις φεμινιστικές online κοινότητες το φαινόμενο του Echo chamber είναι τόσο δυνατό που μπανάρουμε τα πάντα. Απόψεις, γνώμες, έρευνες, βιβλία, τρώνε μπαν χωρίς δεύτερη σκέψη εάν δεν συμφωνούν με την ιστορία που θέλουν να προωθήσουν. Οργανώνουν μεγάλες καμπάνιες από e-mail spam όχι σε ιστοσελίδες π.χ. αλλά σε αυτό που τις χρηματοδοτεί, στους advertisers. Τους πιέζουν μέχρι να αναγκάσουν την ιστοσελίδα να κατεβάσει το περιεχόμενο με το οποίο δεν συμφωνούν, ανεξάρτητα από το τι είναι. Μπορεί να είναι βιβλίο, nope it triggers me. Take it down. Μπορεί να είναι forum, nope it triggers me. Take it down. Και πάει λέγοντας. Στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν "Safe spaces" καίνε τα πάντα στο διάβα τους χωρίς να αντιλαμβάνονται την λογοκρισία που ασκούν. Κριτικάρουν τα πάντα και δεν δέχονται κριτική, ποτέ. Το να είναι λάθος, όχι γενικά, αλλά τουλάχιστον στους τρόπους τους ή σε κάποιο μόνο σημείο της θεωρίας τους είναι αδιανόητο. Πάνω απ' όλα όμως είναι υποκριτές. Μιλάνε για ώρες ατελείωτες για το πώς "Misgendering is bad" και "Objectification of women is bad" αλλά όταν κάνουν misgender την Samus Aran ως τρανσέξουαλ γιατί έτσι θέλουμε είναι οκ ή όταν κάνουμε objectify τον Bearded Ryu και του αλλάζουμε το όνομα σε "Hot Ryu" είναι μια χάρα. Και όταν μας την πουν τι κάνουμε; Banned.
Συγχαίρω το anime.gr γιατί εάν και προφανές ότι είναι σε μεγάλη πλειοψηφία φεμινιστικό φόρουμ δεν έχει δώσει ban, μιλάω για permaban όχι tempban, ακόμα και σε άτομα όπως ο Vetus.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 17:10
Μα και δε χρειάζεται ban πλέον! Ο ψεκασμός ολοκληρώθηκε!
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2015 - 17:14