Jump to content

Community Status Updates

Photo

LuluChan92

Le TOTAL MINDFUCK. Because, what is brain???
Aug 17 2015 03:27
Photo

Black Rock

.=.WTB Friendship 6G. BEST OFFER .=.
Aug 11 2015 16:51
Photo

zoro77 → Pirate Luffy

στην αρχη σκαλωσα με το "σ αγαπω" και εψαχνα αν στο ποστ μου εγραψα κατι φοβερα αστειο. Μετα το καταλαβα τι εννοουσες. Ηταν καλο :P
Aug 10 2015 12:37
  • Pirate Luffy's Photo
    Pirate Luffy
    Χάχαχα! Κι είναι ακριβώς ο λόγος που το έβαλα σε εισαγωγικά! Θα 'χε φάση πάντως! xD
    Aug 12 2015 03:07
Photo

zennith666 → Erisadesu

Για την ακρίβεια είχα ξεχάσει τι sig είχα XD.
Jul 28 2015 12:09
  • Erisadesu's Photo
    Erisadesu
    ωοθήκες είχες
    Jul 28 2015 23:35
Photo

LethalMike

Το στυλ μου δεν είναι τυχαίο.
Jul 24 2015 17:29
  • LethalMike's Photo
    LethalMike
    Είναι πιωμένο και ωραίο
    Jul 24 2015 17:29
Photo

Black Rock

excuse me what did u say i cant hear u i have an ear disease called i dont fucking care
Jul 22 2015 13:07
Photo

zennith666

5 Χρόνια μόνος μου πάνω Λαμία με χάλασε.20 μέρες με γονείς και θέλω να πάρω τα βουνά.
Jul 19 2015 21:50
Photo

giota83

Too many anime not enouph time @_@
Jul 18 2015 02:16
Photo

1451

You better breakout before you blackout
Jul 16 2015 22:09
Photo

Kaidou → Gilmaru

Gilmaru, on 14 Jul 2015 - 20:38, said: Να σχολιάσω λίγο αυτό καθυστερημένα. 1. Ο Βαρουφάκης δεν υποστήριζε ότι πρέπει να βγούμε από το ευρώ. Υποστήριζε όμως ότι έπρεπε να κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις όταν μας βάλαν τη θηλιά στο λαιμό έτσι ώστε να προετοιμαστούμε γι αυτό. Κάτι που χρειαζόμασταν για να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε μια ουσιαστική διαπραγμάτευση και όχι να πηγαίνουμε σαν πρόβατο στην σφαγή χωρίς εναλλακτική, όπως έκανε ο Τσίπρας στο τέλος, με τα γνωστά αποτελέσματα. 2. Φυσικά και λογικά έκρινε από την αρχή ότι υπήρχε περίπτωση εξόδου, αλλά τι περίμενες, να στο πει ευθύς εξ αρχής;; Υπάρχει το θέμα της πολτικής εντιμότητας και ειλικρίνειας, αλλά υπάρχει και το θέμα των οικονομικών επιπτώσεων τέτοιων δηλώσεων. Θα πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να βγει και να πει πριν η μετά την εκλογή του ευθέως ότι υπάρχει πιθανότητα να πάμε στην δραχμή. Τότε θα είχες αυτό που είχαμε τον τελευταίο καιρό από τον Ιανουάριο και θα ερχόσουν σε αδιέξοδο πολύ νωρίτερα. «Η άποψή μου ήταν ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην ενεργοποιήσουμε την προετοιμασία για Grexit. Δεν ήθελα αυτό να γίνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αλλά επίσης πίστευα πως τη στιγμή που το Eurogroup μας έκλεισε τις τράπεζες, θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία». Χρειαζεται να επαναλαβω τα ιδια; Ο Βαρουφακης εκανε τα παντα για να φαμε στα μουτρα ενα grexit. Mαλωσε με ολους τους ΥΠΟΙΚ της Ευρωπης, εγινε περιγελος τους, ολοι ηθελαν να τον αποφυγουν, εχασε την εμπιστοσυνη ολων των Ευρωπαιων, χωρις ΚΑΜΙΑ εξαιρεση και τωρα πια ειναι ανεκδοτο στα eurogroup. Ο ανθρωπος δεν ειναι απλα καποιος που απλα δεν ειναι αρεστος για αυτα που λεει, ειναι ανεπιθυμητος, αστειος και δεν τον εμπιστευονται πια. Ειχε φτασει να πει οτι κατεγραφε τις συνομιλιες στα eurogroup. Εγω δεν θεωρω λαθος το οτι ειχε εναλλακτικο σχεδιο για δραχμη, πιστευω οτι εκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να φτασουμε σε αυτο το διλημμα. Ειτε απο ανικανοτητα διαχειρησης της καταστασης, ειτε λογω σχεδιου. Ο Βαρουφακης ειπε σε μια γυναικα σε μια αντυποπτη στιγμη, οτι θελει να ειναι μαζι τους και μετα την ρηξη, πολυ πριν φτασουμε στα capital control. Τετοια σιγουρια για την επιτυχια της πολιτικης του πια; Για πες μου, θεωρεις οτι ειναι υπευθυνος ενας ανθρωπος που στην πιο κρισιμη στιγμη της χωρας, με το αποτελεσμα της δικης του πολιτικης, να κανει μπανακια στην πισινα της βιλας του; Θεωρεις οτι επρεπε να μας φτασει στο σημειο να κλεισουν οι τραπεζες και να σταματησει η χρηματοδοτηση της χωρας, χωρις να εχουμε συμφωνια; Θεωρεις οτι το αποτελεσμα της διαπραγματευσης ηταν καλο; Ή ηταν το χειροτερο που μπορουσε να συμβει; Επιτελους, σταματηστε να δινετε ασυλια στην κριτικη, σε εναν ανθρωπο που αλλαζε γνωμη 3 φορες την ημερα. Δεν θα τον εμπιστευομουν εγω, που ειμαι ενας απλος πολιτης, οχι καποιος ΥΠΟΙΚ που ειναι υπευθυνος για τα οικονομικα της Ευρωπης...
Jul 15 2015 04:22
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Εγω βρισκω τρομερη την μεταλαξη του. Απλα αφησε πισω την ιδεολογια του, που για εναν αριστερο πολιτικο ειναι το παν. Αυτο εμενα μου λεει κατι, ισως στο μελλον καταστρωσει σοβαρο σχεδιο και τις βασεις για ενα νεο νομισμα, κατι που το απευχομαι για τους λογους που σου εχω πει. Προς το παρων παντως δειχνει σιγουρος οτι το ευρω ειναι μονοδρομος, οικονομικος και μη...
    Jul 16 2015 02:00
  • Gilmaru's Photo
    Gilmaru
    Πάντως το θέμα είναι ότι υπάρχει περίπτωση Grexit ακόμη και τώρα. Και έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι δικοί μας δεν προετοιμάζονται καθόλου ούτε τώρα..
    Jul 16 2015 08:13
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Εδω που φτασαμε δυχτηχως ισχυει αυτο...
    Jul 16 2015 14:06
Photo

Black Rock

r u firework bc ur really fucking loud and annoying
Jul 13 2015 18:10
Photo

Black Rock

how to have swag like me: you can't lol
Jul 04 2015 19:12
Photo

zennith666 → pc_magas

Που λες αγορίνα.Με ενδιαφέρει το γραφέιο.Αλλά μπορείς να το ξεμοντάρεις και να το στείλεις με ταχυδρομείο?Η πρέπει να γίνει ανταλλαγή χέρι-χέρι?
Jun 30 2015 20:53
  • zennith666's Photo
    zennith666
    Αν μπορείς στείλε καμιά φωτό.
    Jun 30 2015 20:54
  • pc_magas's Photo
    pc_magas
    Όχι δεν ξεμπντάρεται αλλα είναι ένα ενοιαίο πράγμα.
    Jul 04 2015 12:06
  • zennith666's Photo
    zennith666
    Αστο αγορίνα πήρα ένα πλαστικό για την ώρα γιατί βιαζόμουνα.
    Jul 04 2015 14:59
Photo

Osama Bin Laden → redpower1989

Ρε, πλάκα έκανα με αυτό που είπα στο thread του OP. Για αυτό έβαλα και την φατσούλα στο τέλος.
Jun 26 2015 21:34
Photo

Kalamaris → Black Rock

Το σετάκι από που είναι? :3
Jun 25 2015 22:16
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Τι έγινε πάλι εδώ πέρα? ο.Ο Τέλος πάντων για κάποιο λόγο δε το δα το ονοματεπώνυμο στη σιγκ.Idolmaster huh?Interesent.
    Jun 30 2015 17:54
  • Black Rock's Photo
    Black Rock
    yeaart! watdefaku!
    Jun 30 2015 19:15
  • Putin's Photo
    Putin
    aieeeeeeee
    Jun 30 2015 19:35