Community Status Updates
GhostPrince → zennith666
Καλα τα χει παιξει ο κοσμος, εχουνε γαμη8ει ολα(απο περισυ ειχαν ξεκινησει...τωρα αποτελιω8ηκε η κατασταση)...αλλα τι να πεις :P αντε να δουμε πως 8α παει η φετινη χρονια :P εγω νταξει λογικα δν χω τετια προβληματα μιας και ξεκιναω φετος σε ιδιωτικη για ανιματιον :3 (αν κ κλ ξεκιναμε, 8α ξεκιναγαμε αυριο, και αναβλη8ηκε για δευτερα, λογο απεργιων >.>)
Oct 12 2011 20:52
iristella → Maya-chan
Kαθόλου εξωπραγματικό το Styling στο Shiki. Όλα μέσα από την ζωή είναι βγαλμένα
[spoiler][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/7597/1289011748262.jpg[/IMG][/spoiler]
Oct 12 2011 20:22
zennith666 → GhostPrince
Καλά εγώ άρχισα σχολή από την δευτέρα . Περιττό να σου πώ πόσο τραγική είναι η κατάσταση με τις περικοπές στους καθηγητές. Απλά κανταντήσαμε να κάνουμε εργαστήριο με 50 παιδία. Δεν σου σχολιάζω περαιτέρω. Εύχομαι να μην τραβήξεις τα ίδια αύριο!!
Oct 12 2011 20:17
Black Kaiser → Mad_Hatter
:hbd:
Χρόνια Πολλά φίλε! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου. Υγεία και ευτυχία πάντα! :)
Oct 12 2011 19:05
meidei → Kenny
δυνατά features πράγματι. αλλά τι τα θες, και windows only, και κλειστού κώδικα ώστε να μην μπόρεις να το κάνεις port. αλλά βλέπω έχουν και android app. πιο χρήσιμο εδώ που είμαι.
Oct 12 2011 18:00
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Τι τα θες. Μετά εκεί που πήγαινα σχετικά καλά πήρα την κατηφόρα ξαφνικά και έχασα. Είπα κι εγώ, τόση κωλοφαρδία πάνω που αποκλείεται.
Oct 12 2011 17:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω, και richie και Ron? Έτσι έτσι...Και ζευγάρια βλέπω κοπελιά...
Oct 12 2011 17:31
Black Kaiser → DarkElf
[QUOTE]εν πιστεύω ότι είναι ο Minato.Πέρα από το θέμα χαρακτήρα (πότε έγινε ψυχάκιας και δεν το πήραμε χαμπάρι?) απ'όσο θυμάμαι η ψυχή του είναι παγιδευμένη λόγω του demon seal:"Those who have had their souls sealed by this technique cannot be brought back by the Summoning: Impure World Resurrection technique",σύμφωνα με τη Naruto wikia.
Πάντως αν είναι ο Obito θα ξενερώσω απίστευτα[/QUOTE]
Ναι. Αυτό είδαμε ότι έγινε στο [U]vision[/U] του Naruto. Αν ο Μinato είναι ψυχάκιας (από την δική σου οπτική γωνία) τότε σίγουρα θα έπαιρνε τα κατάλληλα μέτρα να μην μάθει ποτέ ο Naruto ότι είναι ζωντανός. Με ένα ψεύτικο death ή sealing. (reminds me something :kakaka:)
Εγώ για πλάκα το ανέφερα το όνομα του αλλά έχει τόσο φάση η θεωρία που αξίζει να την υποστηρίξω. :p
Oct 12 2011 17:03
laiste → Yuki-chan
Gia tin paraskeui nai. Gia to Sabbato den 3erw, analoga pou 8a apofasisoume na katsoume oloi mazi. Alla fantazomai uparxei megali pi8anotita na pame ekei.
Oct 12 2011 16:03
Yuki-chan → laiste
dld kai paraskeui kai sabbato sti poluagaphmeni kai perizititi Dada??
Oct 12 2011 15:16
GhostPrince → zennith666
loool XDDD
και nice, κιεγω πανω κατω τα ιδια βλεπω, βγηκανε αρκετα καλα αυτη τη σεασον(αρκετες ακιροτητες βσκ) XD ειδα και τη winter list ~.~ και βγαινει σε ανιμε το another που μολις πριν λιγες μερες τελιωσα το μανγκα....wtf?? τυχαιο?...δν το περιμενα αλλα nice :D καλυτερα ανιμε ειχε αυτη η σεασον μ φαινεται γενικος βεβαια :P τεσπα, ξεκινησα το shingeki no kyojin manga :) berserk style drawing :3 αυτααα XD και ξεκινανε τα μα8ηματα απο αυριο >.<
Oct 12 2011 15:06
valadorn → Hyuuga_Nikorasu
Μαζι σου!!!!
Αν και ολοι οι υπολοιποι δισκοι EtoS ειναι αξιολογοι(πλην του πρωτου) ναι το virgin θεωρειται το top.
Προσωπικα μου αρεσε και ο τελευταιος πολυ, αλλα μολις εφυγε ο εν λογω πληκτρας χαθηκε η ποιοτητα στα live...
Οπου και αν πηγε εκανε φοβερη δουλεια....
Oct 12 2011 14:38
zennith666 → GhostPrince
Ημμ κοιτάω τα βλαμμένα της season c3, horizon, maken -ki. To phi brain to opoio είναι γαμάτο και το stay zero!!!! Βασικά βλέπω όλη την season σχεδον!!!!
(Τοσο καιρo ειχα γραψει το μηνυμα στο profil μου FAIL!!!! )
Oct 12 2011 13:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed