Community Status Updates
zennith666 → _GaARa_
Κοίτα το πρόβλημα εμφανίστηκε χωρίς να χρησιμοποιώ υτορρεντ απλά έπαιζα WoW χωρίς Skype ή ventrilo και άρχισαν τα disconnect και γενικώς δεν είχα πολλές συνδέσεις ανοιχτές γιατί τείνω να χρησιμοποιώ λίγα πραγματα μαζί στο PC δηλαδή μπορεί να κλείσω το υτορρεντ για να κάτσε να παίξω ή να κάνω ότιδίποτε άλλο...
Oct 13 2011 19:21
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
σημερα το μεσημερακι εκανα το πρωτο μου μαθημα ενα δυορακι στο εργαστηρι ορυκτολογιας, και επειδη αυριο δεν εχω τιποτα γυρισα σημερα το απογευμα στην πατριδα-λαρισα οπου εχω και ιντερνετ..
Oct 13 2011 19:16
_GaARa_ → Kenny
οποτε μπαινω στο προφιλ σου με τσουζουν τα ματια.Επιληπτικο backgound lol :P
Oct 13 2011 18:56
_GaARa_ → zennith666
αμα χρησιμοποιεις utorrent .πηγαινε στις ρυθμισεις και βαλε maximum connections per torrent 100 και στο overall connections 500.Αυτο καπως θα ελαφρυνει την κατασταση.Για ventrilo δν ξερω,δν το εχω χρησιμοποιησει ποτε!Εγω χρησιμοποιω Skype.
Oct 13 2011 18:55
zennith666 → _GaARa_
Sagem fast2404(δίχρονο πιά) αλλά με παραξενεύει γιατί δεν το έχει ξανακάνει. Βέβαια επειδή έχω και συγκάτοικο, έχει δύο PC απάνω του .Τελευταία είχα λίωσει λίγο στο τορρεντ upload αλλά δεν πιστεύω να το κούρασα τόσο...
Oct 13 2011 18:51
_GaARa_ → zennith666
τι router εχεις?εταιρια?Μπορει τα p2p clients σου να κανουν πολλες συνδεσεις οταν κατεβαζεις ή οταν μιλας στον ventrilo.Κατι thompson του connx τα κανουν αυτα!
Oct 13 2011 18:46
zennith666 → _GaARa_
Να σου πώ ρε μεγάλε αρχηγέ που είσαι και των δικτύων έχω δυο μέρες που τρώω στιγμιαία disconnectιons από το ίντερνετ και ξάναέρχετε σε κλάσματα δευτερολέπτων με αποτέλεσμα να με πετάει απο irc/ventrilo και να μου κόβει τα downloads . Δεν το κάνει πάντα αλλά είναι σπαστικό όταν το κάνει. Πιστεύω ότι το modem μου οδεύει πρός την ανακλύκλωση ή απλά ΠΗΔΙΕΤΑΙ ο ΟΤΕ . Τι πιστεύεις??
Oct 13 2011 18:42
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ω ναι, κανονικότατα! Έχω πάει ήδη κι έχω κάνει πόσα μαθήματα! Εσείς τι γίνεστε?
Oct 13 2011 18:39
Kamui → Kalamaris
Eεε, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?:hmmm:
Αν λες για τον Mashiba, δε θυμάμαι να έχει κάποια κωμική πλευρά, αλλά όταν είδα το Ippo δεν το ολοκλήρωσα, οπότε για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Oct 13 2011 16:26
Kalamaris → Kamui
Καλα ενοειται κυριως για την κωμικη του πλευρα μιλαγα.Λατρευω τις σκηνες που πεταγεται απο το πουθενα η που τον φανταζονται με μια τερατωδης μουρη
Oct 13 2011 16:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed