Community Status Updates
Kaidou → Getekid
Αγαπω αυτο το ποστ
[SPOILER]
[QUOTE]Για αρχή θα ήθελα να πω: "Μη εν τω πολλώ το ευ"
Δεν θεωρώ σοβαρό επιχείρημα τις πωλήσεις, βραβεία κτλ. Οκ, έχουν κάτι να πουν αλλά όχι πολλά. (Το Twilight ούτε εμένα μου άρεσε).
Αρχικά, γενικά για τις σειρές έχω να πω ότι οι mangaka άνθρωποι είναι. Δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν κάτι τέλειο που να αρέσει σε όλους και σε όλες ούτε είναι ιεροσυλία το να κατακρίνεις κάποια σειρά τους. Εμένα πχ. που μου αρέσει πολύ το One Piece με έχω πιάσει πολλές φορές σε κατάσταση θυμού όταν μου μιλάνε αρνητικά για αυτό (την οποία ευτυχώς ήλεγξα). Επίσης θυμάμαι ένα φίλο μου (που έχει 1ο το Naruto) να γίνεται άλλος άνθρωπος όταν του το θίγανε. Πέραν του ότι μπορεί να είναι απλά άποψή του, πιστεύω ότι κυρίως φταίει κάτι άλλο. Το έχω φιλοσοφήσει ως εξής:
Όταν έχουμε δει κάτι (το οποίο είναι και σε αρκετή ποσότητα) και μας έχει δώσει απίθανα συναισθήματα, έχουμε δεθεί με τους χαρακτήρες, έχουμε δακρύσει με τις ιστορίες και γενικότερα όταν μας έχει αγγίξει, πλέον έχει γίνει προσωπικό. Όπως συμβαίνει και με τη μουσική, τις ταινίες και πολλά άλλα, θέλουμε να "δείξουμε" αυτό το συναίσθημα στους άλλους και να τους κάνουμε να το αισθανθούν. Οκ, ποιοί από σας έχετε βάλει σε φίλο/συγγενή ένα τραγούδι που σας πόρωσε και όταν η αντίδρασή του ήταν: "Ε, καλούτσικο είναι..." εσείς ξενερώσατε και σκεφτήκατε ότι αυτός δεν ξέρει από μουσική; Φαντάζομαι οι περισσότεροι. Έτσι λοιπόν, στην προσπάθειά μας να μεταβιβάσουμε αυτά που ζήσαμε και νιώσαμε στους γύρω μας, είμαστε σε μια κατάσταση: [I]"Έλα να σου δείξω τι είδα και με πόρωσε, να πορωθείς και εσύ"[/I]. Όταν αρέσει στον άλλον, ωραία. Όταν όμως δεν; Τότε είναι που αρχίζουμε να [B]ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ[/B]. Φοβόμαστε ότι θα χάσουμε αυτό το συναίσθημα που μας έδωσε, φοβόμαστε ότι η κρίση μας είναι λάθος και επειδή δεν το θέλουμε, κατηγορούμε την κρίση του άλλου, φοβόμαστε ότι επειδή μας αρέσει εμάς και όχι των υπολοίπων χάνουμε την άποψή τους για εμάς, αισθανόμαστε πιο μακριά από αυτά τα πρόσωπα. Το αποτέλεσμα; Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια [B]επιβαιβέωσης[/B], ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να έχουν οποιοδήποτε ελλάτωμα και ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΣΤΕ όταν μας παρουσιάζουν ένα.
Ε λοιπόν, [B]ΟΧΙ[/B]! Και το One Piece θα έχει κακό σχέδιο, και το Bleach δεν θα αρέσει σε μερικούς και ότι άλλο θέλει ο καθένας, έχω περάσει προ πολλού το στάδιο όπου το έπαιρνα προσωπικά. Σε μια σχέση μεταξύ ανθρώπων αυτά πρέπει να είναι ξεκαθαρισμένα αν θέλουμε αυτή η σχέση να είναι υγιής. Δεν μπορώ να βλέπω αυτή τη συζήτηση να γίνεται όπως όταν 2 φίλοι μου διαφωνούσαν για το αν υπάρχει θεός ή όχι (ούτε εκεί θα έπρεπε, αλλά πάει στο καλό).[/QUOTE][/SPOILER]Μπηκες αμεσως στο θεμα της σηζητησης και εκανες ολους τους αλλους να φαινοντε....."γατακια".!!! :P
Oct 11 2011 23:08
SkullKaizer → ZeD
check this για rpg [url]http://www.onepiecegr-rpg.com/[/url] με φαντασια και γραψιμο (διμιουργης το χαρακτηρα σου σαν fanfiction char)
Oct 11 2011 21:53
Kai → Jcenawl
Όχι, δεν ήθελα να το παρουσιάσω έτσι. Τα θέματα του seeding δεν αφαιρούν τίποτα από την διασκέδαση του χόμπι αυτού. Σίγουρα θέλει να αφιερώσεις αρκετές ώρες σε ένα μόνο επεισόδιο και σίγουρα θέλει υπομονή αλλά από τη στιγμή που είαι επιλογή του καθενός, δεν μπορεί να παραπονιέται για κάτι τέτοιο. Τα μόνα θέματα που χαλάνε τη διασκέδαση ενός fansubber είναι οι αντιπαλότητες που ανοίγονται, αρκετές φορές και χωρίς να το θέλουν οι ίδιες οι ομάδες. Κατά τα άλλα είμαστε οκ και νιώθουμε αυτό που κάνουμε. :ρ
Χαχα, και μόνο η σκέψη μετράει λένε.
Oct 11 2011 21:31
Jcenawl → Kai
Πωπω πολύ τρέξιμο ρε παιδί μου, μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα :P. Υποτίθεται τα άνιμε και το fansubbing είναι για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου και με αυτά που μου λες πρέπει να σου φεύγει ο πάτος :S
Τέλος πάντων, καλή συνέχεια και καλό κουράγιο και άμα ποτέ θέλετε βοήθεια (με το seeding κυρίως αν και μια μέρα θέλω να συμβάλλω πιο ενεργά και εγώ στο greek fansub community με καμιά μετάφραση αν και αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η υπομονή μου) εδώ είμαστε (σώθηκες :P).
Oct 11 2011 21:24
Kai → Jcenawl
Πρόβλημα από την άποψη ότι πολλοί ζητάνε από τους ίδιους να κάνουν seed. Μπορεί τα ίδια τα παιδιά να έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους βέβαια, αλλά προσωπικά νιώθω άσχημα γιατί για να πω την αλήθεια μου είναι κι εμένα αδύνατο να κάνω seeding διαρκώς (μιας και καταβάζω πολύ υλικό από αγγλικές ομάδες επίσης), οπότε από ένα σημείο και μετά σταμάτησα. Σαν ιδέα βέβαια δε διαφωνώ καθόλου ότι είναι πάρα πολύ ωραία και μακάρι να μπορούσε να υλοποιηθεί πολύ πιο εύκολα, από μέρους μας δηλαδή.
Όσον αφορά το JDownloader, είχα αποτύχει κι εγώ την πρώτη φορά που το είχα χρησιμοποιήσει, αλλά τελικά μάλλον είχε γίνει κάποιο λάθος κατά την εγκατάσταση. Τη δεύτερη όλα πήγαν ρολόι, αλλά γενικότερα δεν το χρησιμοποιώ πολύ. Κατεβάζω επιλεκτικά σειρές από ελληνικές ομάδες που θέλω να δώσω κι αλλού και προσπαθώ κατεβάζω τα επεισόδια με το που βγαίνουν. Βέβαια τελευταία οι ρυθμοί και οι ομάδες έχουν αυξηθεί κι αυτό είναι ένα θέμα, οπότε αργά η γρήγορα θα το έχω ως μόνη επιλογή.
Oct 11 2011 21:00
Jcenawl → Kai
Πρόβλημα δημιουργεί στους awmn η φιλοξενία άλλων torrent? :S Κρίμα και το θεωρούσα πολύ ωραία ιδέα για να μπορούν και άλλα fansub groups να παρέχουν τις δουλειές τους και μέσω tracker :/ Κοίτα εγώ π.χ. δεν έχω πρόβλημα να seedάρω. Απλά δεν κάνω απαραίτητα dedicating seeding. Έχω ενεργά δηλαδή torrents από private trackers και όσα πιστεύω ότι το χρειάζονται απελπισμένα, όπως τα projects σας που δυστυχώς επειδή μου βγήκε το λάδι να τα κατεβάσω δεν μου πάει η καρδιά να μην τα seedarw και ταλαιπωρούνται οι υπόλοιποι (Mouryuou No Hako και Todoke είναι always on δηλ. + Το Texhnolyze που κουτσά στραβά κατεβάζω τώρα :P)
Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα που ανέφερες η αλήθεια είναι οτι το έχω ξανακούσει και αν δεν απατώμαι νομίζω το είχα προσπαθήσει και παλιότερα χωρις επιτυχία όμως για κάποιο άγνωστο λόγο. Τέσπα επειδή ακούγεται αρκετά ιδανική η λειτουργία του μπορεί να το ξαναχρησιμοποιήσω και ο Θεός βοηθός :P
Oct 11 2011 20:52
Kai → Jcenawl
Χαχα, όντως. Ευχαριστούμε για την προτίμηση.
Βασικά δεν παίζει να βγάλουμε torrents γιατί σκέψου ότι είμαστε μόνο 3 ενεργά άτομα, από τα οποία το ένα είναι και σε άλλη ομάδα και ανεβάζει, οπότε λίγο δύσκολο να μας δανείζει τη σύνδεσή του. Δύο άτομα τώρα, να κάνουν seed σε καμιά 10 σειρές συνεχώς (+τα updates για DDL) ενώ οι περισσότεροι δε φιλοτιμούνται αρκετά για να τη διαμοιράσουν και σε άλλους, είναι κάπως δύσκολο.
Μακάρι να είχαμε κάποιον που να είναι αφιερωμένος σ' αυτό ή να είχαμε τη δυνατότητα για κάποιον δικό μας tracker, πιθανότατα να τ' ανεβάζαμε. Προσωπικά δεν θέλω να ζητήσω τη βοήθεια των Awmn και πάλι σ' αυτό το θέμα γιατί μόνο προβλήματα δημιουργεί στα παιδιά. Το δοκιμάσαμε, απέτυχε, DDL μονο. Ξέρω πως είναι δύσκολο να κατεβάζεις ένα-ένα τα επεισόδια, αλλά δυστυχώς μόνο μια μέση επιλογή μπορώ να προτείνω, αν δεν την έχεις δοκιμάσει ήδη. To Jdownloader. Copy, paste όλα τα links και άφησέ το να κατεβάζει μόνο του.
Πονάει το colorful. Έγινε μια χαζομάρα και χρειάστηκε να ξανανεβούν όλα τα parts από την αρχή. Αυτή τη στιγμή που γράφω ανεβαίνει πάλι.
ΥΣΤ. Ευχαριστούμε πολύ για το seeding.
Oct 11 2011 20:22
Napster → Fallen_Mpougatsa
Α ναι? lol. Εγώ μόνο OP έβλεπα απο το internet cafe (πριν 5-7 χρόνια...). Ohh ze memoriez....
Τον Chou τον λατρευώ! Απο την μια χάρηκα που τον ξαναείδα στα επόμενα volumes αλλά απο την άλλη δεν μου άρεσε που άρχισε να δουλεύει με τον Saito. :/
Oct 11 2011 20:10
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]Και μόνο η προσπάθεια μετράει φίλε μου...Ευχαριστώ..ο τραγουδιστής ποιός είναι??..[/COLOR]
Oct 11 2011 20:00
Jcenawl → Kai
Nice! Ρε συ πότε θα βγάλετε torrent για το Rainbow? Δεν το κατεβάζω στα αγγλικά μόνο και μόνο για να το δω από σας (είδες dedication?) αλλά με DDL δεν παίζει! Α, και το Colorful να ξαναβγάλετε! (όχι μόνο σε DDL :p).
Jce, o ένας εκ των ελάχιστων seeder σας :P
Oct 11 2011 19:58
Kai → Jcenawl
Χαχαχα, όχι καμία σχέση. Εκείνο το ποστ έγινε πριν μπας και πείσω κανέναν απ' αυτούς μιλάω να το δει, αν τύχει και κόψουν βόλτα στο προφιλ.
Ναι, είμαι μέσα στα 3-4 άτομα που απαρτίζουν την ομάδα :)
Oct 11 2011 18:59
Jcenawl → Kai
Το φαντάστηκα ότι ήταν ειρωνία αλλά ακόμα και ειρωνικά η λέξη του πέφτει βαριά :p. To παρακάτω ποστ τωρα είναι σπόντα δηλαδή? :p
P.S. Btw καμιά σχέση με την Kai από ELS?
Oct 11 2011 18:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed