Community Status Updates
Getekid → Kaidou
Χαχα, που το ξέθαψες αυτό;!!:oo:
Ναι, σε εκείνη τη φάση είχε πέσει πολύ έντονη "συζήτηση" για τα 3 μεγάλα shonen (όπως θα είδες!!) και έτσι υπήρξε περιθώριο για κάτι τέτοια κατεβατά... (το δικό μου, του Kenny, κ.α.)!!
Ευχαριστώ πολύ, πάντως, χαίρομαι που σου άρεσε :ureshii:!! Είχα προσωπικά περάσει την ίδια κατάσταση με φίλους μου (και όχι μόνο για anime...) οπότε και το φιλοσόφησα έτσι και το μοιράστηκα, μήπως κι έτσι ηρεμήσουν και λίγο τα πνεύματα!! Βέβαια δεν είδα και την τρελή αλλαγή στη συνέχεια, αλλά οκ, ό,τι κατάφερα κατάφερα :canthelp:!!
Oct 14 2011 09:44
Anelis → mono
[QUOTE]mono has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. [/QUOTE]
Θέλω να σου στείλω pm και δε μπορώ! Άρχισε να σβήνεις, madam popular! xD
Oct 14 2011 04:44
Kenobi-sensei → Serperoth
[QUOTE=Serperoth;536479]Περαστικά μαν για όλα:)[/QUOTE]
ty mate
Oct 14 2011 04:04
GhostPrince → Maffy
:kakaka: για το shingeki λες??? live action?? :Crying2: αυτο πρεπει να το δω, αν βγει, πραγματικα, χαχαχαχα XD τωρα για FT δν ξερω...δν εχω και καλη εμπηρια απο ανιμε ταινειες...βαλε dragonball XD
χαχα, nice..κιεγω μια απτα ιδια...:P αντε να δουμε πως 8α εξελυχ8ει κιαυτο....περιμενω πολλα παντος <3
το UN-go τωρα το βλεπα κιεγω...Οκ, ειχα εμφιβολειες απτο trailler....αλλα τωρα ειμαι σιγουρος...ο main ειναι αδερφος του Kaiba δν παιζει :hihi2: αλλα περα απτην ακιροτητα μαρεσε το πρωτο,(αν εξερεσεις τη Mindfuck αρχη).. μαρεσει αυτο το ιδος ανιμε, αλλα να δουμε πως 8α παει κιαυτο...φαινεται λιγο περιεργο :P well...8α διξει :)
και λ0λ, πρωτη φορα ακουω εργασια που πιανει 5 :OMG3: τι να πεις...
και τωρα που το προσεξα στο προιγουμενο ποστ :Crying2: εχεις μα8ημα τουρκικααα?? πως αντεχεις...XDD εγω δν την αντεχω αυτη τη γλωσσα :hot: μ πεφτει καπως στο ακουσμα.. XD
Oct 13 2011 23:01
Nighteyes → Erisadesu
XD
Αντε ρε συ τον ξερει τον αντρα της ζωης μου ο ζαχαροπλάστης;:P
Στο μεταξυ μολις τωρα μου λεγε η αδερφη μου για την εκπομπη της Τσοκλη στην Ιαπωνια (την ειδε σε επαναληψη) και για τα σχολια της για τους Ιαπωνες που ειναι ασχημοι και για τα στραβα ποδια των γυναικων. Κι εγω συμπληρωσα και για τα δοντια αν κι αυτα τα φτιαχνουνε πια.:P
Και συμφωνησα φυσικα οτι ελαχιστοι Ιαπωνες ειναι ωραιοι αν και οι καλοι τους ειναι πολυ καλοι(πχ Kaname Jun). Οι ανακατεμενοι ασιατες(μεταξυ τους ή με αλλες φυλες) παντως ειναι οι καλυτεροι τελικα.
Οι κορεατες παντως πολυ στρογγυλοπροσωποι μου καθονται πλην εξαιρεσεων. Οι κινεζοι (και ταιβανεζοι αφου το ιδιο ειναι στην ουσια) μαλλον μου αρεσουν πιο πολυ. Αλλα ξερεις οτι τα γουστα μου ειναι πιο δυτικα...
Oct 13 2011 22:56
Maffy → GhostPrince
Naι το διαβάζω κι εγώ xD Κι άκουσες? Θα γίνει ταινία λένε αλλά υπάρχει η φήμη ότι θα είναι live action... Ελπίζω όχι... Και ταινία Fairy Tail θα βγει και δεν ξέρουν αν είναι anime ή όχι αλλά αν δεν είναι.... αχ...
Και συμφωνώ για το Guilty Crown. Είχα αμφιβολίες αλλά το ερωτεύτηκα xD Ιδίως το τραγούδι<3 Τόσο friggin τέλειο<3 Και χαίρομαι που σκεφτόμαστε το ίδιο XD Όταν είδα την τύπισσα ήμουν "Από ποιο Final Fantasy βγήκε?" xD Ανυπομονώ για επόμενα επεισόδια!<3 Και το UN-GO κακό δεν το λες καθόλου. Λάτρεψα τον Inga <3
Κι όσο για τα μαθήματα.... UGHHH. Σήμερα ο καθηγητής μας είπε ότι η εργασία σ'αυτό το μάθημα είναι υποχρεωτικό κι ότι παίρνει 5 βαθμούς x.x ΚΑΙ! Χωρίζεται σε 2.5 και 2.5. Γραπτή εργασία και... παρουσίαση... Πρέπει να με μισούν... *cries in her corner again
Oct 13 2011 22:46
GhostPrince → Maffy
χαχα, ωστε το διαβαζεις κιεσυ XDD ναι κιεμενα μεχει τραβηξει αρκετα :P (αν κιακομα στο 5το chapt. ειμαι xD)
nice, τι να πω...ganbatte *~* αναπληρωση σαββατο...απιστεφτο...αν τι μιλαω με τις απεργιες μια απτα ιδια κιεγω, 8α χω μα8ημα σαβατιατικα >.< whatevah :P
ειδα και το guilty crown btw, με πορωσε καπως :hihi2: cant wait for da next ^^ το OP 8α μ κολησει το βλεπω :oo::hihi2: and those kawaii clothess :joyful: εντομεταξυ η τυπισα στην αρχη του επ. μου 8υμισε την aerith για καπιο λογο :hot:
Oct 13 2011 22:27
Erisadesu → Nighteyes
Συζήτηση στη δουλειά:
Τελικά Αλέξανδρε οι Ταιβανοί είναι πιο ωραίοι απο τους Ιάπωνες.
Αλεξ: Δεν νομίζω
Εγώ: Είμαι σίγουρη
Αλεξ: Θα σου πω ένα όνομα Takeshi Kaneshiro
εγώ έχω πεθάνει στα γέλια και αυτός με κοιτάει με απορία
Η μάνα του είναι απο την Ταιβάν
είναι μισός Ταιβανος...
έπρεπε να δεις τη φάτσα του
Oct 13 2011 22:04
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Παρακαλώ! ^^ Μόλις βγήκε η ανακοίνωση, έχω το site σε γρήγορη κλήση οπότε το είδα αμέσως. Βέβαια πρέπει να κάνω τη δήλωσή μου πρώτα για να μπορώ να [B]πάρω[/B] το πάσο. Μεχ...
Oct 13 2011 22:00
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ελα τελικα την εκανα την αιτηση, ευχαριστω για τις πληροφοριες, αντε να δουμε ποσο καιρο θα κανει αν ερθει. εσυ ποτε την εκανες??
Oct 13 2011 21:47
He he he, αν δεις την φώτο που έβαλα εγώ...σε μας μόνο το μέγειος ήταν θέμα παρόλαυτα όχι και το φόντο αν δεις τους καθρέφτες και τα βάζα τη δικιά μου! xD
Oct 13 2011 20:38
μου ζηταει ουδετερο φοντο, που στο διαλο να βρω ουδετερο φοντο, αλλα τωρα που το ξανασκεφτηκα ο πατερας φωτογραφος ηταν κατι θα βρει, παω να τον ρωτησω..
Oct 13 2011 20:34
Kι απ'το pc σου μπορείς να βρεις μία. Ή να την περάσεις απ'το κινητό στο pc και μετά έτοιμος!
Oct 13 2011 20:28
τωρα που θα βρω τετοια φωτογραφια που ζηταει....
Oct 13 2011 20:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed