Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Κι εγώ αυτό θα σου'στελνα τώρα! XD
Αύριο η συνέχεια,της συζήτησης.
Oct 20 2011 01:58
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Πιο σωστά, ήταν το φυσικό επακόλουθο αυτής τη τραγικής κατάστασης σήψης που επικρατούσε ηθικά τόσο στην πολιτική όσο και στην προσωπική μας ζωή, εφόσον στην ουσία η μία καθρέφτιζε την άλλη. Αυτή η αποκαλούμενη οικονομική κρίση που στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν επιβεβλημένη κατά τη γνώμη μου λειτούργησε ως αφορμή για την πραγμάτωση των κοινωνικών υποδομών της χώρας, έστω αυτών των λίγων που διέθετε. Οι αποδιοργάνωση στην κοινωνική συνοχή υπήρχε σίγουρα πριν απ'αυτό εφόσον αν δεν υφίστατο οι άνθρωποι δε θα χωρίζονταν τόσο εύκολα...
Oct 20 2011 01:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
[ url = εδώ το link ] blah [/ url]
Χωρίς τα κενά. Το έβαλα έτσι γιατί το [code] δεν έπιανε και θα έβγαινε ως link.
Oct 20 2011 01:49
Άστα βράστα,όλη αυτή η παθογενή κατάσταση,οδηγεί την κοινωνία σε αποδιοργάνωση κι εν τέλει στην διάλυση.
Πάντως,είναι φανερό πλέον,πως έχει διαρρηχθεί η κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα.Κι αυτό,δεν είναι απόρροια,της τρέχουσας δημοσιονομικής κρίσης,που μαστίζει την χώρα την τελευταία διετία.Αλλά αποτελεί συνέπεια της πολιτιστικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών.
Oct 20 2011 01:45
Kai → Fallen_Mpougatsa
[url=http://www.anime.gr/forums/member.php?u=14686]Αυτό[/url] εννοείς;
Oct 20 2011 01:43
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Καληνύχτα!
Ε, δεν πειράζει. Ηusbando είναι αυτός, και γούστα είναι αυτά! ;)
Oct 20 2011 01:40
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Συμφωνώ στο τελευταίο...
Όσον αφορά τη σχολή, αχ τι τα θες? Καταλήψεις...απεργίες...συν το ότι δε σας έχουν αναγνωρίσει ή το πρόβλημα που έχετε...κλάφτα Χαράλαμπε!
Oct 20 2011 01:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Θα με στοιχειώνει για πάντα...:dazed:
Αλήθεια, να σε ρωτήσω: αυτό το cool κολπάκι που κάνεις με τα links και δε συ βγαίνει όλο το μακρυνάρι αλλά αυτό που γράφεις/θέλεις να γράψεις εσύ πώς το κάνεις?
Oct 20 2011 01:38
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
λοιπον,, νυσταξα, μολις εβαλα ακομη δυο ξυλαρακια στο τζακι για να κρατησει φωτια το βραδυ και τωρα πεφτω για υπνο , καληνυχτα, θα τα πουμε αυριο (μαλλον), παρεπιπτοντως προτιμουσα το παλιο σου σετακι αυτο το αβαταρ δεν ειναι τοσο ωραιο..
Oct 20 2011 01:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μεχ... Τα τρία πρώτα έχω δει μόνο, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Σχεδόν δεν τα θυμάμαι.
Θα τον πληρώνεις μια ζωή τον θάνατο της Λουκριτίας, να το θυμάσαι.
Oct 20 2011 01:29
Εγώ αρχίζω,από Δευτέρα.Αν και πρέπει να γίνει μία γενική συνέλευση πρώτα....
Μην αγχώνεσαι,το να'σαι NEET,δεν είναι κάτι εύκολο.Πολύ το προσπάθησαν,λίγοι το πέτυχαν.Εγώ φέτος,για πρώτη φορά τα κατάφερα. XD
[I]Being NEET is serious & tough [I]business![/I] [/I]
Oct 20 2011 01:27
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
μπορει αλλα αν γινει στο συγκεκριμενο υπο καποιες συνθηκες δεν θα ειναι επικο τρολλαρισμα??, και ναι μου αρεσουν τα seinen(εσενα??) τι να κανουμε..
Oct 20 2011 01:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed