Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Άκου τι σκέφτηκα.Σαν οικογένεια που σέβεται τον εαυτό της,θα πρέπει να έχουμε κι εμείς κάποια πηγή απ'όπου αντλούμε δυνάμεις,όπως π.χ.rings και box weapons.Τι λες ;
Oct 20 2011 14:31
Kenobi-sensei → zennith666
Δεν ξερεις ποσο με βοηθησες με το πρωτο:hot: Οταν το ειχα ακουσει εμεινα. Τωρα πανω στο raid πιανω οπως ειπα 17k αναλογα το boss. Enchants απο την αλλη εχω βαλει μονο στα legs με λογικη οτι λογω το raid θα παρω καποιο καλυτερο αρα δεν εχει αξια να δινω λεφτα για ενα head 353 εαν μπορει σε μια εβδομαδα να εχω 378,365. Mη με κρινεις αυστηρα τωρα παω να κλεισω 2 μηνες που ξαναξεκινησα.:blush2:
Oct 20 2011 14:26
zennith666 → Kenobi-sensei
Πρώτον αυτό που άκουσες είναι μ******. Δευτερον εγώ με τον hunter μου έπιασα 30κ dps στον ragnaros απάνω, αλλά στην κούκλα δεν περνάω το 17 κ dps.Τρίτον ο πολυδορας είναι combat οπότε έχει διαφορά το attack power του με το δικό σου που είσαι assasination.Επίσης δεν έχεις full enchants και αυτό ειναι βασικό στο ότι δεν κάνεις όσο dps έπρεπε να κάνεις.
Oct 20 2011 14:20
Fallen_Mpougatsa → eyl
Lol, ναι γράφω!
Ah yes, Voldemort. Αλλά πριν γίνει αυτό που γίνει. Αλλά εγώ μπορώ με περισσή ντροπή να πω ότι πρώτα είδα τις δύο ταινίες και μετά διάβασα τα βιβλία τα οποία μου άρεσαν πολύ πολύ περισσότερο οπότε στην αρχή μ'άρεζε ο Ron, μετά o Sirius και τα δίδυμα και τέλος αυτός: o Voldemort/Tom M. Riddle Jr αλλά και Snape. Τα σπάει ο τύπος.
Oct 20 2011 14:14
eyl → Fallen_Mpougatsa
wow! όταν λες ότι γράφεις, όντως γράφεις!!! bravo!
χμμμ .... i may check the harry potter one .... voldemort? i was a snape lover from the very beginning of the hp story.
Oct 20 2011 14:09
βασικα δε ξερω xD δεν ασχολουμαι με αυτον απλα τα stats τοθ ειδα. Το θεμα ειναι οτι ακουσα οτι unbuffed θα επρεπε να κανω κοντα στα 20k dps και εγω κανω τα μισα. Δε ξερω αν ειναι αληθεια και τι ισχυει πια.
Oct 20 2011 14:06
Fallen_Mpougatsa → eyl
Α, μην πας τώρα στο quizilla. Είναι χάλια!
Α, ΟΚ! Εγώ γράφω: μια ιστορία για τον Sasuke, μια ιστορία για τον husbando μου -δες υπογραφή για περεταίρω πληροφορίες-, μια ιστορία για τον Tom M. Riddle από το Harry Potter, έχω μια οκληρωμένη του Enishi από το Rurouni Kenshin, έχω μια ολοκληρωμένη του Light αοό Death Note κι ένα χαζό one shot με τον Kaiba, ναι από YGO. A ναι καλέ και μια καινούργια με τον Xanxus από KHR. Τώρα βέβαια γιατί παλώς δε σε έδωσα το link δεν ξέρω! XD
[url=http://www.fanfiction.net/~fallenangelitachi]My Profile[/url]
Oct 20 2011 13:55
Και το πρόβλημα είναι ότι ο πολυδόρας σε περνάει στο dps για να καταλάβω???
Oct 20 2011 13:53
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ω, ευχαριστώ για τη μπύρα. Ήταν heineken ή μύθος? Γαιτί Amstel δεν πίνω! xD
Kαλέ μην το αρχίζεις έτσι! Με σκιάζεις! Χα χα, σοβαρά τώρα αρχίζω να πιστεύω πως είναι αρκετά ρεαλιστικό. Αν και δυστυχώς το έχω αφήσει εκεί εφόσον εχθές είδα όλο το Fate/Stay Night σε μια καθησιά από το 8-24 πλυν ενός δύωρου διαλείμματος που ήρθαν οι γονείς κι έπρεπε να με δουν κι αυτοί λίγο! xD Αλλά σήμερα ή αύριο θα είμαι up-to-date (και ναι, έτσι κάνω, το αφήνω και μετά το τελειώνω όλο μαζί).
Μου άρεσε αρκετά αν και τον πρωταγωνιστή μέχρι ένα επισόδειο ήθελα να τον χτυπήσω! Να του δώσω μια σφαλιάρα και να μπει ο εγκέφαλός του στη θέση του. Αλλά μετά από ένα σημείο άρχισε να φτιάχνει οπότε μου έφυγε ο θυμός που πέθανε κι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας [B]έτι μία φορά[/B]. Τι Trigun, τι Gankutsuou, μέχρι και στο shounen του κερ@τά Naruto πέθαναν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες (Itachi, Jiraiya, Asuma). Αν πεθάνει κι ο Shikamaru το παρατάω επι τόπου όμως! Για να επιστρέψω στο άλλο βέβαια, μου άρσε αρκετά το πως πήγαινε η πλοκή του και το ότι ήταν πολύ αληθοφανές το τέλος κι όλη η πορεία του μέχρι εκεί.
Τ^Τ Όσοι αγαπάω πεθαίνουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυν!
Oct 20 2011 13:50
όχι ο Charper ειναι δικος μου ο αλλος ΗΤΑΝ δικος μουμε το παλιο acc (ξαναρχισα το WOW μετα απο 3 χρονια)
Oct 20 2011 13:44
eyl → Fallen_Mpougatsa
ευτυχώς το ff μου κρατά ακόμη αρκετά το ενδιφέρον κ δεν χρειάστηκε να τρέξω στο quiziilla, τουλάχιστον όχι ακόμη ;)
μπα, δεν είμαι τόσο του writing, για να μπορέσω να γράψω μια καλή ιστορία. κ είναι δυσκολότερο όταν έχεις κ ήδη γραμμένους χαρακτήρες, παρά να ξεκινήσεις κάτι original. τί γράφεις εσύ?
Oct 20 2011 13:43
Τώρα... μου έστειλες δυο rogue ... να φανταστώ ότι το είναι και οι δύο δικοί σου???
Oct 20 2011 13:43
Napster → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537730]Eγώ ψηφίζω [B]Kenshin[/B]! Έτσι γιατί αυτοί οι τέσσερις είναι μόνο το 0.1% όλων των πρωταγωνιστών και ντροπή που υπάρχουν μόνο αυτοί! Αντί να κάνεις μια λίστα από δώ μέχρι εκεί για να υπάρχει ποικιλία. Τσ τσ τσ, καταδεικνύω το poll ως στημένο και χωρίς φαντασία τον άνθρωπο που το έκανε. Χμ![/QUOTE]
:3 :drinks:
Για πες τώρα που είσαι? Πόσους θανάτους είδες μέχρι τώρα στο Sidooh... :P
Σου άρεσε το Fate/Stay Night? o.O Δυστηχώς όταν είχα αρχίσει το Fate/Stay Night, είχα αρχίσει και άλλα anime (τα οποία ήταν πάρα πολύ καλά) και τελικά το F/S Night δεν το συνέχισα. Θα δούμε...το μόνο που θυμάμαι είναι το υπέροχο τραγούδι στο opening. xD
Όσο για το τελευταίο που είπες θα σου απαντήσω με ένα δικό σου post.
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537912]. . .όταν κάθεσαι και κάνεις μια λίστα στο μυαλό σου με πόοσους από τους αγαπημένους σου χαρακτήρες [B]δεν[/B] έχουν πεθάνει σ'αυτό που βλέπεις και πλέον όσοι πεθαίνουν απλώς τους διαγράφεις με μια εκπαιδευμένη στοϊκότητα ενώ αναρωτιέσαι γιατί o τίτλος "Favourite character killer" δεν σου έχει δοθεί ακόμα.[/QUOTE]
Απλά υποκλίνομαι.
Oct 20 2011 13:41
Ξερω αγγλιακ βρε:P
Ta glyphs και το talent tree το εχω παρει αο εκει, το rotatio to κραταω μεσα στη μαχη. Glyphs παλι βαζω τα σωστα. Τωρα enchants εχω βαλει μερικα. Αυτο που με μπερδευει εινια αλλο. Οταν παω στην raid κουκλα με recount unbuffed βγαζω dps 11.5k πανω κατω αν παω raid φτανω κοντα στο 17k και ο πρωτος εχει 31k με πολυ καλυτερο gear. Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι εχω attack power 9100k ενω αλλος με 363item lvl εχει 11k.
Kai για του λογου το αληθες
eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Charper/simple
eu.battle.net/wow/en/character/twilights-hammer/Polydoras/simple
Oct 20 2011 13:38
Fallen_Mpougatsa → eyl
Α, έλα ρε συ! Πρέπει να γράψεις κι εσύ κάτι! xD Ναι εγώ γράφω, να ναι καλά το FF και -κάποτε- το quizilla. Αν και να πω στο δεύτερο που είναι και πολύ παλιό στη δική μου μνήμη άρχισα να πρωτογράφω. Πω πω τι μoυ θύμισες τώρα...
Oct 20 2011 13:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed