Community Status Updates
Hazuki → mono
[url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mYkYD_JirjA[/url]
Πραγματικά η πρώτη πεντάδα είναι απίστευτη, παίζει μπάλα μόνη της βρε αδερφέ, πως το λένε, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ!!!!
Oct 20 2011 13:33
zennith666 → Kenobi-sensei
Συνήθως σε κάτι τέτοια gear το πρόβλημα είναι τα λάθος gem/enchants ,το λάθος talent tree build /glyphs και το rotation που άμα θυμάμαι καλά δεν είναι μόνο αυτό... Θα σε πάραπέμψω στο πασίγνωστο site των [URL="http://elitistjerks.com/f78/t110134-assassination_guide_cata_06_28_2011_a/"]elitistjerks[/URL],το οποίο είναι ένα forum που θα βρείς ότι υπάρχει σε θέμα wow kai player builds!!! Σου έχω βάλει κατευθείαν το site του assasination rogue οπότε αλλώνισε το δες, τι gem/anchant/glyphs/ talents/rotation προτείνουν και δες το λάθος σου. Ελπίζω βέβαια να ξέρεις αγγλικά αλά και να μην ξέρεις απλά ανοιξε την σελίδα με google chrome και μεταφρασέ την!!!!!
Oct 20 2011 13:28
eyl → Fallen_Mpougatsa
όχι, δεν εγραψα ποτε κατι, μόνο stalking κ squealing κάνω. εσύ γράφεις?
Oct 20 2011 13:26
Fallen_Mpougatsa → Dorothy
See? I was right! You did like it! More with PM-it's coming.
Oct 20 2011 13:18
Fallen_Mpougatsa → D.Dragon
Well, έμεινε για αρκετό καιρό έτσι κι αλλιώς...με τα δικά μου τα στάνταρ σίγουρα! xD
Oct 20 2011 13:14
rahxephon
Χμ...Απο κομικς...Tomp raider,pitt,Alien,Predator,Alien VS Predator,Panisher,300 κ.ά.
Oct 20 2011 13:03
Fallen_Mpougatsa → eyl
Χα χα, agreed; αν είσαι και στα ντουζένια σου δεν πολυοβοηθάει είναι η αλήθεια να το κόψεις...έχεις γράψει και τίποτα?
Oct 20 2011 12:57
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Do not worry για το Lady αγαπητή, εμένα με θυμίζει τον Dante από DMC οπότε κανένα πρόβλημα! Lol, OK; Seto is my kind of drug anyway! Because screw the money he has rules!
Και όχι ρε συ! Βρήκα συνάδελφο δολοφόνο αγαπηένων χαρακτήρων? Συγκλονιστηκό! Επίσης, το "I used to love her...but I had to kill her" αν βάλουμε him κολλάει ως έναν μεγάλο βαθμό σε μας!
Oct 20 2011 12:56
Maffy → Fallen_Mpougatsa
...Lady*, χαίρομαι που βρήκα κι άλλη ygotas fan! Dibs on Bakura >:0
*(κάτι παρόμοιο έπρεπε να βρω xD) <--- θυμίζει κάπως τον Yoda ή μου φαίνεται? xD
Oct 20 2011 12:25
Fallen_Mpougatsa → eyl
[QUOTE]όταν ξεκινάς να διαβάζεις κ τα fanfiction[/QUOTE]
Mπα...εγώ είχα δει πολύ λίγα όταν άρχισα το σπορ!
Oct 20 2011 10:03
Fallen_Mpougatsa → Maffy
[QUOTE]Μου θύμιζε τον Μάρικ απ'το Yugioh Abridged[/QUOTE]
Woman, you just went a level up in my appreciation scale.
Oct 20 2011 10:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed