Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αυτό ήταν βαρύ,Gomen !
Oct 20 2011 23:45
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πάω για ύπνο. Αν γράψεις το τελειώσεις σήμερα, στείλτο θα το δω αύριο μόλις γυρίσω απ'τη σχολή! (9-12 Τ^Τ πρωινό ξύπνημαααααα)
Oct 20 2011 23:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ε όχι ντάξει. Είπαμε...
Oct 20 2011 23:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Αχα! Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό...αλλά φοράω κάλτσες και παντόφλες τι άλλο να κάνω Τ^Τ Ωχ...δε θα σ'αρέσει αυτό, ούτε εμένα δηλαδή αλλά ο κοκκινομάλλης. Μέχρι τώρα σίγουρα...
Oct 20 2011 23:21
Photo

Χειρότερο από το Χαριλάου δεν πρόκειται να είναι....
Oct 20 2011 23:20
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Λάθος του κατασκευαστή υποθέτω. Να ζητήσεις τα ρέστα από του γονείς σου. Btw, άμα κρατήσεις με κάτι ζεστά τα πόδια σου, ίσως τη σώσεις λίγο την κατάσταση. Επίσης στο S.I.D. να μας ανακοινώσεις κάποια στιγμή την αγαπημένη/ο σου, να ξέρουμε να προσέχουμε.
Oct 20 2011 23:19
Photo

Για το όνομα του θεού μην έρθεις εδώ! Θα τρομάξεις! Καλά, είναι μερικά σημεία που το γήπεδο είναι κάπως έτσι αλλά θέλει θέλει.
Oct 20 2011 23:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε, δεν έχω αρκετά λεφτά ακόμη γι αυτό δυστυχώς. Αλλά μια μέρα... Ω, είδες? Άσχετο αλλά μιλάμε έχω χάλια θερμοκρασίες σώματος: τα χέρια μου είναι παγωμένα, τα πόδια μου κρύα και τα μάγουλά μου καίνε! xD Κάποιος με συναρμολόγησε λάθος!
Oct 20 2011 23:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Είναι trial-version. Αν με πληρώσετε, θα γράφω κάθε μέρα. Κι όμως δεν γράφω ακόμα. Παρόλα αυτά, έγραψε λίγο το μεσημέρι.
Oct 20 2011 23:04
Photo

Δυστυχώς,δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς..... Βλέπεις,εμείς στο Φάληρο,έχουμε συνηθίσει κάπως διαφορετικά.Ξέρεις,καθαρές όσο γίνεται τουαλέτες,αριθμημένες θέσεις κτλ. Βέβαια,δεν έχουμε Τούμπα Λίμπρε,αλλά δεν μπορείς να τα'χεις όλα.....
Oct 20 2011 23:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Γράφεις σήμερα μιλάμε! xD Ω, μόλις συνειδητοποίησα ότι παίζει και να γράφεις κανονικά τώρα! Χα χα, έτσι! xD
Oct 20 2011 23:01
Photo

Aρνούμαι να αποδεχτώ πως το γήπεδό μας δεν είναι της προκοπής...καλά ίσως όχι και τόσο. Αλλά και πάλι, η Τούμπα είναι η Τούμπα. Αν δε είσαι στην ετοιμόροπη κερκίδα...xD
Oct 20 2011 22:59
Photo

:hahaha: Άντε κι αν πάτε καλά φέτος και περάσετε στους 8,ίσως και να φτιάξετε ένα γήπεδο της προκοπής.
Oct 20 2011 22:55
Photo

We know, damn it!
Oct 20 2011 22:52
Photo

Namida → Kenny

Και αν κάνετε κανένα μαζικό κλείδωμα σε αυτό το section, και κρίνετε ότι πρέπει να κλειδωθούν και άλλα αντίστοιχα threads, σε ότι αφορά τα δικά μας τουλάχιστον, εννοείται ότι είναι εντάξει από μας
Oct 20 2011 22:47