Community Status Updates
Botsun → zennith666
I'll cover your back!
Don't worry,you're the assasination squad boss ! ;)
Εν ολίγοις,κανείς δεν παίρνει την θέση κανενός.
Oct 21 2011 18:16
Napster → Fallen_Mpougatsa
Heineken ήταν, επειδή είμαι καλός άνθρωπος σου δίνω και την δικιά μου (μιας και εγώ δεν πίνω). xD
Στην αρχή νόμιζα έγραψες ότι και οι γονείς σου θα έβλεπαν το Fate/Stay Night. :P Αχχχ είχα βάλει το καλόκαιρι την μάνα μου να δει Death Note (την live action) και μου είπε ότι τις αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες και μετά απο 10 λεπτά αποκοιμήθηκε. :/
Ποιόν απο τους 2 πρωταγωνιστές? o.O Μην μου πεις τον Shoutarou. :( Όταν πέθανε εκείνος, είχα ρίξει 2 manly tears (τα μέτρησα). Αχχχ το Trigun θέλω να το δω πολύ. ^^ Στα τελευταία chaps του Sidooh πάντως πολύ ωραίο έχει γίνει.
Βγήκε και ένα side-story (νομίζω) manga του Sidooh (1 volume), τώρα περιμένουμε να το μεταφράσει κανά group.
Oct 21 2011 18:01
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Σοβαρά,επίσης και το στέγνωμα του νερού μετά το σφουγγάρισμα,είναι ψυχεδελικό θέαμα.
Ένα σου λέω,είμαι μοναχογιός,οπότε καταλαβαίνεις πόση γκρίνια τρώω......
Oct 21 2011 17:43
Fallen_Mpougatsa → Botsun
α, αν σ'αρέσει τότε εγώ τι να πω...:D
Καλέ γιατί τη μανούλα?
Πω πω, φαντάζομαι πως σας έχει μέσα στο σπίτι. Αλλά έτσι είναι, μην είναι μια γυναίκα δυναμική, αμέσως τη λέμε και Χίτλερ!
Oct 21 2011 17:40
Σε πληροφορώ,το να βλέπεις μπογιά/στόκο/αστάρι κτλ. να στεγνώνουν στον τοίχο,είναι πολύ ενδιαφέρον-τουλάχιστον για εμένα-και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι το'χουν υποτιμήσει τόσο πολύ....
Πραγματικά,αν έχεις την μάνα σου να σε φοβερίζει (βαριέμαι ν'αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο) από μικρό,τότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τους νταήδες στο σχολείο.
Υ.Γ Την μάνα μου,την φωνάζω επιλοχία.
Oct 21 2011 17:29
Hikari-sama → fwto
Άντε ρε από 'κει που θα μας πεις οτι η Kallen (γιατί έτσι είναι το σωστό) είναι πιο sexy από την C.C. !!!! Πες μου οτι την συμπαθείς και περισσότερο να πέσω από την ταράτσα !!
Oct 21 2011 17:27
Well, it's good they are this badass; at least you never get bullied! xD
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αγαπητέ! Τι φταίω γω αν το να βλέπω μπογιά να στεγνώνει είναι πιο ενδιαφέρον από τον συνομιλητή μου...?
Oct 21 2011 17:17
Το κακό είναι,πως η πιο badass σειρά της παραγωγής στέλνεται στην Ελλάδα.....:sadist:
Κάθε φορά,που μου λέει κάτι τέτοια,εγώ της απαντώ:
"Δεν φταίω εγώ,που δεν είναι ικανός ο άλλος να μου κρατήσει το ενδιαφέρον για πάνω από 10 δευτερόλεπτα." :canthelp:
Oct 21 2011 16:48
Xα χα χα! Και η μάνα μου το ίδιο! xD Μην την βλέπεις έτσι όλες βγαίνουν από ένα Universal assembly line και μετά μοιράζονται στις χώρες όλου του κόσμου!
Oct 21 2011 16:15
metalmusicmaniac → redgar
Μεγάλε, τελικά το έδωσε σε ένα παιδί από το σχολείο μας. Δεν πειράζει, έτσι όπως μου τα είπε ο φίλος μου κατάλαβα ότι ήταν για φουντάρισμα το μηχάνημα οπότε αργά ή γρήγορα θα χαλάσει τελείως και εσύ γλιτώνεις τα λεφτά σου :P
Oct 21 2011 15:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed