Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Το είδα......
Τσάμπα γκολ,ο Ιβιτσ παίζει σαν παλαίμαχος.Αλλααααα όχι,δεν τον βγάζει λες κι είναι η μασκοτ της ομάδας.
Oct 20 2011 22:18
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Σωστί κι αυτό. Επίσης...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-γαμε γκολ.
Oct 20 2011 22:14
Δεν το κάνω γι'αυτό,αλλά για να μην κινήσουμε υποψίες,θα στραφούμε σε λιγότερα δημοφιλή πρωταθλήματα.
Oct 20 2011 22:09
Καλή ιδέα,αλλά θα στήσουμε τα πρωταθλήματα σε κάτι άκυρες χώρες, Ντουμπάι, Φιλιππίνες,Ταιβάν,Ιαπωνία κτλ.
Oct 20 2011 22:03
. . .O Ίβιτς ποτέ δεν ήταν γρήγορος ΟΚ και δε λέω κάτι γι αυτό αλλά ρε συ, κάτσε! Πώς τα χάνεις μόνος σου? Επίσης, ο Σαλπιγγίδης πέθανε σήμερα. Μαλλιά!
Και άσχετο, τώρα το σκέφτηκα: το ποδόσφαιρο, τα στοοχήματα, παράνομος τζόγος...το βλέπεις που πηγαίνει αυτό έτσι? Λες να κάνουμε και στημένα με την φαμίλια?
Oct 20 2011 21:59
Μην γίνεσαι,κακιά.ΤΟ παιδί προσπαθεί,απλώς οι αμυντικοί δεν τον αφήνουν.Το πιο εκνευριστικό,είναι που σκίζεται όλοι οι υπόλοιποι να φτάσουν την μπάλα,στην μικρή περιοχή κι αυτός τα σκατώνει την τελευταία στιγμή.
Oct 20 2011 21:54
. . .To είδες το πέναλντυ κι εσύ έτσι? Μέχρι κι ο άλλος που το κανε σταμάτησε, σου λέει, θα το δώσει ο διαιτητής αλλά...αυτός πλεονέκτημα! :shot:
Άσε, άσε...βάλαμε ένα γκολ και πάλι θα πάρουμε το παιχνίδι με την ψυχή στο στόμα με το ζόρι μην οσοφαρίσουν! Ίβιτς:δεν τραβάει στην ανηφόρα.
Oct 20 2011 21:51
DoB → HakunaMatata
[QUOTE]HELP!ξέρει κανένας πως μπορώ να διαβάσω τα "hard yaoi doujounshi" στο arigatomina,δηλαδή που μπορώ να βρώ τον κωδικό??έχω στείλει αυτό το mail που είπε(δυο φορες κιολας :P) αλλά δεν έστειλε τιποτις....now whaaaaaat??:hmmm::sigh2:[/QUOTE]
Πριν από πόσο καιρό τα έστειλες; Λογικά θα σου απαντήσει σε κάποια στιγμή. Πάντως, αν δεν το κάνει, [SPOILER]άντε, κάνω την παρανομία και στο λέω εγώ: [SPOILER]Το όνομα χρήστη είναι doujinshi και ο κωδικός thankyou απ' ότι θυμάμαι.[/SPOILER] [/SPOILER]Τώρα έχω πολύ καιρό να μπω και τα έχω αυτόματα αποθηκευμένα, οπότε ελπίζω να θυμάμαι σωστά...
Oct 20 2011 21:47
Τις βλέπω κι εγώ,μερικές φορές απορώ,με την λογική των επιθετικών.Αφού ρε,τουρκόσπορε είσαι πλάτη στο τέρμα,υπό γωνία 60 μοιρών,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ να σουτάρεις ;
Μπας και μπερδεύτηκες και νόμιζες πως είσαι στοπερ της Σάμροκ ;
Δεν έδωσε και πέναλντι.....
Oct 20 2011 21:46
^^ Nαι το είδα! Κι άσε, κατάντια δεν ξέρω αλλά μετά το άτομο είχε μούτρα να λέει ότι είναι η Manchester της Ελλάδος! Δηλαδή έλεος! Επίσης, εσένα σε μιλάει η μαμά κι εμένα φωνάζει ο μπαμπάς για τις χαμένες φάσεις! XD
Oct 20 2011 21:43
Νταξ' αυτό είναι κατάντια,καλύτερα να πήγαινε στον Ηρακλή ή ακόμα καλύτερα στην Λαρισα.Που φτιαξε κι όμορφο στάδιο. XD
Το διόρθωσα το ορθογραφικό,μου μιλουσε η μάνα μου ταυτόχρονα....
Oct 20 2011 21:41
Lol, OK καάλαβα, άλλου πήγαινε το σπάσιμο.
Τουλάχιστον αυτός είναι πιστός οπαδός. Εγώ ήξερα κάποτε κάποιον που άλλαζε ομάδες ανα τρεις μήνες. Και πού καταστάλλαξε...?
[SPOILER]Στον Άρη...[/SPOILER]
Oct 20 2011 21:37
Γιατί ο κολλητός μου,είναι ΑΕΚτζής κι όταν μπαίνει σε AEK mode,γίνεται τελείως εκνευριστικός κι όταν του λέω πως μετά τον Ψωμιάδη,που έφαγε τα λεφτα,η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα,οι μόνες του απαντήσεις είναι:
"Την 7αρα της Γιουβέντους την ξέχασες ;" ή
"Όταν η ΑΕΚ έβγαινε Ευρώπη κι έκανε διπλά,εσύ ήσουν στα αρ**δια του πατέρα σου".
Υ.Γ. Με περνά μόνο τρία χρόνια.
Oct 20 2011 21:34
Καλά κάνεις! Και πάνω που ήμουν έτοιμη να πω ότι η ΑΕΚ όμως έχασε!
[SIZE="1"]Τ^Τ Γιατί σου τη σπάω καλέ?[/SIZE]
Oct 20 2011 21:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed