Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Εγώ έλεγα για την περίπτωση ανταρσίας,που δεν θα πάρουμε αιχμαλώτους !
Oct 22 2011 00:37
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha, καθόλου, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό, ήταν μία απ'τις παραμέτρους!
Oct 22 2011 00:34
Καλή ιδέα,γιατί σε περίπτωση που τα σκατώσουν κι οι δύο,δεν θα βρεθούμε με πολλά ανοιχτα μέτωπα,ταυτόχρονα.
Μα πόσο άγριος μπορώ να γίνω,επιτέλους ! xD
Oct 22 2011 00:33
Αχα, καλές λύσεις ακούγονται κι αυτές. Βέβαια και το blackmail, το οποίο στάνταρ θα το σκεφτεί και το δεξί χέρι, θα ναι καλό σαν side quality. Assassination squad μεν, αλλά να έχουν και λίγο εγκέφαλο. Λέω να τους βάλουμε να σκοτώσουν τα opposing heads και να καταφέρουν να πάρουν με το μέρος τους όλα τα pawns του πριν γίνει αυτό.
Να τους βάλουμε στον ίδιο αρχηγό να δούμε ποιος θα τα πάει καλύτερα.
Oct 22 2011 00:31
Warchief → D.Dragon
σωστός [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=538284&postcount=67"]εδώ[/URL], σωστός και για τα κίνητρα του hody
μώρε μπράβο
Oct 22 2011 00:26
Για πες,τι αποστολές να τους αναθέσουμε ;
Σκεφτόμουν,μέσα από όλο τον χαμό,να επωφεληθεί κι η οικογένεια.Ξέρεις,μέχρι το τέλος του τουρνουά να βρεθούμε με λιγότερους εχθρούς.Οπότε λέω,να τους βάλουμε να καθαρίζουν αντίπαλα bosses.
If you get,whart i mean....
Oct 22 2011 00:20
DoB → HakunaMatata
Βρε πόσους W.I.T.C.H. fans έχω βρει εδώ μέσα δεν περιγράφεται! Αλλά υποθέτω είναι λογικό, αφού ήταν ο, τι πιο κοντινό σε μας manga, και στην αισθητική και στην πλοκή. Πρέπει να παραδεχτώ ότι χάλασε αρκετά στη συνέχεια, αλλά τα πρώτα τεύχη ήταν απίστευτα kick-ass!!!
Oct 22 2011 00:06
Napster → Fallen_Mpougatsa
Ωραία, thanks. Το ξαναείδα. :P
Btw βγήκε καινούργιο chap. Gamaran. :P
Oct 21 2011 23:35
Είμαι το Αφεντικό,οπότε τέτοια διαδικασία καλό θα'ταν να την επιβλέπω εγώ και να ανακοινώσω εγώ το αποτέλεσμα του τουρνουά,καθως έτσι θα του προσδώσω την απαραίτητη επισημότητα και το αποτέλεσμα δεν θα αμφισβητηθεί από κανέναν.
Oct 21 2011 23:31
Ωωωωωω, συγγνώμη! Αν βαριέσαι βάζουμε το δεξί χέρι! (θα λεγα εμένα αλλά και το δεξί χέρι είναι το ίδιο σαδίστρια, μουάχαχαχα. Ωχ, σαδιστής δηλαδή.)
Oct 21 2011 23:23
Όλο δουλειές με βάζεις να κάνω.Δεν με λυπάσαι το botsun ?
Oct 21 2011 23:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed