Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dahAYwcxiso&feature=channel_video_title[/youtube]
Oct 22 2011 16:42
Photo

Gol D Asos → zoro77

ισχυει!! το ανιμε ειναι αλλιως!! ειναι πιο αναλυτικο και λεει και λιγα παραπανω πραγματα απο το μανγκα!!και τα τελευταια ανιμε ειναι πολυ καλοφτιαγμενα σε σχεση με τα παλια! μεχρι Marinefold Arc εβλεπα μονο το ανιμε γτ ειχα αφισει το Ο.Ρ. εκει που ειχε σταματισει και το αλτερ!χαχα οποτε τα ειδα μαζεμενα και συνεχισα με το μανγκα...πλεον βλεπω μονο μερικα καλα επεισοδια με μαχες !! :-)
Oct 22 2011 16:11
Photo

zoro77 → Gol D Asos

ναι το βλεπω. Μην σου πω μετανιωσα που εχω διαβασει το manga. Ηταν λιγο αλλιως με το ανιμε.
Oct 22 2011 15:55
Photo

Gol D Asos → zoro77

το καταλαβα don't worry!! βλεπεις και το ανιμε ε?
Oct 22 2011 15:52
Photo

zoro77 → Gol D Asos

και η sig ηθελα να πω gia to 323! lol!
Oct 22 2011 14:55
Photo

fwto → Hikari-sama

oti diafwnia exeis parakalw st antistoixo thread
Oct 22 2011 13:32
Photo

plotolp → Serperoth

Μία ψιλό άκυρη ερώτηση. Έχεις account στο MyTog με το όνομα Sephiroth και avatar το σήμα των protoss ή ούτε καν?:hmmm:
Oct 22 2011 11:44
Photo

plotolp → mayumi_chan

Που χάθηκες βρε τόσες μέρες? Ελπίζω να μην μας ξέχασες:P Περιμένω τα νέα σου!:ureshii:
Oct 22 2011 11:37
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Τις ανέβασα, είναι στο ίδιο άλμπουμ με τις προηγούμενες. Τώρα και ζουμ να κάνω η φάτσα μου δεν φαίνεται καθαρά και οι καινούργιες φωτο έχουν συνολικά την μπάντα και τα μέλη της κυρίως. Δεν ξέρω τι θα σου φαινόταν ενδιαφέρον για συζήτηση με πμ, πες εσύ κάτι που να σε ενδιαφέρει :P
Oct 22 2011 09:43
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ok,καληνύχτα. Αύριο,θα σκεφτούμε και τον στόχο.
Oct 22 2011 00:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Nαι κι εγώ τ σκεφτόμουν αλλά...μου φαίνεται πολύ σκληρό. Στο κάτω κάτω για μια μ@λακία ενός μέλους δεν πρέπει να το πληρώνουν όλοι. Κι αν κουνήσουν την ωρά τους αργότερα τους σκοτώνεις τότε μωρέ. Αλλιώς τώρα που να ξοδεύεις τόσους πόρους και τόσα λεφτά στην assassination squad ή σε πυρομαχικά. Αχ, νύσταξα! Πάω για ύπνο. Τα υπόλοιπα δολοφονικά σχέδια αύριο! :orly:
Oct 22 2011 00:47
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Σκεφτόμουν,μαζί μ'αυτούς να εξαφανίζαμε και τις οικογένειές τους μαζί. Αλλά,περισσότερες μύγες μαζεύεις με το μέλι,παρά με το ξύδι.Οπότε δεν θα πειράξουμε τις οικογένειές τους.
Oct 22 2011 00:44
Photo

D.Dragon → Warchief

Ok, δεκτό.
Oct 22 2011 00:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Α, ΟΚ κι αυτό. Όχι συμφωνώ. Εφόσον πήγαν με το διαφορετικό αφεντικό μία αν συγχωρεθούν θα το κάνουν ξανά. Καμιά δεύτερη ευκαιρία. Μόνο οι οικογένειές τους θα μένουν ανέπαφες, αν δε συμμετέχουν κι άλλα μέλη δηλαδή στην ανταρσία. Τυχόν παιδιά που θα μένουν ξέμπαρκα θα τα παίρνουμε υπό την προστασία μας κι αν είναι αρκετά μεγάλα για εκδίκηση κι άλλα τέτοια, θα τα αντιμετωπίζουμε αμέσως, θα βλέπουν ότι είναι ανίσχυρα και τέλος.
Oct 22 2011 00:40
Photo

Warchief → D.Dragon

όχι ρε συ στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου, σοβαρά
Oct 22 2011 00:39